Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76']Cze kobieto z południa.

Kawka się udała?

Cze:multi:
no ba nawet i rolada smietankowa do tego byla:cool1:

czekam na malego Alanka:loveu: kojec naszykowany do spania widzicie jak warto wsio trzymac hihi nawet posciel ma Nikolową:evil_lol::cool1:
tylko jak moje psy to wytrzymia nie wiem:roll: jak taki szkrab raczkujacy bedzie za nimi lazil:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze:multi:
no ba nawet i rolada smietankowa do tego byla:cool1:

czekam na malego Alanka:loveu: kojec naszykowany do spania widzicie jak warto wsio trzymac hihi nawet posciel ma Nikolową:evil_lol::cool1:
tylko jak moje psy to wytrzymia nie wiem:roll: jak taki szkrab raczkujacy bedzie za nimi lazil:evil_lol:

Cze Daria:loveu:

Pieski npewno będą bardzo zadowolone:evil_lol:,a jakby jeszcze miał coś do jedzenia w rączce to by był napewno super koleś:evil_lol:

Posted

Cze niedzielnie i deszczowo:roll:

a wiec hmm Soma przyjela go bardzo przyjaznie wrecz chce go ciagle lizac:roll: Pipi raczej go juz unika bo ją przyjaznie poglaskal:evil_lol: za wloski, za to Liv to jest koszmar, wczoraj musialam ciagle na nia patrzec dwa razy chciala go chapnac:roll: a nocke mam przez nia niewyspaną bo ona ciagle na niego warczala jak sie krecil..maly jest kochany ciagle je i spi:loveu: pewnie za niedlugo mama jego mi go zabierze i Liv odetchnie:evil_lol:

dzis wraca moje dziecko:multi: zas od jutra bedzie codzienna pyskowka:cool1: a taka cisza byla...:lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze niedzielnie i deszczowo:roll:

a wiec hmm Soma przyjela go bardzo przyjaznie wrecz chce go ciagle lizac:roll: Pipi raczej go juz unika bo ją przyjaznie poglaskal:evil_lol: za wloski, za to Liv to jest koszmar, wczoraj musialam ciagle na nia patrzec dwa razy chciala go chapnac:roll: a nocke mam przez nia niewyspaną bo ona ciagle na niego warczala jak sie krecil..maly jest kochany ciagle je i spi:loveu: pewnie za niedlugo mama jego mi go zabierze i Liv odetchnie:evil_lol:

dzis wraca moje dziecko:multi: zas od jutra bedzie codzienna pyskowka:cool1: a taka cisza byla...:lol:

Czołem Dari:loveu:
U mnie TTosiek też nie lubi małych dzieci,teżz trzeba go pilnować żeby nie złapał zębami:mad::mad::mad:.Dzisiaj bedzie u mnie taki mały 3 letni djabełek i też trzeba będzie mieć oczy dookoła głowy:shake:.

U Ciebie córcia wraca a u mnie od jutrz cisza i spokój w domku.(jedno do szpitala,drugie na zieloną szkołe.A siule od rana do wieczora same w domu:shake:)

Posted

Moja jak widzi że próg przekracza bratanek-dwulatek :angryy: to wstępuje w nią ...eee niech się każdy domyśli. Nie możemy usiąść spokojnie bo bratowa pilnuje jego ,a ja ją :mad: Tylko na tego malucha taka cięta. Domyślam się że kiedyś pewnie bucikiem ją poczęśtował. No to jego problem :diabloti:
Daria tyś nie za wygodna?! Tak byś długo chciała mieć boską cisze w domu?! :razz: Ja mam nastolatka z wirusem żołądkowym :mad: drugiego z pełnym odrutowaniem uzębienia /klamry ciągle odpadają i jest szał/ i do tego siulek który ciągle waruje koło pustej miski uch ach och :placz:

Posted

Cze Ewa i Ula:loveu:

ale zeby az tak dzieci nie lubiec?:roll: ja tego wczesniej nie znalam bo Soma za dziecmi przepada i Pipi tez..no to trafil nam sie jeden okaz co ich nie lubi..:roll: mam fotki w aparacie to jak znajde chwile zgram i wrzuce...

mialam jechac do sklepu i doopa wsio zamkniete przez te swiatki..:roll:
no to siedzim w domu i sie nudzim..

Posted

dysia-u napisał(a):
Moja jak widzi że próg przekracza bratanek-dwulatek :angryy: to wstępuje w nią ...eee niech się każdy domyśli. Nie możemy usiąść spokojnie bo bratowa pilnuje jego ,a ja ją :mad: Tylko na tego malucha taka cięta. Domyślam się że kiedyś pewnie bucikiem ją poczęśtował. No to jego problem :diabloti:
Daria tyś nie za wygodna?! Tak byś długo chciała mieć boską cisze w domu?! :razz: Ja mam nastolatka z wirusem żołądkowym :mad: drugiego z pełnym odrutowaniem uzębienia /klamry ciągle odpadają i jest szał/ i do tego siulek który ciągle waruje koło pustej miski uch ach och :placz:

U mnie tego 3 letniego djabełka kiedyś postraszyłam że uciacham jej nóżke jak będzie kopała pieska:oops::oops::oops:.Poskutkowało na tyle że więcej już tego nie robi:multi:.Dzisiaj był względny spokuj ,mała wzieła piłeczke i im rzucała więc nawet Tośkowi sie zabawa podobała:multi:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Agula:loveu:
byle siebie gdzies nie zgubisz..
piekny mam grafik rozpisany :roll:bede pracowac coraz mniej godzin..z 4 godz. juz mam 3,5 i nawet 3 a mialam byc zatrudniona na 8 godz... sie normalnie stol ugnie jak te wyplate poloze:roll::evil_lol:

kochani z okazji Dnia Dziecka zycze wszystkiego dobrego:loveu:
Wam jak i naszym dzieciom kudlatym:loveu:

Dziękuję dziękuję :loveu: :multi: :loveu:

A cóż ten grafik jakiś dziwny? :roll: wersja mini?

Posted

[quote name='Aga76']Cześć DE :loveu:

Natchnienie gdzieś zgubiłam...

Cze Agula:loveu:
byle siebie gdzies nie zgubisz..
piekny mam grafik rozpisany :roll:bede pracowac coraz mniej godzin..z 4 godz. juz mam 3,5 i nawet 3 a mialam byc zatrudniona na 8 godz... sie normalnie stol ugnie jak te wyplate poloze:roll::evil_lol:

kochani z okazji Dnia Dziecka zycze wszystkiego dobrego:loveu:
Wam jak i naszym dzieciom kudlatym:loveu:

Posted

Za tyle godz to weżmiesz kassssy że kury ci nie będą chciały dziubać :razz:
Dzięki za życzenia. Wszyscy jesteśmy dżiećmi dlatego mamy prawo dziś świętować :loveu::loveu::loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
A ja juz po pracy:cool1:
zara ide na sklepy karme musze kupic do psow.. a potem do weta..
cze all:loveu:

no co ty , Daria :roll: nie masz już lepszego sposobu na wolny dzień :shake:??!!

Posted

Ula no juz musialam isc kupic noo a wet zaniedlugo idzie na macierzynski i potem bede musiala dojezdzac buu do innego wiec korzystam z okazji poki jest jeszcze na miejscu...
ale godzinke se zdrzemnelam..:p

cos mnie brzuchol boli chyba papryka mi zaszkodzila:roll: na hamburgerze..

Posted

ewa2909 napisał(a):
Wstawiła se 3 zdjęcia i se poszła:mad::mad::mad:
Alanek fajny chłopak,widać że mały rozrabiaka z niego:evil_lol:

przyszla znow na moment bo musze ogarnac mieszkanie buu a mi sie nie chce...
Alanek to najgrzeczniejsze dziecko na swiecie:loveu: powaznie nawet nie zaplakal..takie dziecko miec to skarb :loveu:sam sie zabawi, sam wypije mleczko,sam zasypia w lozeczku..same zalety..:loveu::cool1:

Posted

Daria!!! bo się jakoś pogubiłam :evil_lol: ten bobas to ... twój ?????? Soma twoja , tęcza też może być twoja , ale baby ?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: