Sara_i_Aris Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Cześć D-E :multi: Wpadłam się przywitać i lecę dalej :calus: Quote
Pegaza Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='Aga76']Cze kobieto z południa. Kawka się udała? Cze:multi: no ba nawet i rolada smietankowa do tego byla:cool1: czekam na malego Alanka:loveu: kojec naszykowany do spania widzicie jak warto wsio trzymac hihi nawet posciel ma Nikolową:evil_lol::cool1: tylko jak moje psy to wytrzymia nie wiem:roll: jak taki szkrab raczkujacy bedzie za nimi lazil:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Pegaza napisał(a):Cze:multi: no ba nawet i rolada smietankowa do tego byla:cool1: czekam na malego Alanka:loveu: kojec naszykowany do spania widzicie jak warto wsio trzymac hihi nawet posciel ma Nikolową:evil_lol::cool1: tylko jak moje psy to wytrzymia nie wiem:roll: jak taki szkrab raczkujacy bedzie za nimi lazil:evil_lol: Cze Daria:loveu: Pieski npewno będą bardzo zadowolone:evil_lol:,a jakby jeszcze miał coś do jedzenia w rączce to by był napewno super koleś:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Cze niedzielnie i deszczowo:roll: a wiec hmm Soma przyjela go bardzo przyjaznie wrecz chce go ciagle lizac:roll: Pipi raczej go juz unika bo ją przyjaznie poglaskal:evil_lol: za wloski, za to Liv to jest koszmar, wczoraj musialam ciagle na nia patrzec dwa razy chciala go chapnac:roll: a nocke mam przez nia niewyspaną bo ona ciagle na niego warczala jak sie krecil..maly jest kochany ciagle je i spi:loveu: pewnie za niedlugo mama jego mi go zabierze i Liv odetchnie:evil_lol: dzis wraca moje dziecko:multi: zas od jutra bedzie codzienna pyskowka:cool1: a taka cisza byla...:lol: Quote
ewa2909 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Pegaza napisał(a):Cze niedzielnie i deszczowo:roll: a wiec hmm Soma przyjela go bardzo przyjaznie wrecz chce go ciagle lizac:roll: Pipi raczej go juz unika bo ją przyjaznie poglaskal:evil_lol: za wloski, za to Liv to jest koszmar, wczoraj musialam ciagle na nia patrzec dwa razy chciala go chapnac:roll: a nocke mam przez nia niewyspaną bo ona ciagle na niego warczala jak sie krecil..maly jest kochany ciagle je i spi:loveu: pewnie za niedlugo mama jego mi go zabierze i Liv odetchnie:evil_lol: dzis wraca moje dziecko:multi: zas od jutra bedzie codzienna pyskowka:cool1: a taka cisza byla...:lol: Czołem Dari:loveu: U mnie TTosiek też nie lubi małych dzieci,teżz trzeba go pilnować żeby nie złapał zębami:mad::mad::mad:.Dzisiaj bedzie u mnie taki mały 3 letni djabełek i też trzeba będzie mieć oczy dookoła głowy:shake:. U Ciebie córcia wraca a u mnie od jutrz cisza i spokój w domku.(jedno do szpitala,drugie na zieloną szkołe.A siule od rana do wieczora same w domu:shake:) Quote
dysia-u Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Moja jak widzi że próg przekracza bratanek-dwulatek :angryy: to wstępuje w nią ...eee niech się każdy domyśli. Nie możemy usiąść spokojnie bo bratowa pilnuje jego ,a ja ją :mad: Tylko na tego malucha taka cięta. Domyślam się że kiedyś pewnie bucikiem ją poczęśtował. No to jego problem :diabloti: Daria tyś nie za wygodna?! Tak byś długo chciała mieć boską cisze w domu?! :razz: Ja mam nastolatka z wirusem żołądkowym :mad: drugiego z pełnym odrutowaniem uzębienia /klamry ciągle odpadają i jest szał/ i do tego siulek który ciągle waruje koło pustej miski uch ach och :placz: Quote
Pegaza Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Cze Ewa i Ula:loveu: ale zeby az tak dzieci nie lubiec?:roll: ja tego wczesniej nie znalam bo Soma za dziecmi przepada i Pipi tez..no to trafil nam sie jeden okaz co ich nie lubi..:roll: mam fotki w aparacie to jak znajde chwile zgram i wrzuce... mialam jechac do sklepu i doopa wsio zamkniete przez te swiatki..:roll: no to siedzim w domu i sie nudzim.. Quote
ewa2909 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 dysia-u napisał(a):Moja jak widzi że próg przekracza bratanek-dwulatek :angryy: to wstępuje w nią ...eee niech się każdy domyśli. Nie możemy usiąść spokojnie bo bratowa pilnuje jego ,a ja ją :mad: Tylko na tego malucha taka cięta. Domyślam się że kiedyś pewnie bucikiem ją poczęśtował. No to jego problem :diabloti: Daria tyś nie za wygodna?! Tak byś długo chciała mieć boską cisze w domu?! :razz: Ja mam nastolatka z wirusem żołądkowym :mad: drugiego z pełnym odrutowaniem uzębienia /klamry ciągle odpadają i jest szał/ i do tego siulek który ciągle waruje koło pustej miski uch ach och :placz: U mnie tego 3 letniego djabełka kiedyś postraszyłam że uciacham jej nóżke jak będzie kopała pieska:oops::oops::oops:.Poskutkowało na tyle że więcej już tego nie robi:multi:.Dzisiaj był względny spokuj ,mała wzieła piłeczke i im rzucała więc nawet Tośkowi sie zabawa podobała:multi: Quote
dysia-u Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ooooo w tym "ciachaniu" to ja jestem mega :razz: pamiętasz Ewcia łapki mojej psiny?! Dwulatkowi też ciachne jak nie przestanie zygać :mad:do niej Quote
Aga76 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Agula:loveu: byle siebie gdzies nie zgubisz.. piekny mam grafik rozpisany :roll:bede pracowac coraz mniej godzin..z 4 godz. juz mam 3,5 i nawet 3 a mialam byc zatrudniona na 8 godz... sie normalnie stol ugnie jak te wyplate poloze:roll::evil_lol: kochani z okazji Dnia Dziecka zycze wszystkiego dobrego:loveu: Wam jak i naszym dzieciom kudlatym:loveu: Dziękuję dziękuję :loveu: :multi: :loveu: A cóż ten grafik jakiś dziwny? :roll: wersja mini? Quote
Pegaza Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Aga76']Cześć DE :loveu: Natchnienie gdzieś zgubiłam... Cze Agula:loveu: byle siebie gdzies nie zgubisz.. piekny mam grafik rozpisany :roll:bede pracowac coraz mniej godzin..z 4 godz. juz mam 3,5 i nawet 3 a mialam byc zatrudniona na 8 godz... sie normalnie stol ugnie jak te wyplate poloze:roll::evil_lol: kochani z okazji Dnia Dziecka zycze wszystkiego dobrego:loveu: Wam jak i naszym dzieciom kudlatym:loveu: Quote
dysia-u Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Za tyle godz to weżmiesz kassssy że kury ci nie będą chciały dziubać :razz: Dzięki za życzenia. Wszyscy jesteśmy dżiećmi dlatego mamy prawo dziś świętować :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wczoraj to byłam tak zarobiona... oj buu :roll: masakra Bry deszczowe :gent: Quote
Pegaza Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 A ja juz po pracy:cool1: zara ide na sklepy karme musze kupic do psow.. a potem do weta.. cze all:loveu: Quote
dysia-u Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Pegaza napisał(a):A ja juz po pracy:cool1: zara ide na sklepy karme musze kupic do psow.. a potem do weta.. cze all:loveu: no co ty , Daria :roll: nie masz już lepszego sposobu na wolny dzień :shake:??!! Quote
Pegaza Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Ula no juz musialam isc kupic noo a wet zaniedlugo idzie na macierzynski i potem bede musiala dojezdzac buu do innego wiec korzystam z okazji poki jest jeszcze na miejscu... ale godzinke se zdrzemnelam..:p cos mnie brzuchol boli chyba papryka mi zaszkodzila:roll: na hamburgerze.. Quote
Pegaza Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Takie tęcze widze z okna:cool1: mały Alanek:loveu: poprzeszkadzam Somie w drzemce:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wstawiła se 3 zdjęcia i se poszła:mad::mad::mad: Alanek fajny chłopak,widać że mały rozrabiaka z niego:evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Wstawiła se 3 zdjęcia i se poszła:mad::mad::mad: Alanek fajny chłopak,widać że mały rozrabiaka z niego:evil_lol: przyszla znow na moment bo musze ogarnac mieszkanie buu a mi sie nie chce... Alanek to najgrzeczniejsze dziecko na swiecie:loveu: powaznie nawet nie zaplakal..takie dziecko miec to skarb :loveu:sam sie zabawi, sam wypije mleczko,sam zasypia w lozeczku..same zalety..:loveu::cool1: Quote
dysia-u Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Daria!!! bo się jakoś pogubiłam :evil_lol: ten bobas to ... twój ?????? Soma twoja , tęcza też może być twoja , ale baby ?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Pegaza Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Alanek to dziecko mojej kuzynki pilnowalam go bo kuzynka miala wesele..:p Quote
Recommended Posts