Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Daria:) ale masz pomysły z zamykaniem galerii.. :roll: ja też wchodzę, ale chyba jak każdy mniej mi się chce pisać. Livka na fotkach tymi wąsalami mi Pipi przypomina :)no i prosiłabym o zdjęcia prosiaczków, bo tak mi tęskno żeby jakieś pooglądać... niestety u mnie w domu nie mam szans nacieszyć nimi oka ;(

Posted (edited)

[quote name='dysia-u']heja!!!!! zara!!!! jak to zamykanie galerii??!! kto tak mówił ??? Daria?!
kurna , obiecałaś że jak na razie światła nie gasimy

Ula ale sama widzisz jak tutaj pusciutko;)

[quote name='Paulinka10']cześć dziewczyny;)Daria przyjdzie jesień to i ludzi będzie więcej,ja w każdym razie bardzo lubie tu przychodzić,nawet po długich przerwach ale lubie Was i myśle że póki Wy tu będziecie ja też, chociaż rzadziej ale zawsze ciągnie poczytać co u Was;)
Pipula jaką ma mine,troche mi Tosie przypomina:)Livka śliczny ma uśmiech:)
A pisałaś o świnkach naszych że może rodzeństwo, napisz mi na pw skąd masz Kajtka;)

Mylisz ze na jesien bedzie lepiej..moze wpadnie nowa krew;)

[quote name='megi82']Ja zaglądam regularnie,ale mało piszę,mało się loguję....jakoś tak,ale moje ulubione galerie zawsze odwiedzę-a Wasza taka jest:)

Megi ja chyba o Was tez zapomnialam wiec wybaczam;)
i dziekuje:)

[quote name='chrupcia']Cześć Daria:) ale masz pomysły z zamykaniem galerii.. :roll: ja też wchodzę, ale chyba jak każdy mniej mi się chce pisać. Livka na fotkach tymi wąsalami mi Pipi przypomina :)no i prosiłabym o zdjęcia prosiaczków, bo tak mi tęskno żeby jakieś pooglądać... niestety u mnie w domu nie mam szans nacieszyć nimi oka ;(

No widzi czasem mie dopadaja chandry i wtedy glupie mysli sa;) prosiaki fotek narazie nowych nie maja ale jakies od psow mam zara poszukam..
fotki..
Ta uwielbia sie tarzac na trawie..

a tutaj idziemy na maly spacerek..

niepoczesana lejdis..i jej pytanie: czego?;)

oo pan na rowerku wiezie mi kwiatki;)

narescie wyczekany remont..M uklada kafelki..

Edited by Pegaza
Posted

dysia-u napisał(a):
fajny M i fajne kafelki hahahahah

Ula rozwalilas mnie hehe
koncowy efekt pokaze jak juz bedzie calkiem gotowa..ale juz bez M..:eviltong:
hehe

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ale piękne laseczki:loveu:
Jest M a Ciebie nadal nie ma:mad:
Miałaś pokazać new look:cool3:

Heh pokaze jak mi juz odrosna..;)
no widzisz nie ma mi kto zrobic foty..albo inaczej ja na tych fotach wygladam paskudnie wiec zrobic mi dobre zdjecie nie jest latwo;)

Posted

phiii kafelki to ja mam w domu
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
phiii kafelki to ja mam w domu
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Paula bo ja mam nowy image i to dlatego Ramona wierci dziure zebym sie pokazala..;)

no Ula ale w domu tez masz swojego M..:eviltong:

wczoraj sie zwazylam na wadze i mam 5 kg nadwagi mam miesiac by to zgubic znacie sposoby?
bo ja juz sobie wyznaczylam cwiczenia jesli nie dzienne to przynajmniej co 2-3 dzien..jesli chodzi o diete to hmm tu sie nie popisze bo lubie zjesc to na co mam ochote..

Posted

a więc po kolei. Po pierwsze masz śliczne płytki kwiatuszki :loveu: też takie chcem! po drugie jeśli masz nowy image to i ja zaczynam wiercić dziure w brzuchu abyś się pokazała :diabloti: no i po trzecie nadal proszę o świniaczki :)

Posted

Kasia dziekuje:) efekt koncowy bedzie super zobaczysz ale kiedy on nastapi ehhhh
mam mam i to taki o jaki mnie nie podejrzewacie hehe
hmmm foty swinek musze powiedziec corze by cos im zrobila..;)

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
No żesz jasna dupa, to się nazywa kobieca intuicja.
Raz na pół roku przylezę i o, takie szczęście, M-A jak malowany :loveu:

Cze D-E :)

Anusia Ty jak zawsze masz nosa na faceta hehe

Paulinka10 napisał(a):
Cześć śląskie dziewczyny;)co tam słychać?
no i ja też Daria chce zobaczyć nową Darie...;)

to se wejdz na nk:eviltong:

eria napisał(a):
te kafelki w kwiatki strasznie mi się podobają !
za parę lat też se walnę remont łazienki i takie cudne kafelki, a co :)

Dzieki :)jak juz lazienka bedzie gotowa cala to pokaze jeszcze kwiatki;) w innym miejscu..
aa jak bedziesz na rano w srode to pewnie sie zobaczymy jade z Pipi..
Chiquita&DeeDee napisał(a):
Teraz to już całkiem jestem ciekawa!!! Dawaj new image:mad:

eee nie masz nk nie masz fb to nici z tego kochana:eviltong:

Posted

Ja sie odwazylam ale ostatni raz..;)
bo stwierdzilam ze krotkie wlosy mnie postarzaja..
i zabawy mam teraz suszenie, modelowanie, prostowanie wrr
tyle ze wygodniej bo nie ma mi cieplo w nich w okresie upalow;)

Posted

Eeee coś Ty fajnie Ci,ale nie wiem w których lepiej...tak i tak mi sie podoba:)
no mi niedawno zachciało sie grzywki...nigdy więcej,powiedziałam mojemu żeby mi takie pomysły wybijał z głowy,ma mi zagrozić że będzie rozwód hihi

Posted

Heh grzywka predzej odrosnie niz moje..:)
ja jeszcze nosze te fryzure troche inaczej cala grzywa zalozona na czolo ale wtedy bylo cieplo i sie zrobilam przedzialke;)