Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cze dziewczyny:)
dzis wrocilam z wakacji bylo fajnie:) odpoczelam, nabralam kolorow ciemnej czekolady:cool1:..fotek mnostwo i wrazen do opowiedzenia Wam rowniez sporo:p to tak narazie w telegraficznym skrocie..;)

Ramona zaczynaja czesciej obok siebie lezec ale obie cenia sobie prywatnosc wiec spia oddalone od siebie;)
Ania wlasnie fajnie jest tak pogadac..
Dziekujemy za odwiedzinki wszystkim:)

aa i reszte odwiedze pozniej:)

Posted

Daria przyszłam cię pomolestować żebys się po nowym forum przespacerowała
byłam tam , pobuszowałam dziewczynom po galeriach
a nuz je zwabie tu z powrotem hahahahahahahahahha
weż no , zajrzyj tam

Posted

dysia-u napisał(a):
Daria przyszłam cię pomolestować żebys się po nowym forum przespacerowała
byłam tam , pobuszowałam dziewczynom po galeriach
a nuz je zwabie tu z powrotem hahahahahahahahahha
weż no , zajrzyj tam

jakie forum Ula?

Posted

nooo wiesz, to nowe , yorkowe
to na które wszystkie dziewczyny sie wyprowadziły
ja tam zrobiłam loging i przyjęly mnie
hmhm no my z Mejsulą taaakie niewystawowe , nie rodowodowe hahahha, ale nas przyjęły

Posted

Asia ino cos mam problem z programem do zmniejszenia fot bo foty sie nie chca ladowac wiec to jeszcze potrwa..
Aaa to te... wiesz jesli zrobie wyprowadzke to na inne forum chyba Ci o nim pisalam ;)

Posted

[quote name='Pegaza']
Aaa to te... wiesz jesli zrobie wyprowadzke to na inne forum chyba Ci o nim pisalam ;)
jakie forum ? też chcem wiedzieć :grins: możesz napisać na pw;)

Posted

Dziewczyny na razie sie tam nie wybieram wiec luzik...;)
co niektore moga mnie juz podpatrzyc na fb czy nk...
a jutro lub w czwartek bede wstawiala foty z wakacji z opowiadankiem..;)

Posted

Pegaza napisał(a):
Dziewczyny na razie sie tam nie wybieram wiec luzik...;)
co niektore moga mnie juz podpatrzyc na fb czy nk...
a jutro lub w czwartek bede wstawiala foty z wakacji z opowiadankiem..;)

jak mozna Cie znalesc na fb?

Posted

Hm zwyczajnie Ania wystarczy wpisac imię i nazwisko;)
no wiec na początek wybraliśmy się w kierunku na pólnoc..do wsi kaszubskiej..jechaliśmy z przerwami 8 godz..po drodze zaliczyliśmy 3 spacerki w lesie + 1 nieprzewidziany..ale o tym za chwile... dziewczyny oraz chlopaki(swinki) dzielnie zniosly podróż co bardzo sie obawialam Livki bo ona czesto szaleje w aucie to tym razem jakby wiedziala ze ma byc grzeczna:loveu:...ogolnie dziewczyny na kazdym przystanku myslaly ze to juz kres podrozy szalejac po lesie:p a tu lipa znow do auta i w droge..po drodze mielismy tez male przygody...:roll: w szczerym polu musielismy sie zatrzymac bo z wentyla opony uciekalo nam powietrze..a my nie mielismy zapasowki..M nie zabral gdyz sie obawial ze sie nie pomiescimy a w sumie miejsca bylo ale nie chcialo mu sie do garazu po nia leciec:roll:...zakupil wczesniej taki spray ktory w razie przebicia opony pomoze dojechac..no i ten spray nam pomogl dojechac do nablizszego wulkanizatora ok 5 km.. byla godzina 12:50 w sobota jak podjechalismy do niego..namiary dostalismy na cb radio czasem sie jednak przydaje;)prawie przed zamknieciem zdazylismy:cool1:..a do mety mielismy ok 100 km jeszcze..po 15 minutach ruszylismy dalej..w koncowce podrozy mielismy ulewe ze ledwo bylo widac ulice:roll:..co sie okazalo niedaleko szalala traba powietrzna..ale szczesliwie dojechalismy do mety i ukazal nam sie taki widok..:loveu:
wjazd na posesje..

w tle widac nasz domek holenderski..
po prawej maly prawatny mielismy stawik zarybiony..

brama wejsciowa na posesje..

hmm tabliczka zółta ostrzega:eviltong:
wchodzicie na swoje ryzyko hihi
a naprzeciw tej bramy mielismy kurnik i dziewczyny sie dziennie witały z tymi dziwnymi ptakami;)

kurki zostaly przegonione dziewczyny zadowolone hehe:evil_lol:

i to tyle narazie reszta jutro;)

Posted

Napisz jakie? heh Kasia to poczekasz cierpliwie na nastepne foty...bo chwilowo nie mam czasu..ogarniam chate po tym remoncie i urlopie..
Ula dostalam juz odpisuje...