Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem świnki morskie sa bardzo mądre jak mieszkałem w Polsce w domu jednorodzinnym to moja świnke poprostu wypuszczalem na dwór jak psa biegala cały dzień i nigdzie nie uciekła ,mieliśmy żywopłot( płot z roślin ;D) i tam sobie najczęściej biegala, pod koniec dnia brało sie ja do domu, umarła ze starości . I dużo osób myśli ze świnki to głupie stworzenia ale to nie prawda

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria, podziwiam za taką decyzje, ja bym chyba naprawde nie mogła niepracować.. chociaż różnie w życiu bywa, więc może powstrzymam się z pisaniem że nigdy bym tak nie zrobiła ;)
Filip świetny, mądry chłopak z niego :) ale powiem Ci że dawno zdjęć nie widziałam w TEJ galerii :eviltong:

Posted

Cześć Daria :multi: Dobrze,że czytałam co się dzieje bo miałabym za duzo do nadrabiania.:cool3:
W końcu sobie odpoczniesz. :)

Kasiu tak myślę,że jak popracujesz kilkanaście/kilkadziesiąt lat to zdanie zmienisz.A w tej chwili to jest Twoje gdybanie,że nie mogłabyś nie pracować.:p

Posted

*Jot* napisał(a):

Kasiu tak myślę,że jak popracujesz kilkanaście/kilkadziesiąt lat to zdanie zmienisz.A w tej chwili to jest Twoje gdybanie,że nie mogłabyś nie pracować.:p

Dlatego napisałam, że nie będę pisać że nigdy nie zrezygnuje z pracy. Chociaż na to nie tylko czynnik "chce" "nie chce" ma wpływ.

Posted

W dniu dzisiejszym znalazłam suczkę w typie rasy yorkshire terrier, dorosła,podcięta,włosy na głowie też-zostawiona ala grzywka.Wystraszona bidulka....zapiełam ją na smycz mojej suni w nadziei,że zaprowadzi mnie do domu,ale nic.Pytałam się ludzi,zostawiałam numery telefonów+w 3 sklepach dałam wiadomość,że psiak jest u mnie.Ma znak szczególny,więc jak ktoś się zgłosi,że to jego piesek,to szybko będzie można potwierdzić to :smile:

Sunia nie mogła zostać u mnie na noc-chociaż Luna ją zaakceptowała,ale ja mam 4 psy w tym 2 samce,więc kochany TOZ w Jaworze pomógł mi i w ciągu 3minut znalazł się dom tymczasowy dla psa...za co jestem wdzięczna.
Mój telefon kontaktowy: 509 60 50 33
Szukamy właściciela suni-mam nadzieję,że tęskni i ją szuka i na weekend będą już razem

Posted

Witajcie..
a wiec napisze tylko ze zostal mi miesiac pracy i odliczam dni bo juz niewyrabiam siedzac po 11 godz..

widze ze Jola zawitala chyba ja wiosna przygnala do nas;)
dziewczyny zyja chlopaki rowniez..
fotek brak..
normalne..
bylam na dzialce...mam odcisk na lewej rece z lopaty..w koncu ktos musial 32 dolki krecie uporzadkowac..
pogoda nam dopisala..wychodza mi jakies narcyzy nieplanowane bo dzialka byla zryta i widocznie nie wykopalismy wszystkich cebulkow..
pochowalam tego roku az 6 ryb i jedna zabunie...dodam ze te najwieksze okazy nam padly..
cos nie tak robi M z zabiezpieczeniem na zime oczka..1 roku nic im nie dalam i wsio przezylo 2 i 3 roku dal styropian z zrobiona dziurą, byla wlozona rura by dochodzilo powietrze i nie zamarzla woda no coz ryby te byly znaleznione pod samym styropianem w poblizu dziury czyli szukaly powietrza..hmm musze poczytac na necie o tym by w nastepnym roku znow nie bylo strat..
na chwile obecna nie znamy odpowiedzi co dalej z dzialkami gdyz strona ktora chce nam zabrac teren nie dala nam zadnych informacji mimo wyslania pisemek..
no i to tyle..

Posted

No to jeszcze troszke musisz sie pomęczyć...
to nie jesteś sama,ja ostatnio też walczyłam z łopatą...3 dni mnie ręce bolały,mój chłop jest bezlitosny a wszystko przed nami....
I czekam na jakieś fotki,bo tak na słowo Ci wierzyć hm..;)

Posted

Noo tego odciska Ci przeciez nie pokaze hehe
noo w koncu chcialas chalupe to teraz buduj;)

a bys wiedziala ze sie mecze.. im blizej konca tym jest gorzej..dobrze ze jutro wolne a w niedziele znow..ehh..

Posted

O zwierzach mówie:eviltong:
taa chciałam,ale czasem sie odechciewa...tyle problemów,u nas nie może być tak normalnie,zawsze coś sie musi spiep...
No to życze szybkiego upływu czasu;)

Posted

Mialam aparat na dzialce i mozecie mi wierzyc na slowo zrobilam az 2 fotki no coz nie nadaja sie do pokazania bo dziewczyny w momencie robienia foty sie odwrocily noo takie mam modelki ;)

Posted

oooo Daria sie pojawiła
ja dzis przycinałam krzaczki, jak dostałam w oko gałęzią to ...nie wiedziałam potem czy sie chmurzy czy nie hihi
nie zapomnijcie jutro przestawic zegarków
właśnie wróciłam , byłam na "Tańczących Eurydykach"

Posted

Pegaza napisał(a):

widze ze Jola zawitala chyba ja wiosna przygnala do nas;)

No Daria nic częściej nie jesteś na dg. :cool3: :mad::mad:

Cześć :multi:

Posted

*Jot* napisał(a):
No Daria nic częściej nie jesteś na dg. :cool3: :mad::mad:

Cześć :multi:

Od dzis mam mase wolnego czasu wiec bede bywala czesciej..:cool1:
Jola dlaczego zamknelas galerie?:-(

Ula a co to za film?

Posted

*Jot* napisał(a):
Daria jak na razie zawiesiłam.W każdej chwili mogę aktywować jak mi się zachce. :diabloti:
Daj fotki dziewczynek. :loveu:

no to kiedy ci sie zachce???!!!!
ale czemu od razu zawieszać? nie kumam