Pegaza Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Juz jestem Klaudia zara zajrze.. mam dosyc ręce mnie bolą, plecy..a jeszcze prasowanie czeka.. Quote
*kleo* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 A ja jeszcze filmik zaraz wstawię :) Oj Daria bidaku, się napracowałaś. Ale ja się zaraz z Tobą zsolidaryzuję i też zacznę sprzątać mój pokój i jeszcze Grackę muszę wyprać i zawinąć papiloty. Quote
Pegaza Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Kuna Kleo jeszcze do Was nie dotarlam.. bys wiedziala mam dosyc sprzatania na jakis czas.. wzielam psy na spacer - aparat no i 3 foty cyklam i baterie zrobily off..:roll: normalnie sil nie mam by wstac i lody se zrobic.. Quote
*kleo* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Pegaza']Kuna Kleo jeszcze do Was nie dotarlam.. bys wiedziala mam dosyc sprzatania na jakis czas.. wzielam psy na spacer - aparat no i 3 foty cyklam i baterie zrobily off..:roll: normalnie sil nie mam by wstac i lody se zrobic..[/QUOTE] Ja też niedawno wróciłam ze spaceru, ale oczywiście byłam sama, więc fotek niet. Sobie sparzę moją zieloną herbatkę z malinami i się biorę do roboty. Quote
Pegaza Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Dziekuje w imieniu dziewczyn ze sie laski podobają..:) Renia jak sa male to sa czarne z podpaleniem jak rotki wygladają pozniej to sie zmienia, kolor wlosa sie wybarwia.... kolor ich plaszcza na ogol jest ciemno-stalowy..choc zdarzają sie i takie yorki ktorym wlos sie nie wybarwil.. Quote
*Jot* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Cześć Daria i dziewczyny :multi: Dzisiaj nadrabiasz w końcu z pisaniem :evil_lol: Quote
*Jot* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Pegaza']No lece z tym hehe Tylko za daleko nie poleć :evil_lol: Quote
chrupcia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Czesc Pagaza:) dziewczyny nieźle wyczesane:) a na Some to chyba cała butelka szamponu poszła bo ona taka duża kobitka;) Quote
Pegaza Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Chrupcia wlasnie mialam koncowke jej szamponu i myslalam ze bedzie kiepsko ale szampon sie dobrze pieni i sie udalo:) Soma lsni :loveu: rolady sie smazą pachnie miodzio..kapustka wstawiona..jutro kluski i obiad gotowy:) Quote
chrupcia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Pegaza']Chrupcia wlasnie mialam koncowke jej szamponu i myslalam ze bedzie kiepsko ale szampon sie dobrze pieni i sie udalo:) Soma lsni :loveu: rolady sie smazą pachnie miodzio..kapustka wstawiona..jutro kluski i obiad gotowy:)[/QUOTE] No tak bo Soma jest duża...:) tak w ogóle to jak Ty ją wstawiłaś do wanny..:) chyba nie mało waży;) U mnie na jutro już wszystko gotowe, jutro tylko trzeba wstać o 5rano na rezurekcje, a potem śniadanko..:) Quote
Pegaza Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Ja wanny nie mam tylko kabine ale taką podwyzszoną wiec najpierw ją biore za przednie łapy i wkladam te lapy do kabiny a dope jej dzwigam bo za ciezka by wskoczyc..;) a z kabiny juz sama wyskakuje.. gdzie wstajesz o 5 rano? Quote
Korenia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Pegaza'] Renia jak sa male to sa czarne z podpaleniem jak rotki wygladają pozniej to sie zmienia, kolor wlosa sie wybarwia.... kolor ich plaszcza na ogol jest ciemno-stalowy..choc zdarzają sie i takie yorki ktorym wlos sie nie wybarwil..[/QUOTE] Mhm :) A jak to jest potem na wystawach oceniane, jak się włos nie wybarwi ? Mogą byc takie, czy sedzia 'coś' odejmuje? Czyli kupując jorka nie wiemy czy bedzie z czarnym płaszczykiem czy ze srebrnym? Quote
ladyyork Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy a wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia ... aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ... abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności a niech symbol Boskiego Odrodzenia będzie dla nas - celem do spełnienia. . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ Zdrowych i wesołych Świąt dla Ciebie i Twoich bliskich.Wesołego Alleluja. Quote
Pegaza Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Renia na wystawy nie jezdze..ale z tego co wiem to poządany jest kolor zblizony do wzorca.. a co do wybarwienia to juz poznam tak mnie wiecej;) czy pies bedzie jasny czy ciemny..mam w domu porownanie bo jedna jest jasna a druga ciemna..;) Milena Wesołych !! Quote
chrupcia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 O 5rano wstaje żeby na 6rano pójść na msze, potem też sa msze, ale ja chodze na 6rano:) ale dzisiaj strasznie na niej zmarzłam, nóg nie czułam jak przyszłam do domu.. brr ale było zimno.. Quote
*Jot* Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Cześć Daria świątecznie :loveu: Co tam u Ciebie? Objedzona Jesteś? :cool3: :lol: Quote
Doti1986 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No ja wieczorem wróciłam do domu i mam dość cały dzień w trasie:( Quote
Pegaza Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Na 700-setną strone przynisolam dwie foty.. Pipi.. i dziwne miny Livi:evil_lol: a w sumie Jola nie mam smaku na nic.. wczoraj bylam u szwagierki..dzis pojade na kawe do mamy.. Doti to zamiast swietowac to w aucie niedziele spedzilas;) Quote
Doti1986 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2091.jpg Jakie wielkie oczy:) Quote
Nati28 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ale dziewczyny slicznie wygladaja z kokardkami :) :loveu: Quote
karkakarka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 obydwie w kokardy wystrojone :) Pipi ładnie odrasta :loveu: A Livcia ma taką smutną minkę ;) Quote
*kleo* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2091.jpg ale jej się oczy dziwnie zaświeciły. A minka faktycznie jakaś taka smutna, może nie tą kokardę chciała? ;) Quote
*Jot* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Śliczne te Twoje świąteczne dziewczynki :loveu: Gratulacje z okazju siedmiu seteczek :drinking::cunao::drinking: Quote
Recommended Posts