Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc dziewczyny:)
Livi smutna nie byla ona czekala na aport;)
dzieki ze sie laski podobają:)
Niunka ale mi schlebiasz hihi tak se mysle gdzie tę Liv wystawic hihi
chyba za okno na parapet;)
Karina ja od rana ciezko pracowalam..
cos mnie gardlo boli..:roll: juz herbatke z cytryna i miodem se zrobilam..
dzis 7:13 obudzil mnie ryk wiertarki wrrrr sasiedzi pietro nizej wymieniali sobie drzwi,oj wyzylam sie na facetach jak wyszlam z psami:evil_lol: potem sasiadke tez opierniczylam ale tak pol zartem-pol serio..zeby wiedziala ze mnie wkurzyla..no umowila sie z nimi ponoc na pozniejsza godzine a oni przyszli tak wczesnie taka byla jej wymowka.Wiec od rana chodza zla jak osa to prosze dzis na mnie uwazac;)

Posted

[quote name='Pegaza']Czesc dziewczyny:)
Livi smutna nie byla ona czekala na aport;)
dzieki ze sie laski podobają:)
Niunka ale mi schlebiasz hihi tak se mysle gdzie tę Liv wystawic hihi
chyba za okno na parapet;)
Karina ja od rana ciezko pracowalam..
cos mnie gardlo boli..:roll: juz herbatke z cytryna i miodem se zrobilam..
dzis 7:13 obudzil mnie ryk wiertarki wrrrr sasiedzi pietro nizej wymieniali sobie drzwi,oj wyzylam sie na facetach jak wyszlam z psami:evil_lol: potem sasiadke tez opierniczylam ale tak pol zartem-pol serio..zeby wiedziala ze mnie wkurzyla..no umowila sie z nimi ponoc na pozniejsza godzine a oni przyszli tak wczesnie taka byla jej wymowka.Wiec od rana chodza zla jak osa to prosze dzis na mnie uwazac;)[/QUOTE]
Czesc Pegaza:) będziemy uważać bo nas użądlisz;) w sumie to się wcześniej zastanawiałam czy Pipi i Liv sa z rodowodem czy bez, ale jakoś nie pytałam:) a pobudki współczuje, chociaż moja mama o 6rano wstała żeby naszykowac wszystkiego dla córki, bo była mowa że jedzie wcześnie, a okazało sie potem że jedzie o 16 i też zbytnio nie była zadowolona:D

Posted

Daria tak nastraszyłaś tym złym humorem, że aż się bałam tu wejść ;)
Śliczne dziewczyny, ślicznie wyczesane ze ślicznymi kokardkami - byłam, widziałam :)
U nas tez nowe foty więc wpadaj ;)

Posted

Dzien dobry wlasciwie nie jest dobry jest zle, beznadziejnie..:(
dopadla mnie choroba w nocy sie meczylam tak mnie gardlo bolalo...
dzis nie jest lepiej,musialam odmowic urodziny mojej corki ktora ma je jutro..raz ze jestem chora i nie dam rady nic przygotowac dwa nigdzie nie umialam zamowic ciasta..bo po swietach nie pieką..wrr mloda pewnie bedzie zawiedziona ale jakos jej to wynagrodze;) w piatek przychodza jej kolezanki wiec bedzie miec zabawe...
w kuchni przeszlo u mnie tornado..od wczoraj nie zmywane..a mnie sie zabrac za to nie chce...
a musze wyjsc na miasto bo Liv swojego royalka juz nie ma.. ide sie nafaszerowac lekami..moze sie spamietam..;)
dzieki ze sie focie podobaly..:)