megi82 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 700stronek i 2 cudne foteczki i kokardeczki cudne Quote
Aga&Dakar Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Czesc Daria jeszcze swiatecznie. Gratuluje 700 stronki. Ale dziewczyny odswietnie wygladaja :-) Zapraszam do nas na fotki. Quote
Paulinka10 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Robimy poranny obchód;)gratulujemy 700 stronki:) Dziewczyny śliczne:loveu: Quote
niunka04 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Śliczne są...;) I jeszcze te świąteczne kokardki;) Pegaza będziesz wystawiać Liv w tym roku??? Quote
Yoko2009 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witam poświątecznie, dziewczynki sliczne w pieknych kokardeczkach:) A my zapraszamy nas dwie nadmorskie fotki Quote
karkakarka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 De olałaś nas i tu nie zajrzałaś:mad: Nie ładnie - wracaj! Quote
Pegaza Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Czesc dziewczyny:) Livi smutna nie byla ona czekala na aport;) dzieki ze sie laski podobają:) Niunka ale mi schlebiasz hihi tak se mysle gdzie tę Liv wystawic hihi chyba za okno na parapet;) Karina ja od rana ciezko pracowalam.. cos mnie gardlo boli..:roll: juz herbatke z cytryna i miodem se zrobilam.. dzis 7:13 obudzil mnie ryk wiertarki wrrrr sasiedzi pietro nizej wymieniali sobie drzwi,oj wyzylam sie na facetach jak wyszlam z psami:evil_lol: potem sasiadke tez opierniczylam ale tak pol zartem-pol serio..zeby wiedziala ze mnie wkurzyla..no umowila sie z nimi ponoc na pozniejsza godzine a oni przyszli tak wczesnie taka byla jej wymowka.Wiec od rana chodza zla jak osa to prosze dzis na mnie uwazac;) Quote
chrupcia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Pegaza']Czesc dziewczyny:) Livi smutna nie byla ona czekala na aport;) dzieki ze sie laski podobają:) Niunka ale mi schlebiasz hihi tak se mysle gdzie tę Liv wystawic hihi chyba za okno na parapet;) Karina ja od rana ciezko pracowalam.. cos mnie gardlo boli..:roll: juz herbatke z cytryna i miodem se zrobilam.. dzis 7:13 obudzil mnie ryk wiertarki wrrrr sasiedzi pietro nizej wymieniali sobie drzwi,oj wyzylam sie na facetach jak wyszlam z psami:evil_lol: potem sasiadke tez opierniczylam ale tak pol zartem-pol serio..zeby wiedziala ze mnie wkurzyla..no umowila sie z nimi ponoc na pozniejsza godzine a oni przyszli tak wczesnie taka byla jej wymowka.Wiec od rana chodza zla jak osa to prosze dzis na mnie uwazac;)[/QUOTE] Czesc Pegaza:) będziemy uważać bo nas użądlisz;) w sumie to się wcześniej zastanawiałam czy Pipi i Liv sa z rodowodem czy bez, ale jakoś nie pytałam:) a pobudki współczuje, chociaż moja mama o 6rano wstała żeby naszykowac wszystkiego dla córki, bo była mowa że jedzie wcześnie, a okazało sie potem że jedzie o 16 i też zbytnio nie była zadowolona:D Quote
Nati28 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To ja tak na chwile zebys mi krzywdy nie zrobila hehe :evil_lol: Quote
megi82 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 no tak-jak dzień rozpocznie się ch...wo to jak nie mieć złego nastroju Quote
niunka04 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 o kurcze no chyba żarcik ja myślałam że ona jest wystawowa!!!:) Taka śliczna jest włos też jak nie patrzeć...;) Quote
FREDZIU Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witamy was poświatecznie, a jak tam nastroje? OD RANA NASTĄPIŁA POPRAWA???:angryy: Quote
tigrunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cze Daria po świętach :multi: Fotki widziałam :loveu: Liv jak zwykle wymiata :loveu: Quote
*kleo* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oj Daria to fest pobudkę miałaś... Mnie to z rańca bąki budzą wygłodzone. Quote
iwa63 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witamy jak tam humor ,poprawił się? Pozdrawiamy Quote
Marzena* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Daria tak nastraszyłaś tym złym humorem, że aż się bałam tu wejść ;) Śliczne dziewczyny, ślicznie wyczesane ze ślicznymi kokardkami - byłam, widziałam :) U nas tez nowe foty więc wpadaj ;) Quote
Pegaza Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dzien dobry wlasciwie nie jest dobry jest zle, beznadziejnie..:( dopadla mnie choroba w nocy sie meczylam tak mnie gardlo bolalo... dzis nie jest lepiej,musialam odmowic urodziny mojej corki ktora ma je jutro..raz ze jestem chora i nie dam rady nic przygotowac dwa nigdzie nie umialam zamowic ciasta..bo po swietach nie pieką..wrr mloda pewnie bedzie zawiedziona ale jakos jej to wynagrodze;) w piatek przychodza jej kolezanki wiec bedzie miec zabawe... w kuchni przeszlo u mnie tornado..od wczoraj nie zmywane..a mnie sie zabrac za to nie chce... a musze wyjsc na miasto bo Liv swojego royalka juz nie ma.. ide sie nafaszerowac lekami..moze sie spamietam..;) dzieki ze sie focie podobaly..:) Quote
Aga&Dakar Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Oj bidulko duzo zdrowka zyczymy. A corka napewno zrozumie :-) Quote
Pegaza Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dziekuje:) oj zeby szybko przeszlo..w sobote mam na dzialke jechac..wiec chce byc w formie;) Quote
*Jot* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Oj,Daria bidulko Ty moja :calus::glaszcze::calus: Zdrówka życzę,dużo,dużo :Rose: Quote
Recommended Posts