laurin Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ja też miałam ubaw :evil_lol: fajne macie tematy :loveu: Quote
laurin Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Aniu uważam że lepsze to niż obrabianie komus tyłeczka.:evil_lol: Idę lulaśki.Dobranoc kobietki:loveu: Ale przecież ja to z podziwu do Was napisałam :lol: Szkoda że nie mam takich koleżanek jak Wy dziewczyny :-( Ja też sie już chyba położę... słodkich snów :loveu: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='laurin']ja też miałam ubaw :evil_lol: fajne macie tematy :loveu: Pa Ewa:loveu: Ewa Ty juz nie laz do tych sklepow dla doroslych,fantazja Ci sie wyolbrzymila:evil_lol: Ania tematy u nas sa na ogol zawsze gorace:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 laurin napisał(a):Ale przecież ja to z podziwu do Was napisałam :lol: Szkoda że nie mam takich koleżanek jak Wy dziewczyny :-( Ja też sie już chyba położę... słodkich snów :loveu: Ania jak nie masz, jak masz..nas..glopolku:calus: sa jeszcze inne laski ino cos ich na dluzej z dogo wywialo nie wiem czemu..:roll: ja tez zara lece... to stosunkowo udanej nocy zycze:evil_lol::loveu: Quote
tigrunia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No .. ja niestety nocy udanej nie miałam .. chętnie bym się teraz na biurku legła choć na pół godzinki :placz: D-E a co to za szóstka? nie wiem o co cho .. :shake: Znaczy się wiem, że jakieś brzuszki it.d. ale co dalej :roll: Daj no linka jakiego czy coś Quote
Sara_i_Aris Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cześć D-E :multi: Obejrzałam zdjęcia Alis i Livki, takie małe kluski są po prostu słodkie :loveu: Quote
nane Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Courier New]czee D-E :razz: czytałam czytałam i też miałam kosmate myśli przy rozbieraniu :evil_lol: lubię te nasze pogawędki o niczym :loveu: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Pegaza'] dziewczyny to jest straszne ...5 dzien i mam dosyc..malo tego ja to robie wg innej metody niz powinnam a na poczatku robila dobrze ale m-a mnie zmylil mowi ze to tak ma byc..:roll: kuna mac nie zaczynam od poczatku..:shake: jade dalej a co najlepsze ta metoda prawidlowa byla dla mnie lzejsza ta co mi powiedzial m-a jest dla mnie za trudna.. Moja szosteczka:p Na poczatku bylo fajnie ale zaczelo sie robic niefajnie gdzies na polmetku, w pewnym momencie zaczelam sie rozbierac :roll:zostalam w figach i w koszulce...bylo tak goraco:evil_lol: a pod doppe se dalam spodnie z dresu zeby bylo miekko bo mnie bolalo kosc ogonowa..:roll: wlosy spocone i dyszalam i odliczalam i myslalam ze juz nie dokoncze uff udalo sie doszlam do konca:evil_lol: ale wstac nie moglam..jakos wstalam i skierowalam sie do kuchni zrobic sobie kolacje..po takim wysilku moj zoladek wolal jesc!!:roll: psy taa bardzo mi pomagaly.. tym razem Pipi mi uszow pilnowala abo moze mnie podtrzymywala na duchu.:roll:.i szeptala do ucha dasz rade kobieto..!!! A co to jest wysiegnik?:roll:to po polsku a jak po naszymy to bydzie?:evil_lol: Cze De Rany, wstałaś z łóżka, bo ja nie wiem czy po takich eksperymentach i wygibasach to będziesz miała siłę rano sama się rozruszać? To już od dawna wiadome, że M-A ma fantazję... chłopak bez zahamować, co on ci wmówił? Gorąca jest twoja szósteczka, nawet bardzo! Takie sprzęt mechaniczny co ciągnie :roll: noo Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a): m-a mowil mi jak to mam robic znawca sie znalazl phi dzis bede robic po swojemu:p :evil_lol: właśnie, rób po swojemu! Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Cze Be Sara Nane i Aga:loveu: Be dla Ciebie link:p Aerobiczna 6 Weidera Sara zara wstawie nowa porcje klusek,dzis sie meczylam z tym fotosikiem.. Nane hmm to ja na Was tak dzialam ? ze fantazjujecie:evil_lol: Aga wstalam jakos wstalam gorzej bylo sie polozyc,boli mnie posrodku bioder,boli mnie kreg gdzie sie stanik zapina chyba dzis w stroju Ewy bede cwiczyc:evil_lol: m-a mowil mi jak to mam robic znawca sie znalazl phi dzis bede robic po swojemu:p aa sprzet mechaniczny ja juz wiem..ten pan w tym okienku u gory:evil_lol: ciągnie hm on przenosi...a moze to cos podobnego.. Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 http://i44.tinypic.com/14c76ms.jpg Słodziaki nieprzeciętne Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Spiochy :loveu: Troche wieksze kluski wiadomo ktora te zeby szczezy:evil_lol: znow spioch oj te pozycje uwielbiam brzuszkiem do gory:loveu: Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oj, a co im się stało? Kiepski poranek :roll: Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Tak zrobie ! Dzis mi psy zastrajkowaly z jedzeniem..to nie smakuje tamto tez nie:mad: to mam was gdzies..za to Soma przebila je obydwie.:evil_lol:dalam jej miche z jedzeniem wchodze za jakis czas i co widze:na podlodze lezy karma tyle co zjedzona i wydalona spowrotem..i w dodatku w misce tez..:roll: Soma sie tylem wycofala no i kto musial posprzatac..ja... Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Aga76 napisał(a):Oj, a co im się stało? Kiepski poranek :roll: a nie wiem,malym pewnie sie juz objadlo..jak zglodnieja same zjedza.. a Somie chyba tatar nie podszedl dlatego sie go szybko pozbyla.. wstal m-a ide zrobic mu sniadanko:p Quote
Mała Rita Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Cze Daria :loveu: Wczoraj wykąpałam Fidka i tak usnął niewyczesany :roll: i dzisiaj nie wiem jak ja go rozczesze Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Daria :loveu: Wczoraj wykąpałam Fidka i tak usnął niewyczesany :roll: i dzisiaj nie wiem jak ja go rozczesze Asia to Ci wspolczuje,ostatnio tak sie zawalilam z Pipi jak jej sie robily takie sniezne kule sniegowe na dworze to w domu potem pod prysznic ja wsadzilam i tego nie rozczesalam, a potem przed kapiela rowniez wlosow nie rozczesalam no i byly fajniste koltuny do wycinania.. dobra czas na spacerek z psami... Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No i poszła :sad: a ja przyszłam :roll: Quote
Mała Rita Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):Jee Aga ja widzialam zielone swiatelko u Ciebie na profilu ale sie nie odzywasz to mowie lece z tymi psami...ale juz jestem nawet po obiadku:p leze sobie na lozku:cool1: ja nie wiem czy tak ma mnie bolec ten tyl..sie nawet ulokowac wygodnie nie umialam.. daria jak Ty robisz buraczki wiesz takie na ciepło, zmemłane? :cool3: Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Aga76 napisał(a):No i poszła :sad: a ja przyszłam :roll: Jee Aga ja widzialam zielone swiatelko u Ciebie na profilu ale sie nie odzywasz to mowie lece z tymi psami...ale juz jestem nawet po obiadku:p leze sobie na lozku:cool1: ja nie wiem czy tak ma mnie bolec ten tyl..sie nawet ulokowac wygodnie nie umialam.. Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Lubię buraczki na ciepło :loveu: mniam mniam Podgrzewam na masełku, tylko wcześniej wyjmę je z słoika, domowe robione mniamuśne :loveu: Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Mała Rita napisał(a):daria jak Ty robisz buraczki wiesz takie na ciepło, zmemłane? :cool3: Kochana buraczki to ja tylko kupne w sloiku:eviltong: mam w jednym sklepie od jednego producenta takie ulubione dobrze przyprawione ani kwasne ani slodkie :pale kiedys jak robilam to je poszatkowalam drobno o to Ci chodzi? aa i nie jem ich na cieplo musza byc zimne najlepij z lodowki Quote
Mała Rita Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):Kochana buraczki to ja tylko kupne w sloiku:eviltong: mam w jednym sklepie od jednego producenta takie ulubione dobrze przyprawione ani kwasne ani slodkie :pale kiedys jak robilam to je poszatkowalam drobno o to Ci chodzi? aa i nie jem ich na cieplo musza byc zimne najlepij z lodowki no takie chcialam do ziemniaków i sosu ale na ciepło, ugotuje i zetrę na tarce no i doprawię zobaczymy jak wyjda :roll: Quote
Pegaza Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Aaa my burakow nie jemy na cieplo ino zimne.. wyjda wyjda :p moze poszukaj w necie jakiegos fajnego przepisu.. Quote
Aga76 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Pegaza napisał(a):Ja dzis jadlam ale na zimno..:eviltong: Na zimno tyż mom, z papryką :p Quote
Recommended Posts