Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Aniu uważam że lepsze to niż obrabianie komus tyłeczka.:evil_lol:

Idę lulaśki.Dobranoc kobietki:loveu:

Ale przecież ja to z podziwu do Was napisałam :lol:
Szkoda że nie mam takich koleżanek jak Wy dziewczyny :-(

Ja też sie już chyba położę... słodkich snów :loveu:

Posted

[quote name='laurin']ja też miałam ubaw :evil_lol:
fajne macie tematy :loveu:

Pa Ewa:loveu:
Ewa Ty juz nie laz do tych sklepow dla doroslych,fantazja Ci sie wyolbrzymila:evil_lol:
Ania tematy u nas sa na ogol zawsze gorace:evil_lol:

Posted

laurin napisał(a):
Ale przecież ja to z podziwu do Was napisałam :lol:
Szkoda że nie mam takich koleżanek jak Wy dziewczyny :-(

Ja też sie już chyba położę... słodkich snów :loveu:

Ania jak nie masz, jak masz..nas..glopolku:calus:

sa jeszcze inne laski ino cos ich na dluzej z dogo wywialo nie wiem czemu..:roll:

ja tez zara lece... to stosunkowo udanej nocy zycze:evil_lol::loveu:

Posted

No .. ja niestety nocy udanej nie miałam .. chętnie bym się teraz na biurku legła choć na pół godzinki :placz:

D-E a co to za szóstka? nie wiem o co cho .. :shake: Znaczy się wiem, że jakieś brzuszki it.d. ale co dalej :roll: Daj no linka jakiego czy coś

Posted

[FONT=Courier New]czee D-E :razz:
czytałam czytałam
i też miałam kosmate myśli przy rozbieraniu :evil_lol:
lubię te nasze pogawędki o niczym :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Pegaza']
dziewczyny to jest straszne ...5 dzien i mam dosyc..malo tego ja to robie wg innej metody niz powinnam a na poczatku robila dobrze ale m-a mnie zmylil mowi ze to tak ma byc..:roll: kuna mac nie zaczynam od poczatku..:shake:
jade dalej a co najlepsze ta metoda prawidlowa byla dla mnie lzejsza ta co mi powiedzial m-a jest dla mnie za trudna..

Moja szosteczka:p
Na poczatku bylo fajnie ale zaczelo sie robic niefajnie gdzies na polmetku,
w pewnym momencie zaczelam sie rozbierac :roll:zostalam w figach i w koszulce...bylo tak goraco:evil_lol: a pod doppe se dalam spodnie z dresu zeby bylo miekko bo mnie bolalo kosc ogonowa..:roll: wlosy spocone i dyszalam i odliczalam i myslalam ze juz nie dokoncze uff udalo sie doszlam do konca:evil_lol: ale wstac nie moglam..jakos wstalam i skierowalam sie do kuchni zrobic sobie kolacje..po takim wysilku moj zoladek wolal jesc!!:roll:
psy taa bardzo mi pomagaly.. tym razem Pipi mi uszow pilnowala abo moze mnie podtrzymywala na duchu.:roll:.i szeptala do ucha dasz rade kobieto..!!!

A co to jest wysiegnik?:roll:to po polsku a jak po naszymy to bydzie?:evil_lol:

Cze De

Rany, wstałaś z łóżka, bo ja nie wiem czy po takich eksperymentach i wygibasach to będziesz miała siłę rano sama się rozruszać?

To już od dawna wiadome, że M-A ma fantazję... chłopak bez zahamować, co on ci wmówił?

Gorąca jest twoja szósteczka, nawet bardzo!

Takie sprzęt mechaniczny co ciągnie :roll: noo

Posted

Cze Be Sara Nane i Aga:loveu:

Be dla Ciebie link:p
Aerobiczna 6 Weidera
Sara zara wstawie nowa porcje klusek,dzis sie meczylam z tym fotosikiem..
Nane hmm to ja na Was tak dzialam ? ze fantazjujecie:evil_lol:

Aga wstalam jakos wstalam gorzej bylo sie polozyc,boli mnie posrodku bioder,boli mnie kreg gdzie sie stanik zapina chyba dzis w stroju Ewy bede cwiczyc:evil_lol:

m-a mowil mi jak to mam robic znawca sie znalazl phi dzis bede robic po swojemu:p

aa sprzet mechaniczny ja juz wiem..ten pan w tym okienku u gory:evil_lol:
ciągnie hm on przenosi...a moze to cos podobnego..

Posted

Tak zrobie !

Dzis mi psy zastrajkowaly z jedzeniem..to nie smakuje tamto tez nie:mad: to mam was gdzies..za to Soma przebila je obydwie.:evil_lol:dalam jej miche z jedzeniem wchodze za jakis czas i co widze:na podlodze lezy karma tyle co zjedzona i wydalona spowrotem..i w dodatku w misce tez..:roll: Soma sie tylem wycofala no i kto musial posprzatac..ja...

Posted

Aga76 napisał(a):
Oj, a co im się stało? Kiepski poranek :roll:

a nie wiem,malym pewnie sie juz objadlo..jak zglodnieja same zjedza..
a Somie chyba tatar nie podszedl dlatego sie go szybko pozbyla..
wstal m-a ide zrobic mu sniadanko:p

Posted

Mała Rita napisał(a):
Cze Daria :loveu:
Wczoraj wykąpałam Fidka i tak usnął niewyczesany :roll: i dzisiaj nie wiem jak ja go rozczesze

Asia to Ci wspolczuje,ostatnio tak sie zawalilam z Pipi jak jej sie robily takie sniezne kule sniegowe na dworze to w domu potem pod prysznic ja wsadzilam i tego nie rozczesalam, a potem przed kapiela rowniez wlosow nie rozczesalam no i byly fajniste koltuny do wycinania..

dobra czas na spacerek z psami...

Posted

Pegaza napisał(a):
Jee Aga ja widzialam zielone swiatelko u Ciebie na profilu ale sie nie odzywasz to mowie lece z tymi psami...ale juz jestem nawet po obiadku:p
leze sobie na lozku:cool1: ja nie wiem czy tak ma mnie bolec ten tyl..sie nawet ulokowac wygodnie nie umialam..

daria jak Ty robisz buraczki wiesz takie na ciepło, zmemłane? :cool3:

Posted

Aga76 napisał(a):
No i poszła :sad: a ja przyszłam :roll:

Jee Aga ja widzialam zielone swiatelko u Ciebie na profilu ale sie nie odzywasz to mowie lece z tymi psami...ale juz jestem nawet po obiadku:p
leze sobie na lozku:cool1: ja nie wiem czy tak ma mnie bolec ten tyl..sie nawet ulokowac wygodnie nie umialam..

Posted

Mała Rita napisał(a):
daria jak Ty robisz buraczki wiesz takie na ciepło, zmemłane? :cool3:

Kochana buraczki to ja tylko kupne w sloiku:eviltong: mam w jednym sklepie od jednego producenta takie ulubione dobrze przyprawione ani kwasne ani slodkie :pale kiedys jak robilam to je poszatkowalam drobno o to Ci chodzi?
aa i nie jem ich na cieplo musza byc zimne najlepij z lodowki

Posted

Pegaza napisał(a):
Kochana buraczki to ja tylko kupne w sloiku:eviltong: mam w jednym sklepie od jednego producenta takie ulubione dobrze przyprawione ani kwasne ani slodkie :pale kiedys jak robilam to je poszatkowalam drobno o to Ci chodzi?
aa i nie jem ich na cieplo musza byc zimne najlepij z lodowki

no takie chcialam do ziemniaków i sosu ale na ciepło, ugotuje i zetrę na tarce no i doprawię zobaczymy jak wyjda :roll: