Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Ale jakie uszy będzie miała czyste:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No fakt, zaoszczędzi czas na toaletę :roll: W sumie od takiego ugniatania też można sobie mięśnie wyrobić :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Aga76 napisał(a):No fakt, zaoszczędzi czas na toaletę :roll: W sumie od takiego ugniatania też można sobie mięśnie wyrobić :evil_lol: Ale jaki masarz będzie miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 laurin napisał(a)::evillaug: ale kochane jesteście My tylko mówimy jak jest jej dobrze i przyjemnie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Ale jaki masarz będzie miała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciało rozwałkowane jak dobre ciasto :cool1: Ciekawe jak długo będzie tak leżeć? Może ktoś się nad nią zlituje :roll: Quote
nane Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Courier New]D-E wstawaj :evil_lol: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]D-E wstawaj :evil_lol: [/FONT] Trzeba wezwać męskie ramię albo mechaniczny wysięgnik :evil_lol: nie możemy jej tak zostawić :shake: Dario Dario Dario i hop w górę! Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]D-E wstawaj :evil_lol:[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] Tak jej dobrze że nie ma zamiaru wstawać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
nane Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Aga76']Trzeba wezwać męskie ramię albo mechaniczny wysięgnik :evil_lol: nie możemy jej tak zostawić :shake: Dario Dario Dario i hop w górę! [FONT=Courier New]D-E nie możesz nas tak zostawić :mad: jesteś tam? nikogo nie widać :shake: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]nikogo nie widać :shake: [/FONT] Patrzyłaś w dół? Quote
laurin Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Aga76 napisał(a):Trzeba wezwać męskie ramię albo mechaniczny wysięgnik :evil_lol: nie możemy jej tak zostawić :shake: Dario Dario Dario i hop w górę! :evil_lol: lubię do Was zaglądać bo przynajmniej zawsze macie ciekawie wesoło :evil_lol: a wysięgnika to ja niedługo będę potrzebować Quote
nane Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Aga76']Patrzyłaś w dół? [FONT=Courier New]na dole widać tylko blat od biurka :icon_roc: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 laurin napisał(a): a wysięgnika to ja niedługo będę potrzebować Może Daria ci pożyczy :evil_lol: No ewentualnie ja swój podeślę, tylko TK musi go skleić, bo się rozpadł po ostatnim użyciu - pizza była wielka :megagrin: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Aga76 napisał(a):Może Daria ci pożyczy :evil_lol: No ewentualnie ja swój podeślę, tylko TK musi go skleić, bo się rozpadł po ostatnim użyciu - pizza była wielka :megagrin: Albo Aguś po tej pizzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]na dole widać tylko blat od biurka :icon_roc: [/FONT] I może chociaż nóżki D-E? Gdzie ona się podziała? Czyżby brzuszki robiła w zupełnie innym miejscu? :roll: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Aga76 napisał(a):I może chociaż nóżki D-E? Gdzie ona się podziała? Czyżby brzuszki robiła w zupełnie innym miejscu? :roll: A może lepszym spalaniem się zajeła:eviltong: Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Albo Aguś po tej pizzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Noo - ja po tej pizzy :roll: była promocja i dwie kupiłam :roll: Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='ewa2909']A może lepszym spalaniem się zajeła:eviltong: Że poduszka Lesia mówisz... Wieczór spalania się :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Aga76']Że poduszka Lesia mówisz... Wieczór spalania się :evil_lol: Czytasz w moich myślach:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='ewa2909']Czytasz w moich myślach:eviltong::eviltong::eviltong: :B-fly:hihihi Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Cze Nane:multi: i Ewa z resztą sie dzis witalam..:loveu: dziewczyny to jest straszne ...5 dzien i mam dosyc..malo tego ja to robie wg innej metody niz powinnam a na poczatku robila dobrze ale m-a mnie zmylil mowi ze to tak ma byc..:roll: kuna mac nie zaczynam od poczatku..:shake: jade dalej a co najlepsze ta metoda prawidlowa byla dla mnie lzejsza ta co mi powiedzial m-a jest dla mnie za trudna.. Moja szosteczka:p Na poczatku bylo fajnie ale zaczelo sie robic niefajnie gdzies na polmetku, w pewnym momencie zaczelam sie rozbierac :roll:zostalam w figach i w koszulce...bylo tak goraco:evil_lol: a pod doppe se dalam spodnie z dresu zeby bylo miekko bo mnie bolalo kosc ogonowa..:roll: wlosy spocone i dyszalam i odliczalam i myslalam ze juz nie dokoncze uff udalo sie doszlam do konca:evil_lol: ale wstac nie moglam..jakos wstalam i skierowalam sie do kuchni zrobic sobie kolacje..po takim wysilku moj zoladek wolal jesc!!:roll: psy taa bardzo mi pomagaly.. tym razem Pipi mi uszow pilnowala abo moze mnie podtrzymywala na duchu.:roll:.i szeptala do ucha dasz rade kobieto..!!! A co to jest wysiegnik?:roll:to po polsku a jak po naszymy to bydzie?:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pegaza napisał(a):Bym zapomniala haha sie ubawilam z Was dzisiaj :lol: ale fajnie ze o mnie myslicie jak ja sie mecze:roll: buziaczki:loveu: My tak pisałyśmy,pisałyśmy co byś miała dodatkowe spalanie czytająć:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 wg innej metody niz powinnam a na poczatku robila dobrze ale m-a mnie zmylil mowi ze to tak ma byc..:roll: kuna mac nie zaczynam od poczatku..:shake: jade dalej a co najlepsze ta metoda prawidlowa byla dla mnie lzejsza ta co mi powiedzial m-a jest dla mnie za trudna. Ale miałam kosmate myśli jak to czytałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Bym zapomniala haha sie ubawilam z Was dzisiaj :lol: ale fajnie ze o mnie myslicie jak ja sie mecze:roll: buziaczki:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 laurin napisał(a):ja też miałam ubaw :evil_lol: fajne macie tematy :loveu: Aniu uważam że lepsze to niż obrabianie komus tyłeczka.:evil_lol: Idę lulaśki.Dobranoc kobietki:loveu: Quote
Recommended Posts