Pegaza Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Cze Roxi:) jakies dziwny mam format dogo jakby zmniejszony...:roll: a szukam okularow ktore znikly u mnie w domu...jak to mozliwe nie wiem.. przeszukalam juz tyle roznych kątow, nic mi do glowy nowego nie przychodzi gdzie one moga byc,w miejscu gdzie zawsze byly znikly mi..a oko prawe coraz bardziej mnie boli...bym sobie je ponosila moze by przestalo:roll: co do dresu to ja lubie na sportowo chodzic :) na wiosne bedzie w sam raz..na spacery z psami, na wakacje... Quote
ewa2909 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Roxi:) jakies dziwny mam format dogo jakby zmniejszony...:roll: a szukam okularow ktore znikly u mnie w domu...jak to mozliwe nie wiem.. przeszukalam juz tyle roznych kątow, nic mi do glowy nowego nie przychodzi gdzie one moga byc,w miejscu gdzie zawsze byly znikly mi..a oko prawe coraz bardziej mnie boli...bym sobie je ponosila moze by przestalo:roll: co do dresu to ja lubie na sportowo chodzic :) na wiosne bedzie w sam raz..na spacery z psami, na wakacje... Cześć Daria:loveu::loveu::loveu: Jeżeli masz w domku fotele to sprawdz czy przypadkiem nie leżą między bocznymi oparciami a siedziskiem,tak samo zrób ze spaniem.Ostatnio tak znależliśmy córci okularki:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Quote
ewa2909 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Wam:) dzieki dziewczyny:calus: dzis mam noc srednio przespaną po takich emocjach... ale na zakupach dres sobie kupilam:) ten co mi sie kiedys podobal pisalam Wam, ze moglam sobie go kupic bym miala pretekst do schudniecia, rowniez byl nawet na mnie, ale wybralam inny z weluru czerwony u nas zima na calego nawet spacerowac nie z psami..bo sniegu po kolana.. Niedobrze że się tak bardzo denerwujesz:shake::shake::shake: Dresik napewno bardzo fajniutki.Ja przed pracą od marca mam zamiar na basenik chodzić,ale czy mi sie będzie chciało to nie wiem. Quote
roxi-malina Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Czy ktoś z was jest z Wawy? Może byliście na tej wczorajszej wystawie w C.H. Promenada? Jestem strasznie ciekawa czy spotkałam kogoś z dogo i nawet o tym nie wiedziałam:eviltong: strasznie dużo hodowców było i stanowisko z york centrum było, karmy rc rozdawali, było też stanowisko poshydog jak ktoś chce to moge podać kod na zniżke 10%;) Quote
Pegaza Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Dziewczyny znalazły sie okulary..a gdzie w szafie mojej corki w takiej skrzyni na zabawki i wlozone do papierzanej torebki hahah te moje dziecko jest zdolne w sprzataniu:evil_lol: juz je nosze na nosie mam nadzieje ze na te oko mi pomoze... Ewa sie wyobraz ze oni do mnie dzwonia na stacjonarny i komore ja tego nie odebralam do mojego wczoraj woeczorem tez dzwonili i tez tego nie odebral..pewnie chca wiedziec co jest grane ze nie odbieramy fona lub szwagierka im cos powiedziala bo do niej wczoraj zadzwonilam..ona niestety tez miala taka samą sytuazje z nimi i nawet na swoją corke nalatywali..mam ich gdzies..za te teksty..o mnie.. noo ja cwicze od 2 dni powiem Wam szczeze:p ze tak wczoraj juz gibko wyskakiwalam z kabiny znaczy jakby nogi nawet umialam wyzej dzwignac czyli miesnie sa bardziej elastyczne.. a miesnie brzucha bola..ale nie dam sie musze wytrwac.. bo jak sie w pasie zmierzylam to mnie z leksza szoklo:crazyeye: fotki by sie jakies przydaly pomysle moze na spacerku ..:p Quote
ewa2909 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dzięki bogu ja teściową mam 400km od siebie i jak się widzimy 2 razy do roku towtedy jestem najukochańszą synową na świecie. Za to miałam jakies 2 lata temu przechery z Leszka byłą teściową(Leszek był wdowcem z 2 dzieciteż na mnie nagadywała na mnie że jaj zięcia i wnuki wywiozłam[SIZE=2]d Quote
laurin Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Przyszłam się przywitać:multi: No to JA OSOBIŚCIE CI EWCIU ZAZDROSZCZĘ TYCH 400km;):placz: Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Cześć D-E :multi: Gratuluję silnej woli, ja się nie mogę zabrać do ćwiczeń, a tyle co mam w szkole to niestety dla mnie za mało :roflt: Quote
tigrunia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 roxi-malina napisał(a):Witam wszystkich:multi: i przepraszam że wczoraj mnie nie było ale na wystawie walentynkowej yorków (no coś w typie wystawy) byłam i spotkałam sie z p. Anną Zwolinską z BAKARAT i sie zagadałam z nią i nawet kalendarz z yorkami dostałam:multi: Ale to taki szczgół:oops: to co słychać u naszych 3 dam? Ja też niedługo zamierzam kupić sobie jakiś dres bo w wiosne zawsze biegam z psem i z siostrą (aby do zawodów sie przygotować) po lesie a stary dres mi sie już zniszczył:placz: Raczej nie byłaś roxi na wystawie walentynkowej bo ta odbyła się w Bydgoszczy :p W Promenadzie był pokaz psiej mody i przy okazji Yorków.. jakieś tam wybory Miss i Mistera czy coś ale to nie była wystawa ! Quote
tigrunia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Cze D-E :multi: Jak tam po Walentynkach ? :razz: Quote
Pegaza Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć D-E :multi: Gratuluję silnej woli, ja się nie mogę zabrać do ćwiczeń, a tyle co mam w szkole to niestety dla mnie za mało :roflt: Cze Sara,Laurin i Be:multi: Sara dzis juz 3 dzien oj ciezko mialam po 6 stej serii jeszcze 6 mnie czekaly..:roll: a jutro to mnie czeka harowka dopiero..chyba padne jak to zrobie..:roll::mdleje: Be nawet mi tego dnia nie przypominaj prosze:sad: Quote
Pegaza Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Jedna foteczka i mykam do jutra:loveu: co one cwicza nie wiem:niewiem::evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ale masz grzywe :cool3: Dobry D-E ;) Znowu degustacje mam :oops: Quote
laurin Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 dzień dobry :) fajowe ubranka mają:loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Witam w poniedzialek:loveu: Age Be i Laurin:multi: Laurin bo to zmarzluchy takie sa wiec ubranka nosza chcialam fotki maluszkow dac na fotosik zdecydowanie odmawia..:mad: a Wam kiedys obiecalam..:roll: Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pegaza napisał(a): chcialam fotki maluszkow dac na fotosik zdecydowanie odmawia..:mad: a Wam kiedys obiecalam..:roll: Zapłaczę się :placz: Kluski chciałam podziwiać... Quote
laurin Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ale przecież ciuszki to im tylko uroku dodają :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: my też dzisiaj wkońcu będziemy mieć ubranko, jeśli wszystko pójdzie ok:roll: Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 o kurcze poczulam bączka LIvki:roll: sprobuje innym programem.. Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Chyba wczorajszy kolacyjny byl... znow posty skacza u Was.. a jak dajesz fotke na tego photobucketa to dajesz juz zmniejszone czy ten program Ci zmniejszy ta fotke? Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Pegaza']Chyba wczorajszy kolacyjny byl... znow posty skacza u Was.. a jak dajesz fotke na tego photobucketa to dajesz juz zmniejszone czy ten program Ci zmniejszy ta fotke? Ooo, to smakowy był :evil_lol: Sam zmniejsza, tylko wybieram rozmiar :cool3: dogo pijane po zakrapianych walentynkach, hihihi :zly7: DAWAĆ FOTY !!! hihihi Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pegaza napisał(a):o kurcze poczulam bączka LIvki:roll: Smakowy? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Wpadne pozniej to pogadamy ide m-a szykowac sniadanie pa Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pegaza napisał(a):Wpadne pozniej to pogadamy ide m-a szykowac sniadanie pa Się rozumie, papatki :cool1: Quote
***Paulina*** Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cześć:bye: No i gdzie te foty???:mad: Quote
Recommended Posts