Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie bedzie maluchow niestety..ten program na moim starym necie rowniez ma problemy..podejrzewam ze komp jest tak zasyfiony..nie idzie nawet zdjec na karte wgrac..

a nic nowego nie mam porobione..
cze Paula:)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tego Ci nie powiem bo ich dawno nie wazylam..
ale Pipi jest ciezka jedna reka ja nie podniesiesz..zas Liv jak piorko wazy..

Paula jak je dzis wykapie to cos porobie..

sama jestem zla na te foty..ale mi fotosik nie laduje fot na starym necie..a ten photobuck rowniez sie zawiesza..
a na laptopie fotek nie mam..

Posted

Tadam dla Agi fotki poscielowe:loveu:

i tu specjalnie pokazalam jak jest wszyty ten suwak jak widac jest tak posrodku poszewki i ma zakladke ze go nie widac wiec jest bezpiecznie Aga:evil_lol:

Posted

Posciel ktora wybrala Niki dla siebie..

posciel z kory ktora jest dla mnie pozytywnym zaskoczeniem myslalam ze bedzie jakies badziewie..ale jest fajna gatunkowo:)

oraz ta

jesli chodzi o kolory z tych bawelnianych to sa wlasnie takie i wzor jest troche inaczej rozmieszczony niz na fotkach z allegro a z kory ma intensywne kolory a tu wyszlo inaczej..:p

Posted

Aga76 napisał(a):
Klusiaki słodkie dwa :loveu:

Lekcja poglądowa bardzo mi się podoba, no kolory trochę inne niż na aukcji bawałnianej, ale kora gites na żywca :loveu: Suwaczek też bardzo mi się spodobał :loveu:

Daria daj linka tej aukcji gdzie kora :roll:

Posted

Klusiaki słodkie dwa :loveu:

Lekcja poglądowa bardzo mi się podoba, no kolory trochę inne niż na aukcji bawałnianej, ale kora gites na żywca :loveu: Suwaczek też bardzo mi się spodobał :loveu:

Posted

Cześć Daria:loveu::loveu::loveu:
Jakie słodkie klusia:loveu::loveu::loveu:
Pościel superaśna.Jak możesz to ja też się pisze na linka od tej z kory jak taka jest grubsza i fajniutka:evil_lol:

Posted

Cze Wam dziewczyny:loveu:

Sara wlasnie jesli chodzi o roz to Niki ma w tej tonacji pokoj zrobiony..
wiec ona chciala i posciel pod roz ale to nie mogla byc posciel w kwiaty czy inny wzor..bo ona chce miec juz taka nowoczesna jak to okreslila:p
wiec wypadlo na paski a powiem szczeze ze jak przylozylam na jej lozku to bardzo fajnie sie ona robi...

wczorajsze fotki sniegowe Pipi sniegiem sie objada

Posted

Hehehe Pipi objada się śniegiem jak mój Czesław.
Super te pościele ja też lubię róż i też wybrałabym tą nowoczesną :eviltong:
Pozdrawiamy zimowo. U nas też mały atak zimy i nawet Bercia dzisiaj sobie łapkę skaleczyła w tym śniegu...

Posted

Jestem jestem zupe jarzynowa konczylam w kuchni..
zapraszam na gorącą zupke:multi:

Dzasta oj biedna Bercia w sniegu nie widac gdzie szklo..ale wszystko w porzadku?:roll:

rano sie meczylam z tymi fotami od szczeniakow i wyszlo na to ze sa za duze i fotosik ich nie przepuscil.. ale mam 3 fotki:eviltong: