Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Nie bedzie maluchow niestety..ten program na moim starym necie rowniez ma problemy..podejrzewam ze komp jest tak zasyfiony..nie idzie nawet zdjec na karte wgrac.. a nic nowego nie mam porobione.. cze Paula:) Quote
***Paulina*** Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Szkoda:-( A ile ważą twoje yorki???:cool3: No bo właśnie tak sobie myślę że Kati to już chyba nie urośnie ani nie przytyje no nie??? No bo suczki to do pierwszej cieczki rosną nie??? Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Oj tego Ci nie powiem bo ich dawno nie wazylam.. ale Pipi jest ciezka jedna reka ja nie podniesiesz..zas Liv jak piorko wazy.. Paula jak je dzis wykapie to cos porobie.. sama jestem zla na te foty..ale mi fotosik nie laduje fot na starym necie..a ten photobuck rowniez sie zawiesza.. a na laptopie fotek nie mam.. Quote
***Paulina*** Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 No to watro czekać jak będą fotki kąpielowe:multi::multi::multi: Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 jedna fotka sie chyba udala ale czy wielkosc jest dobra? Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Daria :loveu: cze Asia:loveu: Quote
Mała Rita Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Fajne :loveu: to z kory najbardziej mi sie podoba na allegr kupowalas? Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Tadam dla Agi fotki poscielowe:loveu: i tu specjalnie pokazalam jak jest wszyty ten suwak jak widac jest tak posrodku poszewki i ma zakladke ze go nie widac wiec jest bezpiecznie Aga:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Posciel ktora wybrala Niki dla siebie.. posciel z kory ktora jest dla mnie pozytywnym zaskoczeniem myslalam ze bedzie jakies badziewie..ale jest fajna gatunkowo:) oraz ta jesli chodzi o kolory z tych bawelnianych to sa wlasnie takie i wzor jest troche inaczej rozmieszczony niz na fotkach z allegro a z kory ma intensywne kolory a tu wyszlo inaczej..:p Quote
Mała Rita Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Aga76 napisał(a):Klusiaki słodkie dwa :loveu: Lekcja poglądowa bardzo mi się podoba, no kolory trochę inne niż na aukcji bawałnianej, ale kora gites na żywca :loveu: Suwaczek też bardzo mi się spodobał :loveu: Daria daj linka tej aukcji gdzie kora :roll: Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Klusiaki słodkie dwa :loveu: Lekcja poglądowa bardzo mi się podoba, no kolory trochę inne niż na aukcji bawałnianej, ale kora gites na żywca :loveu: Suwaczek też bardzo mi się spodobał :loveu: Quote
roxi-malina Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://i42.tinypic.com/vrslly.jpg Ta pościel mi sie podoba:loveu: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/AAA014.jpg Ale słodziuuuutko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/AAA014.jpg Ale czad :loveu: Fajne dzieciaki :loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/AAA014.jpg Jakie słodziutkie maleństwa:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cześć Daria:loveu::loveu::loveu: Jakie słodkie klusia:loveu::loveu::loveu: Pościel superaśna.Jak możesz to ja też się pisze na linka od tej z kory jak taka jest grubsza i fajniutka:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć D-E :multi: Pościel bardzo fajna, ja tych z kory nie lubię :shake: Niki wybrała najlepszą, tyle tam róziowego :loveu: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Cze Wam dziewczyny:loveu: Sara wlasnie jesli chodzi o roz to Niki ma w tej tonacji pokoj zrobiony.. wiec ona chciala i posciel pod roz ale to nie mogla byc posciel w kwiaty czy inny wzor..bo ona chce miec juz taka nowoczesna jak to okreslila:p wiec wypadlo na paski a powiem szczeze ze jak przylozylam na jej lozku to bardzo fajnie sie ona robi... wczorajsze fotki sniegowe Pipi sniegiem sie objada Quote
dzasta Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Hehehe Pipi objada się śniegiem jak mój Czesław. Super te pościele ja też lubię róż i też wybrałabym tą nowoczesną :eviltong: Pozdrawiamy zimowo. U nas też mały atak zimy i nawet Bercia dzisiaj sobie łapkę skaleczyła w tym śniegu... Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Pegaza'] http://i42.tinypic.com/316ae6q.jpg A gdzie sanie dla damy, żeby nie brnęła przez śniegi? :evil_lol: Dzień dobry :loveu: Gdzie jesteś, oj buu? Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Jestem jestem zupe jarzynowa konczylam w kuchni.. zapraszam na gorącą zupke:multi: Dzasta oj biedna Bercia w sniegu nie widac gdzie szklo..ale wszystko w porzadku?:roll: rano sie meczylam z tymi fotami od szczeniakow i wyszlo na to ze sa za duze i fotosik ich nie przepuscil.. ale mam 3 fotki:eviltong: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Aaa i super ze posciele sie podobają:p :loveu: 3 miesieczne :loveu: tu okol 4-6 tygodni tak mi sie wydaje:roll::loveu: Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Fotki i zupę poproszę :evil_lol: Oooo już są, hihihi Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Aga76 napisał(a):Fotki i zupę poproszę :evil_lol: fotki juz sa:eviltong: Quote
Aga76 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pegaza napisał(a):fotki juz sa:eviltong: Ale klusiaki :evil_lol: Zbliżenie :loveu: superaśne Quote
Recommended Posts