Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karina M jak najbardziej jest z tego zadowolony:)

sluchajcie czy jest ktos tak pechowy jak ja? chyba nie:roll:
poszlam do fryzjera i co sie okazalo ze mialam tam byc wczoraj na 10:00 a nie dzis.:wallbash::wallbash::wallbash:.
zalamana jestem tak se chcialam poprawic humora..i teraz znow musze tydzien czekac buu
chyba ostatnio za duzo mam na glowie ze juz nie wiem kiedy co i jak...:roll:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie tylko Ty tak masz Daria mi ostatnio tez się takie sytuacje przytrafiają jak i Tobie. Ostatnio nawet zgubiłam coś w domu co mi się wcześniej nie zdarzyło. Ale może to wszystko przez tą pogodę chociaż ja u mnie stawiam na nerwy których ostatnio mam nie mało i psychicznie już rady nie daje :(

Posted

[quote name='dysia-u']Daria mogłaś nam powiedzieć wcześniej , byśmy ci przypomniały[/QUOTE]
no widzisz ze tez nie pomyslalam hehe
dobra to nastepny wtorek mam fryzjera a w poniedzialek paznokcie..pamietajcie...:evil_lol:

Dzasta a moze my juz mamy skleroze:roll:

dzis robilam oplaty no i se przypomnialam ze przyszly podwyzki czynszu itp i gdzies tak dobrze te fakturke wcislam ze nie wiem gdzie..i chyba bede musiala prosic w administracji o nowe wypisanie bo nie wiem ile mam placic od nowego roku za czynsz...szkoda gadac..dzien sie jeszcze nie skonczyl co mnie dzis jeszcze czeka..:shocked!:.

Posted

heh może i skleroza masz Daria rację ehhh
Ale co zrobić a z tymi rachunkami to też ostatnio zapłaciłam więcej za czynsz bo mi obniżyli a ja ze starej faktury kwotę podałam :D

Posted

[quote name='Pegaza']Karina M jak najbardziej jest z tego zadowolony:)

sluchajcie czy jest ktos tak pechowy jak ja? chyba nie:roll:
poszlam do fryzjera i co sie okazalo ze mialam tam byc wczoraj na 10:00 a nie dzis.:wallbash::wallbash::wallbash:.
zalamana jestem tak se chcialam poprawic humora..i teraz znow musze tydzien czekac buu
chyba ostatnio za duzo mam na glowie ze juz nie wiem kiedy co i jak...:roll:[/QUOTE]

Daria nie ma tego złego....
Pomyśl jaka za to będziesz piękna na święta ;)

Posted

Ja wszystko zapisuję w kalendarzu(duży na ścianie w kuchni) a i tak zapominam spojrzeć :angryy:

No to zaczynamy od dzisiaj :evil_lol:

[B]Poniedziałek-[/B] paznokcie.

[B]Wtorek-[/B] fryzjer.

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Doti1986']Zdarza się niestety najlepszym:) Ale chyba za dużo na głowie masz.. :) Ado świąt fryzura się utrzyma:)[/QUOTE]

Doti chyba masz racje zaczynam sie gubic..bo za duzo na glowie...

stracilam humor calkowicie..po jazdach...grupa ktora po mnie zaczela jazdy (2 tygodnie roznicy) juz ma wyjedzone godziny i jedna nawet zdany egzamin ... uczyl ich ten instruktor mlody z ktorym ja dzis mialam jazdy...jestem tak wkurzona ze wrr a moj to jak widac ma czas.:angryy:.. malo tego ten mnie inaczej uczyl luku...pokazal parkowanie...malo tego z pod jego rak zdaja ludzie egzaminy....malo tego on sam ludzi egzaminuje oczywiscie nie swoje grupy..czyli wiecie ja chyba trafilam nie do tych rak co mialam:roll: mimo ze zapewnil mnie ze kierownik tez dobrze uczy tia.:roll:..mam dosc... chcialabym reszte jazd jezdzic z nim ale on ma tak duzo ludzi ze jest ciezko sie wcisc w godziny..a po drugie nie wiem co mam powiedziec kierownikowi...ze co ze on lepiej uczy albo lepiej mi luk pokazal...:roll:

Posted

nie martw się :glaszcze: nauczysz się, a teraz i tak są trudne warunki na egzamin, więc może będzie lepiej jak na wiosnę będziesz zdawać :roll:

I nie przejmuj się kierownikiem, powiedz poprostu, że lepiej ci się jeździ z innym instruktorem i już - płacisz wymagasz -taki rynek :p

Posted

Karina tylko kierownik mnie uczyl jezdzic..wiec sama widzisz ze sytuacja pokrecona troche...:roll:

Ula sam luk dzis wyszedl idealnie a ja dopiero 3 podejscie na polu mam, w tym moze bylam z tego calą godzine wczesniej bo na polu to tylko chwile i znow w miasto, tu chodzi o to ze jeden nie pozwoli Ci ulatwic sobie zadania a drugi chce Ci pomoc...

Posted

A co taka ladna sie zrobilam...:bigcool:. wlosow nie mam zrobione to przynajmniej tu sie odmienilam...:B-fly:.
niestety ja tego nie robie..:roll:.
tylko kto mi podlinkuje banerek teraz?.

Posted

Cześć Daria :multi: Ja też fryzjera idę odwiedzić, tyle że w piątek. Wcisnęłam się cudem, ale trochę mi to plany pokomplikowało, chciałam jechać do domu w czwartek po 13 a wychodzi na to, że uda mi się dopiero w piątek o 20 albo i w sobotę nawet :-( i jeszcze rozkłady mi pozmieniali i mam 2 przesiadki zamiast jednej :roll: niech mnie jeszcze ceną nową zabiją to się znerwuję mocno... Ale przynajmniej włosy będę miała zrobione, w ogóle kusi mnie na małą zmianę, ale nie wiem czy się odważę :evil_lol:

Posted

Mnie tez troche sie skomplikowalo bo mialam po fryzjerze isc na fotke na prawko...a tak chyba oddam stare zdjecie bo w takich wlosach ja sie nie wybiore do fotografa...no i jeszcze caly tydzien czekac...eh..

kuna moj oglada jakis film na dvd i tak ma glosno glosniki ze chyba z nim tu oszaleje..chyba pojde do klopa pisac tam bedzie ciszej..:evil_lol:

Posted

Daria,lecisz ze mną na łąki?
Będzie miał mnie kto podnieść jak się znowu wywalę w błoto tak jak wczoraj :angryy:
Jak wróciłam do domku to już nie miałam różowiutkiego dresu tylko czarno-brązowy :angryy:

Posted

[quote name='Pegaza']Madzia a Ty czytasz mnie od poczatku>? przyznaj sie bez bicia:eviltong:[/QUOTE]
Nie czytam u nikogo od początku, bo nie działa u mnie funkcja "idz do pierwszego nieprzeczytanego postu", więc jestem zmuszona zagladac tylko na ostatnie strony :p Więc nie wiem w ogole co sie dzieje u kogo.