Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Karina M jak najbardziej jest z tego zadowolony:) sluchajcie czy jest ktos tak pechowy jak ja? chyba nie:roll: poszlam do fryzjera i co sie okazalo ze mialam tam byc wczoraj na 10:00 a nie dzis.:wallbash::wallbash::wallbash:. zalamana jestem tak se chcialam poprawic humora..i teraz znow musze tydzien czekac buu chyba ostatnio za duzo mam na glowie ze juz nie wiem kiedy co i jak...:roll: Quote
dzasta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nie tylko Ty tak masz Daria mi ostatnio tez się takie sytuacje przytrafiają jak i Tobie. Ostatnio nawet zgubiłam coś w domu co mi się wcześniej nie zdarzyło. Ale może to wszystko przez tą pogodę chociaż ja u mnie stawiam na nerwy których ostatnio mam nie mało i psychicznie już rady nie daje :( Quote
dysia-u Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Daria mogłaś nam powiedzieć wcześniej , byśmy ci przypomniały Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='dysia-u']Daria mogłaś nam powiedzieć wcześniej , byśmy ci przypomniały[/QUOTE] no widzisz ze tez nie pomyslalam hehe dobra to nastepny wtorek mam fryzjera a w poniedzialek paznokcie..pamietajcie...:evil_lol: Dzasta a moze my juz mamy skleroze:roll: dzis robilam oplaty no i se przypomnialam ze przyszly podwyzki czynszu itp i gdzies tak dobrze te fakturke wcislam ze nie wiem gdzie..i chyba bede musiala prosic w administracji o nowe wypisanie bo nie wiem ile mam placic od nowego roku za czynsz...szkoda gadac..dzien sie jeszcze nie skonczyl co mnie dzis jeszcze czeka..:shocked!:. Quote
dysia-u Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Nati28']hey :) nie tylko Ty masz skleroze ;)[/QUOTE] nie jesteście same , zapewniam Quote
dzasta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 heh może i skleroza masz Daria rację ehhh Ale co zrobić a z tymi rachunkami to też ostatnio zapłaciłam więcej za czynsz bo mi obniżyli a ja ze starej faktury kwotę podałam :D Quote
megi82 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 witam nadrabiam zalglosci-przegladam,ogladam,czytam a na koniec cie pozdrawiam Quote
karkakarka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Lepiej zapłacić więcej niż mniej, bo później odsetki trzeba płacić:x Quote
Marzena* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Pegaza']Karina M jak najbardziej jest z tego zadowolony:) sluchajcie czy jest ktos tak pechowy jak ja? chyba nie:roll: poszlam do fryzjera i co sie okazalo ze mialam tam byc wczoraj na 10:00 a nie dzis.:wallbash::wallbash::wallbash:. zalamana jestem tak se chcialam poprawic humora..i teraz znow musze tydzien czekac buu chyba ostatnio za duzo mam na glowie ze juz nie wiem kiedy co i jak...:roll:[/QUOTE] Daria nie ma tego złego.... Pomyśl jaka za to będziesz piękna na święta ;) Quote
Doti1986 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Zdarza się niestety najlepszym:) Ale chyba za dużo na głowie masz.. :) Ado świąt fryzura się utrzyma:) Quote
*Jot* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ja wszystko zapisuję w kalendarzu(duży na ścianie w kuchni) a i tak zapominam spojrzeć :angryy: No to zaczynamy od dzisiaj :evil_lol: [B]Poniedziałek-[/B] paznokcie. [B]Wtorek-[/B] fryzjer. :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='Doti1986']Zdarza się niestety najlepszym:) Ale chyba za dużo na głowie masz.. :) Ado świąt fryzura się utrzyma:)[/QUOTE] Doti chyba masz racje zaczynam sie gubic..bo za duzo na glowie... stracilam humor calkowicie..po jazdach...grupa ktora po mnie zaczela jazdy (2 tygodnie roznicy) juz ma wyjedzone godziny i jedna nawet zdany egzamin ... uczyl ich ten instruktor mlody z ktorym ja dzis mialam jazdy...jestem tak wkurzona ze wrr a moj to jak widac ma czas.:angryy:.. malo tego ten mnie inaczej uczyl luku...pokazal parkowanie...malo tego z pod jego rak zdaja ludzie egzaminy....malo tego on sam ludzi egzaminuje oczywiscie nie swoje grupy..czyli wiecie ja chyba trafilam nie do tych rak co mialam:roll: mimo ze zapewnil mnie ze kierownik tez dobrze uczy tia.:roll:..mam dosc... chcialabym reszte jazd jezdzic z nim ale on ma tak duzo ludzi ze jest ciezko sie wcisc w godziny..a po drugie nie wiem co mam powiedziec kierownikowi...ze co ze on lepiej uczy albo lepiej mi luk pokazal...:roll: Quote
karkakarka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 nie martw się :glaszcze: nauczysz się, a teraz i tak są trudne warunki na egzamin, więc może będzie lepiej jak na wiosnę będziesz zdawać :roll: I nie przejmuj się kierownikiem, powiedz poprostu, że lepiej ci się jeździ z innym instruktorem i już - płacisz wymagasz -taki rynek :p Quote
dysia-u Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 cześć Daria. nie przejmuj się łukiem , wytarwny kierowca też czasem łuk sknoci hihi Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Karina tylko kierownik mnie uczyl jezdzic..wiec sama widzisz ze sytuacja pokrecona troche...:roll: Ula sam luk dzis wyszedl idealnie a ja dopiero 3 podejscie na polu mam, w tym moze bylam z tego calą godzine wczesniej bo na polu to tylko chwile i znow w miasto, tu chodzi o to ze jeden nie pozwoli Ci ulatwic sobie zadania a drugi chce Ci pomoc... Quote
*Jot* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Masz nowy banerek :crazyeye: Dopiero teraz zobaczyłam,niedowidzę już :crazyeye: Super jest,zrobisz mi też? :p Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 A co taka ladna sie zrobilam...:bigcool:. wlosow nie mam zrobione to przynajmniej tu sie odmienilam...:B-fly:. niestety ja tego nie robie..:roll:. tylko kto mi podlinkuje banerek teraz?. Quote
*kleo* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Cześć Daria :multi: Ja też fryzjera idę odwiedzić, tyle że w piątek. Wcisnęłam się cudem, ale trochę mi to plany pokomplikowało, chciałam jechać do domu w czwartek po 13 a wychodzi na to, że uda mi się dopiero w piątek o 20 albo i w sobotę nawet :-( i jeszcze rozkłady mi pozmieniali i mam 2 przesiadki zamiast jednej :roll: niech mnie jeszcze ceną nową zabiją to się znerwuję mocno... Ale przynajmniej włosy będę miała zrobione, w ogóle kusi mnie na małą zmianę, ale nie wiem czy się odważę :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Mnie tez troche sie skomplikowalo bo mialam po fryzjerze isc na fotke na prawko...a tak chyba oddam stare zdjecie bo w takich wlosach ja sie nie wybiore do fotografa...no i jeszcze caly tydzien czekac...eh.. kuna moj oglada jakis film na dvd i tak ma glosno glosniki ze chyba z nim tu oszaleje..chyba pojde do klopa pisac tam bedzie ciszej..:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A co, nie udała się fryzura?? Banerek świateczny, no no ;) Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Madzia a Ty czytasz mnie od poczatku>? przyznaj sie bez bicia:eviltong: Quote
*Jot* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Daria,lecisz ze mną na łąki? Będzie miał mnie kto podnieść jak się znowu wywalę w błoto tak jak wczoraj :angryy: Jak wróciłam do domku to już nie miałam różowiutkiego dresu tylko czarno-brązowy :angryy: Quote
Doti1986 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No aż nie poznałam kto go mnie w galerii napisał przez ten banerek:diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Pegaza']Madzia a Ty czytasz mnie od poczatku>? przyznaj sie bez bicia:eviltong:[/QUOTE] Nie czytam u nikogo od początku, bo nie działa u mnie funkcja "idz do pierwszego nieprzeczytanego postu", więc jestem zmuszona zagladac tylko na ostatnie strony :p Więc nie wiem w ogole co sie dzieje u kogo. Quote
Recommended Posts