madziasto4 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A co, nie udała się fryzura?? Banerek świateczny, no no ;) Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Madzia a Ty czytasz mnie od poczatku>? przyznaj sie bez bicia:eviltong: Quote
*Jot* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Daria,lecisz ze mną na łąki? Będzie miał mnie kto podnieść jak się znowu wywalę w błoto tak jak wczoraj :angryy: Jak wróciłam do domku to już nie miałam różowiutkiego dresu tylko czarno-brązowy :angryy: Quote
Doti1986 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No aż nie poznałam kto go mnie w galerii napisał przez ten banerek:diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pegaza napisał(a):Madzia a Ty czytasz mnie od poczatku>? przyznaj sie bez bicia:eviltong: Nie czytam u nikogo od początku, bo nie działa u mnie funkcja "idz do pierwszego nieprzeczytanego postu", więc jestem zmuszona zagladac tylko na ostatnie strony :p Więc nie wiem w ogole co sie dzieje u kogo. Quote
ewa2909 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Widze że w galerii już porządki porobiłaś i nawet nowego banera se strzeliłaś:eviltong: Cze Daria:multi: Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 no wlasnie wystarczy tylko od strone badz dwie sie cofnac i bedziesz w temacie:eviltong: nie bylam bo mialam byc wczoraj a ja myslalam ze dzis...wrr no ba Doti cos musialam zmienic bo jakos nie czuje tej aury swiatecznej...nie wiem czemu...:roll: Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 se strzelilam Ewa strzelilam na poprawe humora...;) Quote
*Jot* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Aury światecznej się nie czuje bo nie ma śniegu :-(. Przynajmniej ja tak mam :roll: Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Jola ja nie wiem ja chyba przez te ocieplenie budynku okna w folli nic nie ustrojone zadne lampki nie swieca.. najlepsze jest to ze chcem zywą choine tylko gdzie ja mam ją kupic... chce poczuc te choine moze wtedy bedzie lepiej...;) Quote
*Jot* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A ja co roku mam żywą i w tym roku kupuję sztuczną.Też nie mam jeszcze wystroju światecznego na zewnatrz,czekam na M.Nie będę po balkonie latać i zawieszać :evil_lol: Na drzewkach wiszą,ale trzeba kabel przeciagnąć i tego tez nie zrobię bo sa tam jakies kombinacje i po prostu nie znam się.Także muszę jeszcze parę dni poczekać :angryy: Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Dzieki Ula:) Jola nie mow ze juz ma lampki na zewnatrz...nie mow buuu Quote
*Jot* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pegaza napisał(a):Dzieki Ula:) Jola nie mow ze juz ma lampki na zewnatrz...nie mow buuu Mówię,mowię....mam ale jeszcze nie podłączone .:eviltong: Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 wlasnie se ogladalam na yotube ukrainski mam talent...przezylam chwile grozy.. Quote
*kleo* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pegaza napisał(a):wlasnie se ogladalam na yotube ukrainski mam talent...przezylam chwile grozy.. Ten z tekstem "jestem hardkorem"? Quote
iwa63 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Wpadłam się przywitać i pędzę dalej śliczny banerek Quote
Marzena* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Pegaza napisał(a):no wlasnie wystarczy tylko od strone badz dwie sie cofnac i bedziesz w temacie:eviltong: nie bylam bo mialam byc wczoraj a ja myslalam ze dzis...wrr no ba Doti cos musialam zmienic bo jakos nie czuje tej aury swiatecznej...nie wiem czemu...:roll: Ja to w ogóle nie czuję świątecznej aury bo porządków przedświątecznych nie robiłam bo przecież zaraz się wyprowadzam, choinki nie kupuję z tego samego powodu a poza tym święta spędzę u rodziców, śniegu jak na lekarstwo... Kicha jakaś :( Mam nadzieję, że jak pojadę do rodziców to tam poczuję atmosferę świąt ;) A banerek śliczniutki, tylko Soma ledwo widoczna :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Witamy z rana :lol: A bannerek macie sliczny!! :loveu::loveu: Ja tez nie czuje swiat bo do srody mam normalne zajecia:roll: Quote
dysia-u Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cześć Daria i twoi goście u nas biało i wiatr hula po polach może przywieje świąteczną atmosfere. Lampki po balkonach zostawiliśmy z tamtego roku wystarczy włożyć wtyczke do gniazdka. Mieliśmy święta spędzić u rodziny w Poznaniu ale młody dopiero po chorobie a to ok 7 godz jazdy samochodem a i tam nie wiadomo czy nie natkiemy sie znowu na jakieś choróbsko , tak więc widzisz że u nas dodatkowy zamęt przedświąteczny. Ale dziś dostaniemy choineczke , wysoką , żywa hurrrra Quote
karkakarka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A ja będę mieć sztuczna, ale co tam, żywą ma moja siostra :) wiec moze u niej poczuję święta hii Baner pierwsza klasa, masz już podlinkowany, bo jak nie to moze ja spróbuję ci podlinkować :) EDIT: :oops: już masz podlinkowany... Quote
megi82 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 witanko wiesz ,że i ja nie poznalam kto napisal u mnie po banerku-widze nowy banerek-nie znam,ale zerkam i widze ciebie ;D banerek sliczny-siwateczny-piekny Quote
dzasta Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Śliczny banerek DE :) Taki zimowy i avek też nowy. Ja narazie nie czuję całej tej atmosfery świątecznej ale może jak przywieziemy choinkę to może będzie inaczej :D Pada u Was jeszcze śnieg ? Quote
Truska34 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cześć Daria:multi: Wpadłam tylko Ci przypomnieć, że we wtorek do fryzjera masz, a w poniedziałek paznokcie:evil_lol: Zdrowieję, a to znaczy, że częściej Cię będę nawiedzać. Cieszysz się? Quote
*Jot* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Przypominam :multi: Poniedziałek-paznokcie :eviltong: Wtorek-fryzjer :eviltong: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Recommended Posts