Pegaza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 edit: wroc na poprzednia strone zeby Ci smaka zrobic:eviltong: Widze widze zas sie przyczepilas:razz: Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Smaka robisz.....:evilbat: Znowu za Tobą jestem :evil_lol: Napisz jaki masz pomysł na prezent :diabloti: Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Pegaza napisał(a):edit: wroc na poprzednia strone zeby Ci smaka zrobic:eviltong: Widze widze zas sie przyczepilas:razz: Rozumiem,że bardzo się cieszysz iż się przyczepiłam :evillaug::evillaug::evillaug: Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Kochana a coz moze byc w empiku pomysl:eviltong: joł ja lubiec jak Ty lazic za mną:evil_lol: Quote
pycia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Witamy gorąco po przerwie i przesyłamy pozdrowionka:) Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 jot11 napisał(a):Dario,jak przelecisz się po galeriach to zobaczysz,że wszędzie za Tobą jestem.:kiss_2: Wiem,że się cieszysz :evil_lol::evil_lol: Jola Ty już jak cień Darii :evil_lol: Gdzie pojawi się Daria tam można spotkać Jolę :evil_lol: Fajnie, nie trzeba Was szukać, wystarczy jedną znaleźć ;) Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 A gdzie nie ma Darii tam jest Marzena:eviltong: Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Hej Pycia wieczornie dzieki za odwiedzinki:) Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Pegaza napisał(a):A gdzie nie ma Darii tam jest Marzena:eviltong: Aleś wymyśliła :mad::mad::mad: Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Pegaza napisał(a):Kochana a coz moze byc w empiku pomysl:eviltong: joł ja lubiec jak Ty lazic za mną:evil_lol: Ksiazki,płyty,gry.....itd. No to pisz co :mad: Uwielbiasz jak ciuchuteńko jestem za Tobą :loveu: Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Ksiazke:) i dla siebie tez se kupie a co.. no chyba bym sie czula nieswojo jakby Cie nie bylo..:roll: :evil_lol: Marzena bo tak jest;) Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ksiażka to musi być obowiązkowo :lol: Sobie też kupię,nawet jutro bo jadę do miasta :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Pegaza napisał(a):Ksiazke:) i dla siebie tez se kupie a co.. no chyba bym sie czula nieswojo jakby Cie nie bylo..:roll: :evil_lol: Marzena bo tak jest;) Coś Ci sie pomyliło, przeleć po galeriach a zobaczysz, że nie masz racji ;) Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 jot11 napisał(a):Ksiażka to musi być obowiązkowo :lol: Sobie też kupię,nawet jutro bo jadę do miasta :eviltong: Oj,mam bardzo szerokie zainteresowania.Od psychologicznych po kryminały i horrory,które uwielbiam :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Oj tam nie marudaj;) :loveu: bede patrzec na film na tvp1 i wcinac kolacje o kuna znowu :roll: dzis mam straszna ochote na zarcie... wiec bede z doskoku... Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Viky i Ja napisał(a):Coś Ci sie pomyliło, przeleć po galeriach a zobaczysz, że nie masz racji ;) Marzenko,szybko wytłumacz ,o jakie racje tutaj chodzi? :cool3: Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 jot11 napisał(a):Marzenko,szybko wytłumacz ,o jakie racje tutaj chodzi? :cool3: No bo Daria mówi, że tam gdzie Ona chodzi to ja nie :( A to przecież nieprawda :( Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Viky i Ja napisał(a):No bo Daria mówi, że tam gdzie Ona chodzi to ja nie :( A to przecież nieprawda :( No pewnie,że nieprawda :shake: Nie płacz Marzenko:buzi:,Daria żartowała :roll: Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 ptfu ze co Marzena to nie tak.... tam gdzie mnie nie ma to jest Jola z Toba o to mi chodzilo:) Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Gdzie pojawi się Daria tam można spotkać Jolę a ja napisalam a tam gdzie nie ma Darii to jest Marzena.. gluptasie o to mi chodzilo... Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Pegaza napisał(a):Gdzie pojawi się Daria tam można spotkać Jolę a ja napisalam a tam gdzie nie ma Darii to jest Marzena.. gluptasie o to mi chodzilo... O widzisz jak pokręciłam ;) Ale od razu mi lepiej jak juz wiem o co chodziło :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 No wiesz o co Ty mnie podejrzewalas:evil_lol: ale masz racje czasem w pisanym nie idzie sie dobrze zrozumiec heh Quote
Marzena* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Pegaza napisał(a):No wiesz o co Ty mnie podejrzewalas:evil_lol: ale masz racje czasem w pisanym nie idzie sie dobrze zrozumiec heh To prawda, trochę pokręcony ten nasz język :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ach jak pieszczotliwie do siebie mówicie:głuptasie :loveu: Quote
Recommended Posts