Pegaza Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Cze dziewczynki Wy moje kochane:loveu: dzieki ze Wam sie podoba szkoda ze ja takich nie umiem robic;) Edyta pewnie ze sie ciesze:) dzieki za przypomnienie hehe...teraz juz napewno trafie do fryzjera hehe nie przegapie dnia... tez chce zywa choine ide ją dzis poszukac moze gdzies beda sprzedawac.... do Poznania Ula tez bym chetnie pojechala mam tam znajomych kochanych:) snieg u nas padal z rana teraz chyba przestal..zimno strasznie mylam okna jeszcze komus i mi szyby marzly wrr i bylo bardzo brrr ale juz wsio pomyte i mam z glowy... ide ogarnac teraz u siebie chate...i obiadek szykowac... i dziekuje wszystkim za odwiedzinki:loveu: wpadne do Was pozno... Quote
eria Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 kurcze mnie też czeka mycie okien w sobotę.... masakra....... Quote
Marzena* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cze Daria, ja już nie muszę Ci o niczym przypominać - Jola i Edyta zadbają żebyś trafiła gdzie trzeba i o czasie :evil_lol: Quote
dzasta Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A co dzisiaj gotowałaś na obiadek? Bo ja żurek :D Quote
Marzena* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 dzasta napisał(a):A co dzisiaj gotowałaś na obiadek? Bo ja żurek :D I od razu zdradź co robisz jutro bo mi brak koncepcji :( Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 O wpadla autorka banerka;) ciii... Justa ja tam poszlam na latwizne schabowy...o zurek bym zjadla moze na piatek zrobie... Marzena cze:) ....dziewczyny dbaja o mnie hihi wpadne potem narazie... Quote
*Jot* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Przyszłam poskakać w Twojej galerii a Ciebie nie ma :shake: I tak poskaczę :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie: Quote
tigrunia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cze Daria :multi: Też bym sobie poszła do fryzjera.. no ale czasu mi brak :shake: 2,5 h muszę mieć jak nic jak pójdę z włosami niemytymi 3 dni :evil_lol: Kurde ale tu u was świątecznie a u mnie jeszcze nic nie świeci tylko jeden mikołaj ze świeczką stoi i czasem się pali :roll: Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Cze Be:) no ja tez zalatana..boje sie ze mi czasu braknie na wszystko... Jola a skacz sobie skacz;) chyba pojde spac jakies zmeczenie czuje... Quote
*Jot* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wiesz Daria,ja chyba też pójdę spać. Jutro znowu do miasta(kupić Ci ksiazkę?)jadę :roll: Słodkich snów :loveu: Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 nie trzeba sama sobie jutro kupie heh dobrej nocy:) Quote
*Jot* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dario,jeszcze nie poszłaś spać? Ja wyszłam jeszcze z psami,przewietrzyłam się i przy okazji zobaczylam,że 4 wierzby nad rzeką bobry mi ścięły :angryy::angryy: Jestem dosłownie wściekła :angryy::angryy::angryy: Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 osz ciups no to szkodniki z nich..podrzuc je Pixi ona sie z nimi rozprawi;) a sie zasiedzialam na necie... Quote
*kleo* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A co kobity czytacie? :cool3: Ja czekam do Wigilii, zgodnie z zamówieniem powinnam pod choinką znaleźć nowe czytadełko ;) Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Ja lubie polską literature..typu Grochola, Szwaja itd... Quote
*kleo* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ja od jakiegoś czasu oprócz "psich" książek to w fantastyce siedzę, saga o wiedźminie już cała przerobiona, wszystkie Pottery też, a pod choinkę zażyczyłam sobie "Zmierzch" :p Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Potery tez mam i zawsze dojde do 4 czesci i koniec dalej nie umiem ruszyc...:roll: Quote
*kleo* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No to tracisz, bo po Czarze ognia to się dopiero akcja rozkręca na dobre :evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 jot11 napisał(a):Wiesz Daria,ja chyba też pójdę spać. Jutro znowu do miasta(kupić Ci ksiazkę?)jadę :roll: Słodkich snów :loveu: Ja w mieście byłam dzisiaj i jutro też muszę bo mi jeszcze prezentu dla taty brakuje, no i przypomniałam sobie że mój mężuś -Daruś ma w sobotę imieniny więc jeszcze coś dla niego potrzebuję :roll: Quote
Marzena* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Daria a gdzie podpowiedź dla mnie ??? Dalej nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad :( Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Marzena kiedy ja sama na jutro nie mam pomyslu:roll: wiem ze to musi byc szybki obiad gdyz rano mnie nie bedzie a na 14 mam jazdy ... Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dla gosci....:cool1: Livka:loveu: :new-bday: Quote
Natalia&Lola Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dobry wieczór:D Baner już pochwaliłam u siebie w galerii. I zapraszam na zdjęcia, bo znów troszkę do oglądania jest:) Quote
Natalia&Lola Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Livka sto lat:D A torcik mniam mniam, mam ochotę na niego! Quote
Recommended Posts