Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Zepsuty byl:evil_lol: abo juz wiem za duzo go bylo w nadmiarze:evil_lol: a jak to mowia
jak sie przezresz to potem chorujesz..

Czyżby chwilowy przesyt?

Nie poznaję koleżanki...

Posted

Pegaza napisał(a):
Oj tak..

jutro Walenty :p pamietacie o tych swoich?

Ależ oczywiście.Dzisiaj z dziewczynami z pracy byłyśmy w w takim sklepie dla dorosłych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I wszystkie kupiłyśmy takie fajne czerwone poduszki z ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Ależ oczywiście.Dzisiaj z dziewczynami z pracy byłyśmy w w takim sklepie dla dorosłych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I wszystkie kupiłyśmy takie fajne czerwone poduszki z ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a z czym moga byc poduszki :hmmmm:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ależ oczywiście.Dzisiaj z dziewczynami z pracy byłyśmy w w takim sklepie dla dorosłych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:megagrin: z niespodzianką

Posted

[quote name='Pegaza']a z czym moga byc poduszki :hmmmm:
Takie z pie......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie moge tak doslownie napisać bo może tu jakieś małolaty grasują

Posted

Witam
dzien ktory zaczal sie pieknie skonczyl sie szybko..:-(
najpierw m-a zatrzasl sobie kluczyki w aucie drugi komplet zostawil u mechanika teraz busem sie musi tluc na drugi koniec miasta..w domu zostawil telefon..a za chwile dzwonil jego ojciec..odebralam chwile rozmowy o tym co sie stalo czyli o tych kluczykach..i przy rozlaczaniu tesc nie wylaczyl fona a ja rowniez bo myslalam ze chce tesciowa dac do telefonu i czekam..a tu naraz slysze......jak oni mnie obgaduja ale jak..:angryy::-(
dzien mam juz do doopy tylko czekam na m-a jak wroci zeby mu to powiedziec..

Posted

Pegaza napisał(a):
Witam
najpierw m-a zatrzasl sobie kluczyki w aucie drugi komplet zostawil u mechanika teraz busem sie musi tluc na drugi koniec miasta..w domu zostawil telefon..a za chwile dzwonil jego ojciec..odebralam chwile rozmowy o tym co sie stalo czyli o tych kluczykach..i przy rozlaczaniu tesc nie wylaczyl fona a ja rowniez bo myslalam ze chce tesciowa dac do telefonu i czekam..a tu naraz slysze......jak oni mnie obgaduja ale jak..:angryy::-(

ło matko ale niefart :shake:
Dawid tak ostatnio miał na Wigilii, zadzwoniła siostra jego mamy z Poznania no i tesciowa myslala ze sie rozlaczyla a nie rozlaczyla i telefon polozyla na stole i zaczela sie rozmowa na temat syna siostry tesciowej, ze nigdy nie ma kasy, ze jak przyjezdza to ma przy sobie 35 zł i z tego 30 wydaje na ksiazke, bo to wielki Pan Doktor a siedzi dwa tygodnie :evil_lol: no i Dawid podnosi sluchawke a tam caly czas rozmowa trwa :megagrin:
Cze Daria :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Witam

Cześć Daria:loveu::loveu::loveu:
Psysłam Cię troszke przytulić:buzi::calus:

Chiba lepiej by było zostawić tę rozmowe do jutra:shake::shake::shake:
Nie psujcie sobie już do końa tego dnia:shake:

Posted

Cze Wam:)

dzieki dziewczyny:calus:

dzis mam noc srednio przespaną po takich emocjach...

ale na zakupach dres sobie kupilam:) ten co mi sie kiedys podobal pisalam Wam, ze moglam sobie go kupic bym miala pretekst do schudniecia, rowniez byl nawet na mnie, ale wybralam inny z weluru czerwony

u nas zima na calego nawet spacerowac nie z psami..bo sniegu po kolana..

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Wam:)

dzieki dziewczyny:calus:

dzis mam noc srednio przespaną po takich emocjach...

ale na zakupach dres sobie kupilam:) ten co mi sie kiedys podobal pisalam Wam, ze moglam sobie go kupic bym miala pretekst do schudniecia, rowniez byl nawet na mnie, ale wybralam inny z weluru czerwony

u nas zima na calego nawet spacerowac nie z psami..bo sniegu po kolana..

Witam wszystkich:multi: i przepraszam że wczoraj mnie nie było ale na wystawie walentynkowej yorków (no coś w typie wystawy) byłam i spotkałam sie z p. Anną Zwolinską z BAKARAT i sie zagadałam z nią i nawet kalendarz z yorkami dostałam:multi:
Ale to taki szczgół:oops: to co słychać u naszych 3 dam? Ja też niedługo zamierzam kupić sobie jakiś dres bo w wiosne zawsze biegam z psem i z siostrą (aby do zawodów sie przygotować) po lesie a stary dres mi sie już zniszczył:placz: