Pegaza Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Zepsuty byl:evil_lol: abo juz wiem za duzo go bylo w nadmiarze:evil_lol: a jak to mowia jak sie przezresz to potem chorujesz.. Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):Zepsuty byl:evil_lol: abo juz wiem za duzo go bylo w nadmiarze:evil_lol: a jak to mowia jak sie przezresz to potem chorujesz.. Czyżby chwilowy przesyt? Nie poznaję koleżanki... Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 oj buu noo spadek spadek napiecia czuje Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):oj buu noo spadek spadek napiecia czuje Trza napompować... Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Pompką :diabloti: osz buu znow.. Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):Pompką :diabloti: osz buu znow.. Życie trudne jest, czasem nawet bardzo :roll: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Oj tak.. jutro Walenty :p pamietacie o tych swoich? Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):Oj tak.. jutro Walenty :p pamietacie o tych swoich? Cały czas... :evil_lol: M-A może na coś liczyć? Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):Oj tak.. jutro Walenty :p pamietacie o tych swoich? Ależ oczywiście.Dzisiaj z dziewczynami z pracy byłyśmy w w takim sklepie dla dorosłych:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I wszystkie kupiłyśmy takie fajne czerwone poduszki z ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Aga76']Cały czas... :evil_lol: M-A może na coś liczyć? nawet nie mam wyboru.. noo eh buu wysle mu na nk na profil serducho:lol: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='ewa2909']Ależ oczywiście.Dzisiaj z dziewczynami z pracy byłyśmy w w takim sklepie dla dorosłych:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I wszystkie kupiłyśmy takie fajne czerwone poduszki z ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a z czym moga byc poduszki :hmmmm: Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Ależ oczywiście.Dzisiaj z dziewczynami z pracy byłyśmy w w takim sklepie dla dorosłych:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I wszystkie kupiłyśmy takie fajne czerwone poduszki z ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :megagrin: z niespodzianką Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Pegaza']a z czym moga byc poduszki :hmmmm: Takie z pie......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie moge tak doslownie napisać bo może tu jakieś małolaty grasują Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 sie musimy szyfr obczaic ja nawet jeden znam..:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Takie z pie......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... z piernikiem? Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Aga76 napisał(a):... z piernikiem? ....z *******ką:evil_lol: sie wykropkowalo.. z taką pierdołką Quote
ewa2909 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):....z *******ką:evil_lol: sie wykropkowalo.. z taką pierdołką Idż do mnie to wstawie .Chiba mi się potem to coś skasuje no nie:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Aga czy Ty zdazyla to zobaczyc? Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pegaza napisał(a):Aga czy Ty zdazyla to zobaczyc? Nie widziałam... Quote
Pegaza Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Witam dzien ktory zaczal sie pieknie skonczyl sie szybko..:-( najpierw m-a zatrzasl sobie kluczyki w aucie drugi komplet zostawil u mechanika teraz busem sie musi tluc na drugi koniec miasta..w domu zostawil telefon..a za chwile dzwonil jego ojciec..odebralam chwile rozmowy o tym co sie stalo czyli o tych kluczykach..i przy rozlaczaniu tesc nie wylaczyl fona a ja rowniez bo myslalam ze chce tesciowa dac do telefonu i czekam..a tu naraz slysze......jak oni mnie obgaduja ale jak..:angryy::-( dzien mam juz do doopy tylko czekam na m-a jak wroci zeby mu to powiedziec.. Quote
Mała Rita Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Pegaza napisał(a):Witam dzien ktory zaczal sie pieknie skonczyl sie szybko..:-( najpierw m-a zatrzasl sobie kluczyki w aucie drugi komplet zostawil u mechanika teraz busem sie musi tluc na drugi koniec miasta..w domu zostawil telefon..a za chwile dzwonil jego ojciec..odebralam chwile rozmowy o tym co sie stalo czyli o tych kluczykach..i przy rozlaczaniu tesc nie wylaczyl fona a ja rowniez bo myslalam ze chce tesciowa dac do telefonu i czekam..a tu naraz slysze......jak oni mnie obgaduja ale jak..:angryy::-( dzien mam juz do doopy tylko czekam na m-a jak wroci zeby mu to powiedziec.. ło matko ale niefart :shake: Dawid tak ostatnio miał na Wigilii, zadzwoniła siostra jego mamy z Poznania no i tesciowa myslala ze sie rozlaczyla a nie rozlaczyla i telefon polozyla na stole i zaczela sie rozmowa na temat syna siostry tesciowej, ze nigdy nie ma kasy, ze jak przyjezdza to ma przy sobie 35 zł i z tego 30 wydaje na ksiazke, bo to wielki Pan Doktor a siedzi dwa tygodnie :evil_lol: no i Dawid podnosi sluchawke a tam caly czas rozmowa trwa :megagrin: Cze Daria :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewa2909 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Pegaza napisał(a):Witam dzien ktory zaczal sie pieknie skonczyl sie szybko..:-( najpierw m-a zatrzasl sobie kluczyki w aucie drugi komplet zostawil u mechanika teraz busem sie musi tluc na drugi koniec miasta..w domu zostawil telefon..a za chwile dzwonil jego ojciec..odebralam chwile rozmowy o tym co sie stalo czyli o tych kluczykach..i przy rozlaczaniu tesc nie wylaczyl fona a ja rowniez bo myslalam ze chce tesciowa dac do telefonu i czekam..a tu naraz slysze......jak oni mnie obgaduja ale jak..:angryy::-( dzien mam juz do doopy tylko czekam na m-a jak wroci zeby mu to powiedziec.. Cześć Daria:loveu::loveu::loveu: Psysłam Cię troszke przytulić:buzi::calus: Chiba lepiej by było zostawić tę rozmowe do jutra:shake::shake::shake: Nie psujcie sobie już do końa tego dnia:shake: Quote
Aga76 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 :glaszcze: przykre to... żeby już dosadniej nie powiedzieć Quote
Pegaza Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Cze Wam:) dzieki dziewczyny:calus: dzis mam noc srednio przespaną po takich emocjach... ale na zakupach dres sobie kupilam:) ten co mi sie kiedys podobal pisalam Wam, ze moglam sobie go kupic bym miala pretekst do schudniecia, rowniez byl nawet na mnie, ale wybralam inny z weluru czerwony u nas zima na calego nawet spacerowac nie z psami..bo sniegu po kolana.. Quote
roxi-malina Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Wam:) dzieki dziewczyny:calus: dzis mam noc srednio przespaną po takich emocjach... ale na zakupach dres sobie kupilam:) ten co mi sie kiedys podobal pisalam Wam, ze moglam sobie go kupic bym miala pretekst do schudniecia, rowniez byl nawet na mnie, ale wybralam inny z weluru czerwony u nas zima na calego nawet spacerowac nie z psami..bo sniegu po kolana.. Witam wszystkich:multi: i przepraszam że wczoraj mnie nie było ale na wystawie walentynkowej yorków (no coś w typie wystawy) byłam i spotkałam sie z p. Anną Zwolinską z BAKARAT i sie zagadałam z nią i nawet kalendarz z yorkami dostałam:multi: Ale to taki szczgół:oops: to co słychać u naszych 3 dam? Ja też niedługo zamierzam kupić sobie jakiś dres bo w wiosne zawsze biegam z psem i z siostrą (aby do zawodów sie przygotować) po lesie a stary dres mi sie już zniszczył:placz: Quote
Recommended Posts