Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Roxi:multi: ale teraz ciesz sie weekendem..:multi:

No cóż cieszyć sie to na pewno będe bo wkońcu jutro są walentynki:multi: ale gorzej z powiedzeniem rodzicom o dzisiejszych ocenach:-(

Posted

[quote name='Pegaza']Jaka pani?:roll: ja nie jestem pani tylko Daria:eviltong:
nie zakupy lubie:multi: jutro tez jade na te wieksze markety ale mi chodzi zeby w drodze czy cos..wiesz odpukac maja sie udac:p..rozumi?:p

Be wychow sobie te dziecie hehe, ja mam na suwak i dziala,za to w innych na guziki to mi potem odpadaja a przyszyc mi sie ich nie chce:roll:

specjalnie Pani napisałam:eviltong::eviltong:

trzymam kciuki żeby było ok :razz: hehe tylko w niemalowane odpukuj :eviltong:

a co do tych zamków to też ostatnio kupiłam taką pościel z zameczkiem i jestem zadowolona;) szybko się ją zmienia i nie trzeba się z guzikami pół godz mięczyć :p

Posted

Moja mala tez miala dyktando niezapowiedziane i sprawdzian z srodowiska:roll:

sie zastanawiam czy isc na te sklepy bo przed chwila w wc bylam.. na obiad byla ryba w sosie smietankowowo-ziolowym..moze po tym.. noo chyba sobie wykrakalam..:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Moja mala tez miala dyktando niezapowiedziane i sprawdzian z srodowiska:roll:

sie zastanawiam czy isc na te sklepy bo przed chwila w wc bylam.. na obiad byla ryba w sosie smietankowowo-ziolowym..moze po tym.. noo chyba sobie wykrakalam..:roll:

ach te oceny i sprwadziany :shake:

ta rybka to z "pomysłu na" :-????

Posted

Tak.. dobre to bylo..
ale wczesniej wszamalam talerz ogorkowej:evil_lol: sie powstrzymac nie moglam noo moze sie to razem zmieszalo i ..jacie i mam isc czy :evil_lol:a moze rolke papieru ze soba wziasc:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Tak.. dobre to bylo..
ale wczesniej wszamalam talerz ogorkowej:evil_lol: sie powstrzymac nie moglam noo moze sie to razem zmieszalo i ..jacie i mam isc czy :evil_lol:a moze rolke papieru ze soba wziasc:evil_lol:
tylko nie rób na przystankach autobusowych pod wiatą, wiem że sypie i wieje ale oszczędź bo ostatnio na naszym przystanku takie pozostałości leżały :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']tylko nie rób na przystankach autobusowych pod wiatą, wiem że sypie i wieje ale oszczędź bo ostatnio na naszym przystanku takie pozostałości leżały :evil_lol:

no nie :shock:

ja raz robiłam ten pomysł na rybę i wylądowała w koszu... może źle zrobiłam, albo kwestia smaku...

ale chyba rzeczywiście to ta mieszanka zrobiła swoje :megagrin:

A dzisiaj piekę sobie roladkę :laugh2_2:
...a na obiad jaja sadzone i pomidorowa:eviltong:

Posted

Wrocilam cala :evil_lol: nie musialam szukac zadnych ustronnych miejsc

A ja lubie ten Pomysl na.. juz mialam ich kilka i wsio mi smakowalo:eating:

aa i sypie u nas niemozliwie normalnie nic przez te igielki sniegu nie widzialam..

Posted

[quote name='eria']tylko nie rób na przystankach autobusowych pod wiatą, wiem że sypie i wieje ale oszczędź bo ostatnio na naszym przystanku takie pozostałości leżały :evil_lol:

Ania przystanek to ja jeszcze rozumiem heh ale ponoc ostatnio w Plazie takie placki lezaly na kafelkach:evil_lol: ktos nie zdazyl do wc haha musialy komus nogawkami wyleciec:evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Takie ładne głębokie skojarzenie miałam... ogólne pokarmowe

aa bo ja ogolnie tych haftow nie lubie :roll:

to bylo jednorazowe i na szczescie..:p ta zupa mnie tak przegonila bankowo

Posted

[quote name='Pegaza']aa bo ja ogolnie tych haftow nie lubie :roll:

dobra zupka... myślisz, że to ogórasy?

No fee są bardzo :shake:

Posted

:loveu:Cześć Wam-piatkowo,wikendowo,śniegowo:loveu::loveu::loveu:
Ja pomysła na jeszcze nie robiłam,ale ostatnio robiłam żeberka w miodzie firmy KOTANY-rewelacja.Paluszki lizać:loveu::loveu::loveu:.

Daria a kiedy nam pokarzesz to coś co Twój m-a trzyma pod łóżkiem:eviltong:Cholobcia za wcześnie uciekłam wzoraj z dogo.

Posted

[quote name='Pegaza']aa bo ja ogolnie tych haftow nie lubie :roll:

A może to nie zupa:eviltong::eviltong::eviltong: