Pegaza Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Cze laski:loveu: a ja tez mialam ryz ale z chinszczyzną:eviltong: no ja wczoraj pozno snikersa wszamalam:roll:ale zadko mi sie to zdarza.. a przed chwilą zjadlam kolacje ale najedzona nie jestem:roll: chyba znow skubne tej chinszczyzny:cool1: a co do fotek to cos jutro wrzuce... Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Pegaza']Cze laski:loveu: a ja tez mialam ryz ale z chinszczyzną:eviltong: no ja wczoraj pozno snikersa wszamalam:roll:ale zadko mi sie to zdarza.. a przed chwilą zjadlam kolacje ale najedzona nie jestem:roll: chyba znow skubne tej chinszczyzny:cool1:[/QUOTE] Uwielbiam chinszczyzne mniem mniam :cool3: Ja mam jablecznik wlasnej roboty na kolacje :evil_lol: Quote
pycia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy wieczorkiem i czekamy na foteczki :D Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Byłam u Bello i przypomniał mi się super fryz Livki :D Może masz jakieś jej zdjęcia z ekstra kiteczką :loveu: Quote
dzasta Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 O chińszczyzna mniam mniam daj trochę ;d Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cześć Daria :lol: Ewcia mnie od "starszych pań" wyzwała :mad: powiedz jej coś!!!! Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Cze Pycia Ula i Doti:loveu: Zaraz sprawdze co tam Ewa napisala...:evil_lol: wiecie co przed chwila odkrylam na brzusiu Pipi ruchomą wypuklosc..nie wiem jest po cieczce jest to umiejscowione niedaleko sutka,mam nadzieje ze to nic groznego albo sie uderzyla ostatnio niefortunnie pod schody wchodzila moze to z tego a moze i nie..bede obserwowac..:roll: aa Pipi konczy cieczke a zaczela krwawic Livka:cool1: Soma gubi wlos wiec mam super..:roll::cool1: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='karkakarka']Byłam u Bello i przypomniał mi się super fryz Livki :D Może masz jakieś jej zdjęcia z ekstra kiteczką :loveu:[/QUOTE] nie mam wlasnie przegladalam fotki i nic nie znalazlam..:shake: Quote
dzasta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No to szukaj szukaj a znajdziesz może jakieś foteczki :D A Berta też miała takie coś po pierwszej cieczce na brzuszku ale samo zniknęło wet mi powiedział że to przez hormony :roll: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dzasta']No to szukaj szukaj a znajdziesz może jakieś foteczki :D A Berta też miała takie coś po pierwszej cieczce na brzuszku ale samo zniknęło wet mi powiedział że to przez hormony :roll:[/QUOTE] tez tak mysle ale wiesz od mamy pies Maja miala takie ruchome wzgorki i to byl rak:-( wiec wole byc czujna.. fotke zaraz wstawie od Livki..bo Soma nie nadaje sie do fotek musze ją wykapac.. Quote
megi82 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dzień dobry jak pogoda i zdrówko? jak psiaki? no i gdzie fotki?? Quote
dzasta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Pewnie obserwuj ja to zaraz do weta poleciałam... A Soma jak i moje nie będzie widać że brudna na zdjęciach :p Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Cze Megi:multi: pogoda pochmurna zimno na dworze dobrze ze dzis szczegolnie nigdzie wychodzic nie musze..moje zdrowko narazie nie szwankuje,psiaki chyba tez sie dobrze czuja teraz spia po sniadaniu..a fotke Liv znalazlam.. zielonooka :evil_lol: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg[/IMG] ale na zdjeciach u Somy widac jak sie kudlaczy fe... Quote
Nati28 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg[/URL] sliczna :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;) Quote
dzasta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Na kłaczenie nie ma rady u mnie też u Berty na czarnych łatach białe kłaki :D A Livka jak zwykle urocza :eviltong: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Witamy w słoneczny lecz mroźny dzień i pozdrawiamy;)[/QUOTE] Witam w skromnych progach:loveu: Cze Nati :multi: dzieki:loveu: Quote
*Jot* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg[/url] jaka ślicznotka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witamy wtorkowo :multi: Quote
laurin Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg[/url] piękne oczęta:loveu: Witam:lol: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg[/url] Livka zawsze piękna , ale ozorka to gościom nie musi pokazywać :mad: Mejsi juz zaczyna nabierać dziwnego zapachu :roll: a to raptem 2 tyg bez kapieli hihih a według wskazań weta to ona by sie całkiem zaśmierdziała :angryy: dziś dostaliśmy przesyłke z kosmetykami , będziem testować :cool3: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u'][URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg[/URL] Livka zawsze piękna , ale ozorka to gościom nie musi pokazywać :mad: Mejsi juz zaczyna nabierać dziwnego zapachu :roll: a to raptem 2 tyg bez kapieli hihih a według wskazań weta to ona by sie całkiem zaśmierdziała :angryy: dziś dostaliśmy przesyłke z kosmetykami , będziem testować :cool3:[/QUOTE] cze dziewczyny wszystkie:loveu: ja wlasnie przed chwilą moje naoliwilam :p a zapach tego szamponu Ci pasuje? bo mi nie bardzo vulpes zapachowo podchodzil..:roll: Quote
*Jot* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej! To znowu tylko ja. Wracaj do nas,mamy rozmazane zdjęcia :evil_lol::evil_lol: Zrobimy zapisy na nauke,bo myślę,że wszyscy tak chcą czesać maleństwa jak my :diabloti: Ps.odpisuję u Ciebie-mam dwa spaniele,rudzielca i czarnulę. Quote
Recommended Posts