matiz91 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [CENTER]Pozdrawiamy w świąteczny poranek :loveu: [/CENTER] Quote
Doti1986 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witamy śliczne trio :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Cze Mati i Doti:multi: glowa dalej boli:-( oj tak od rana zmagac sie znow z bolem...:-( zycze mimo tego swieta przyjemnego dnia:loveu: Quote
karkakarka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 hejka rana :) Mnie też często boli głowa z rana... ale wdaje mi sie, że to przez pogode, bo ra pada, a raz słonecznie :) Doczytałam w innej galerii, że Pipi kąpana była i zacytuje Ulę "a Livka to co od macochy:diabloti:":evil_lol: Quote
megi82 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 dzień dobry u nas mróz złapał szlafroczek nie z allegro-na allegro kupiłam tylko bluzę dla Luny,a reszte robie sama,szlafroczek też,kombinezonik i obowiązkowo sweterki Quote
Pegaza Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='megi82']dzień dobry u nas mróz złapał szlafroczek nie z allegro-na allegro kupiłam tylko bluzę dla Luny,a reszte robie sama,szlafroczek też,kombinezonik i obowiązkowo sweterki[/QUOTE] Witam:loveu: oo to Ty zdolniacha jestes:loveu::cool1: Cze Karina i Jot:loveu: odpisze Liv bedzie kapana w inny dzien:cool1: Quote
dysia-u Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Daria a może ta glowa tak cie ...od kręgosłupa? Ja tak miała. Zblokowane miałam kręgi szyjne i stąd taki ból. masażysta raz dwa z tym sie uporał. Fajny masażysta:razz: Quote
Pegaza Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='dysia-u']Daria a może ta glowa tak cie ...od kręgosłupa? Ja tak miała. Zblokowane miałam kręgi szyjne i stąd taki ból. masażysta raz dwa z tym sie uporał. Fajny masażysta:razz:[/QUOTE] A mozliwe bo ja mam krzywy kregoslup:roll: ale predzej to od oczu bo mi wtedy wyszlo z tym lewem okiem cos nie tak..i okulistka powiedziala ze jak bede bole glowy to mam wrocic do niej.. a ja dosc dlugo siedzialam na necie oczy przemeczone wiec i glowa rozbolala..:cool1: no tez by mi sie podobal masaz u boku fajnego masazysty:cool1: Cze Nati wieczorne:multi: Quote
Doti1986 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cześć jak tam dzisiaj głowa?? ale dzisiaj mrozik chwycił, na autach szron :cool3: Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='karkakarka']Cześć jak tam dzisiaj głowa?? ale dzisiaj mrozik chwycił, na autach szron :cool3:[/QUOTE] Czolem Jot Nati Doti i Karina:loveu: zimno brr apropo auta se wczoraj kawalek przejechałam:cool1: a teraz znikam bo mam mase roboty w domu:roll: jak znajde chwile to wpadne do Was:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cze Daria:loveu:Jak tam dzisiaj główka:shake: Quote
dzasta Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A ja już się na dzisiaj obrobiłam :D Witam poniedziałkowo a zimno to jest tak że się z domu nie chce wychodzić :-o Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Cze Ewa i Dzasta:multi: glowka spoko:cool3: a ja teraz chwile wolnego sobie zrobilam..obiad mi sie gotuje ale musze go pilnowac..:p Quote
dzasta Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 A ja na szczęście nie siedzę w garach bo moja Mama wpadła w ferwor gotowania i dała mi niezłą wyprawkę obiadową na kilka dni :multi: Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='dzasta']A ja na szczęście nie siedzę w garach bo moja Mama wpadła w ferwor gotowania i dała mi niezłą wyprawkę obiadową na kilka dni :multi:[/QUOTE] To sie masz fajnie :cool3:a ja przesadzilam z podlaniem wodą sosu stracil juz na smaku, ale tak mi zgestnial i chcialam go troche rozrzedzic...:roll: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Pegaza']To sie masz fajnie :cool3:a ja przesadzilam z podlaniem wodą sosu stracil juz na smaku, ale tak mi zgestnial i chcialam go troche rozrzedzic...:roll:[/QUOTE] Ale sos napewno i tak bedzie pyszny ;) Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Nati28']Ale sos napewno i tak bedzie pyszny ;)[/QUOTE] no powiedzmy ale juz nie jest taki jaki pownien byc..:roll: ale nie powiem dokladke sobie zrobilam:lol::roll: Quote
FREDZIU Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy się poniedziałkowo, jazda, jazda, jazda a potem prawko, będziesz smigać jak nic- zobaczysz:eviltong::eviltong: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Pegaza']no powiedzmy ale juz nie jest taki jaki pownien byc..:roll: ale nie powiem dokladke sobie zrobilam:lol::roll:[/QUOTE] Ale mi narobilas smaku, tez zaraz pojde jesc :lol: Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Nati28']Ale mi narobilas smaku, tez zaraz pojde jesc :lol:[/QUOTE] hehe a co masz? smacznego:sabber: cze Fredzia :loveu: taa jazdy tak ale z tym zdaniem to tak szybko nie pojdzie:cool1: Quote
Recommended Posts