Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):

Daria światełko sobie zapomniałaś zgasić:evil_lol:
Albo już po smyranku:evil_lol:

eeee już zgaszone:evil_lol:

madziasto4 napisał(a):
Kiedy zaczynasz jazdy? :razz:

I ile teraz trzeba tych godzin wyjeżdzać:cool1:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

laurin napisał(a):
eeee już zgaszone:evil_lol:

I ile teraz trzeba tych godzin wyjeżdzać:cool1:

madziasto4 napisał(a):
30 godzin.

Madzia masz wyczucie :cool1: jutro zaczynam:lol:
wlasnie 30 godzin..

Justyna nio:lol::multi: w niedziele jedziemy na dzialke:multi: a wtorek zalatwiamy wrescie wszystko juz formalnie jak powinno byc ale sie wyczekalam no nie?:cool1: tez sie ciesze:loveu: a ile planow mamy z m-a to bedzie bardzo pracowity nastepny rok:evil_lol::cool1:

Ewa swiatlo na dogo gasi sie pozno tak mają wylaczniki ustawione:evil_lol:
a ja po ciemku smyram bo m-a zasypia przy tym :diabloti:

Posted

laurin napisał(a):
:cool1: straszne

no ale jakoś się trzeba nauczyć:roll:

ta straszne to sie jutro bedzie dzialo:evil_lol: mam nadzieje ze wroce cala i instruktor tez:evil_lol: gdzies na jakims forum wyczytalam wypowiedz zacytuje ją
Po pierwszej godzinie praktycznej nauki jazdy usłyszałem od instruktora "Różnie chciano mnie zabić, ale tak jak pan to jeszcze nikt, ale może następnym razem będzie lepiej".:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
ta straszne to sie jutro bedzie dzialo:evil_lol: mam nadzieje ze wroce cala i instruktor tez:evil_lol: gdzies na jakims forum wyczytalam wypowiedz zacytuje ją
Po pierwszej godzinie praktycznej nauki jazdy usłyszałem od instruktora "Różnie chciano mnie zabić, ale tak jak pan to jeszcze nikt, ale może następnym razem będzie lepiej".:evil_lol:

do mnie pewnie też by tak powiedział:evil_lol:

Oby Ci się jakiś "dobry" trafił ten instruktor:evil_lol::eviltong: bo 30 godzin to kupa czasu

Posted

laurin napisał(a):
:cool1: straszne

30 godzin to jest tak naprwde NIC. ;)

Pegaza napisał(a):

:roflt:

Posted

madziasto4 napisał(a):
30 godzin to jest tak naprwde NIC. ;)

jak się jeździć umie to NIC, a dla mnie to by był stres jak nie wiem co:shake:
panikara jestem:evil_lol:

Posted

laurin napisał(a):
jak się jeździć umie to NIC, a dla mnie to by był stres jak nie wiem co:shake:
panikara jestem:evil_lol:

Dla mnie, kiedy mialam jazdy, 30 godzin minelo blyskawicznie, a ja chcialam jeszcze, jeszcze, jeszcze. Dlatego mowie, ze to jest nic- czlowiek sie nie obejrzy, a tu juz 1/3 wyjeżdzona, zaraz połowa, 2 ostatnie jazdy i koniec... ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dla mnie, kiedy mialam jazdy, 30 godzin minelo blyskawicznie, a ja chcialam jeszcze, jeszcze, jeszcze. Dlatego mowie, ze to jest nic- czlowiek sie nie obejrzy, a tu juz 1/3 wyjeżdzona, zaraz połowa, 2 ostatnie jazdy i koniec... ;)

jeny Madzia Ciebie normalnie ciagnelo na maxa do tego auta:evil_lol: hehe obym i ja poczula takie prądy:evil_lol: gorzej bedzie jak sie zraze..bo cos mi bedzie nie wychodzic..a ja nerwus jestem :roll:

Posted

Ja tam prawko robiłam "expresowo" w miesiąc wyjeździłam wszystkie godziny cyzli 30 i kolejny czekałam na egzamin:evil_lol: I teraz po prawie 4 latach moge powiedzieć że stanowczo 30godzin to za mało:roll:

Posted

No ja narazie nic na temat powiedziec nie moge ;)
jedynie to ze przez te zajecia jakos dni mi szybciej lecialy.
Wyjezdze jazdy zacznie sie zima,potem egzamin.... a potem wiosna nadejdzie.:multi:

Posted

Doti1986 napisał(a):
Ja tam prawko robiłam "expresowo" w miesiąc wyjeździłam wszystkie godziny cyzli 30 i kolejny czekałam na egzamin:evil_lol: I teraz po prawie 4 latach moge powiedzieć że stanowczo 30godzin to za mało:roll:

Ja tez sie szybko uwinelam- tez miesiac, z tygodniawa przerwa w miedzyczasie nawet, bo mialam wyjazd zaplanowany :lol:

Pewnie, ze to za malo...Dla kogos, kto dopiero uczy sie jezdzic, kazda godzina z dobrym instruktorem jest na wage zlota, a 30 godzin strasznie szybko mija...

Posted

Pegaza napisał(a):
t

mój instruktor w czasie jazdy powiedział " nie miałem jeszcze kursanta z takim słabym kopytem jazdy" hhahaha :evil_lol: szkoda że mnie czasem nie widzi :eviltong: zdziwiło by sie chłopisko , oj zdziwiło

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Witamy i życzymy dobrej nocy :loveu::loveu:
Trzymamy kciuki za jazdy :evil_lol:

Dziekuje za trzymanie kciukow:loveu:

madziasto4 napisał(a):
Ja tez sie szybko uwinelam- tez miesiac, z tygodniawa przerwa w miedzyczasie nawet, bo mialam wyjazd zaplanowany :lol:
Pewnie, ze to za malo...Dla kogos, kto dopiero uczy sie jezdzic, kazda godzina z dobrym instruktorem jest na wage zlota, a 30 godzin strasznie szybko mija...

Cze Madzia sobotnio:multi:

jot11 napisał(a):
Witamy sobotnio porannie :multi:

Viky i Ja napisał(a):
Witamy w sobotni poranek :loveu::loveu::loveu:

Doti1986 napisał(a):
Witamy śliczne dziewczyny:loveu:

Cze laski:loveu:

Witam z rana ale sie dzis wyspalam do 9:30:crazyeye: a potem szybkie ubieranie z psami na szybki spacer, do sklepu na zakupy, sniadania porobic a teraz sie biore za sprzatanie i gotowanie :cool1: no a potem jazdy:cool1: ciał:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
mój instruktor w czasie jazdy powiedział " nie miałem jeszcze kursanta z takim słabym kopytem jazdy" hhahaha :evil_lol: szkoda że mnie czasem nie widzi :eviltong: zdziwiło by sie chłopisko , oj zdziwiło

Cze Ula :p sie kopyto wyrobilo hehe :evil_lol:

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Pozrowienia od Bondzika Inki i oczywiście ode mnie w deszczowy i pochmurny sobotni dzień:razz:

Cze i dziekuje a dla Twoich usciski:loveu:

no wiec mam juz 1 jazde za sobą i powiem Wam tak: to jest Zaje...e:cool1:
i wrocilam sama do domu z innej dzielnicy:multi: fajnego mam tego instruktora cierpliwego, spokojnego i sama sie przy nim wyluzowalam i spieta nie bylam:p pochwalil mnie ze ladnie kierownice trzymie:evil_lol: nie sciskam jej nerwowo, ladnie nią krece i sie mnie pyta ile jezdzilam z m-a:cool1: ja mu mowie ze tylko raz, to znow pyta czy rowerem jezdze... krece glową ze nie, no to mowi ze duzo wozkow dzieciecych musialam wywozic:lol: ze tą kierownicą umie krecic:evil_lol: fajnie bylo naprawde i tak jak Madzia napisala ze to wciaga i chce sie wiecej jezdzic..oby tak bylo i na nastepnych lekcjach:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze i dziekuje a dla Twoich usciski:loveu:

no wiec mam juz 1 jazde za sobą i powiem Wam tak: to jest Zaje...e:cool1:
i wrocilam sama do domu z innej dzielnicy:multi: fajnego mam tego instruktora cierpliwego, spokojnego i sama sie przy nim wyluzowalam i spieta nie bylam:p pochwalil mnie ze ladnie kierownice trzymie:evil_lol: nie sciskam jej nerwowo, ladnie nią krece i sie mnie pyta ile jezdzilam z m-a:cool1: ja mu mowie ze tylko raz, to znow pyta czy rowerem jezdze... krece glową ze nie, no to mowi ze duzo wozkow dzieciecych musialam wywozic:lol: ze tą kierownicą umie krecic:evil_lol: fajnie bylo naprawde i tak jak Madzia napisala ze to wciaga i chce sie wiecej jezdzic..oby tak bylo i na nastepnych lekcjach:loveu:

No to super że się podobało:loveu: Ja pamiętam jak pierwszy raz miałam poważnego stresa kiedy musiałam po raz pierwszy tyłem zaparkować pomiedzy dwoma prawdziwymi samochodami a nie pachołkami na placu:evil_lol: Heheh a teraz śmiać mi się z tego che jak sobie to przypomnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: