Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze Jot Doti Karina Ula Nati:loveu:

Dziekuje Jot:loveu:

Doti ja dzis mialam ciezki poranek:roll:

Ula juz lece...:painting: oczywiscie z Livka:eviltong:

Nati dziekujemy za pozdrowienia:loveu:

jak juz wspomnialam dzis mialam ciezkie przeprawy wcetowe..:roll:cos mi zaszkodzilo..na szczescie tabletki pomogly i zaczelam funkcjonowac:multi: nawet na sklepy wyszlam z moim m-a i mierzylam pieknisty plaszczyk ale oczywiscie za dl rekaw to juz norma..:roll:i moze bym go wziela ale stwierdzilam ze chce cos cieplejszego bo zima tuz tuz...tylko caly czas mi siedzi w glowie:hmmmm: i kto wie czy sie jednak nie zdecyduje..:cool1:

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Dario:lol:

Uff...nadrobiłam zaległości sporo tu tego miałam...;)
Mizianko dla dziewczynek...i cieplusie pozdrowionka dla Ciebie :loveu:

Hej Kasia :loveu:
oj tam moglas ominac zaleglosci hehe

dzieki:loveu:

Posted

Fajny płaszczyk tez mam taki:loveu: jest z nim jeden minus jak się chodzi to kołnierz doprowadza mnie do szału bo cały czas z szalikiem się użeram:roll: a jak prowadzę samochód to ściągam płaszcz bo się ten kołnierz podnosi i szału dostaję kiedy sięga do nosa:shake::shake::shake:

Posted

fajny ten płaszczyk :loveu:
ino taki bardziej jesienny nie zimowy, co nie?

ja kupiłam sobie kurtkę w H&M na zimę, też czarna i też właśnie w kroju takiego płaszczyka z paskiem tylko że materiał kurtkowy (ale nie taki śliski ortalionowy) z polarkiem wewnątrz, który mogę na jesień czy wiosnę odpiąć :lol:
fajna taka, praktyczna i w ogóle...

Posted

Hej dziewczyny:multi:
gdyby ten płaszcz byl cieplejszy to od razu bym go wziela...szkoda no...
poczekam moze cos bedzie podobnego..:p

tak sie chcialam dzisiaj wyspac to mnie Liv obudzila piszczeniem..potem Soma dala znaki ze juz tez wyspana a Pipi nerwowo latala po mieszkaniu bo wydawalo mi sie ze ona chce na dwor, ta na dwor ale do psow:mad: normalnie utrzymac na smyczy ją nie mogłam tak do nich ciągla..:mad:

Posted

[quote name='karkakarka']Fajny ten płaszczyk :cool3:

No co Soma po prostu koleżeńska jest, słyszy ziomów to na dwór ciągnie :D[/QUOTE]
To nie Soma to Pipi:cool1:bo ma te dni :cool1: i popoludniu w zasadzie sie nie pozalatwiala bo psy byly wazniejsze..:mad:

Posted

[quote name='Pegaza']To nie Soma to Pipi:cool1:bo ma te dni :cool1: i popoludniu w zasadzie sie nie pozalatwiala bo psy byly wazniejsze..:mad:[/QUOTE]

kochliwa laska:evil_lol:

Cze Daria:multi:
Dotarłam dziś na dogo:roll:
fajny płaszczyk:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']To nie Soma to Pipi:cool1:bo ma te dni :cool1: i popoludniu w zasadzie sie nie pozalatwiala bo psy byly wazniejsze..:mad:
O to przepraszam Some :evil_lol:

A tak w ogóle to witam, bo ładuję się tu z butami i ani dzień dobry ani pocałuj mnie w d... :shake: jakaś nie wychowana jestem :eviltong: