*Jot* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg jaka ślicznotka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witamy wtorkowo :multi: Quote
laurin Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg piękne oczęta:loveu: Witam:lol: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg Livka zawsze piękna , ale ozorka to gościom nie musi pokazywać :mad: Mejsi juz zaczyna nabierać dziwnego zapachu :roll: a to raptem 2 tyg bez kapieli hihih a według wskazań weta to ona by sie całkiem zaśmierdziała :angryy: dziś dostaliśmy przesyłke z kosmetykami , będziem testować :cool3: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u']http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg Livka zawsze piękna , ale ozorka to gościom nie musi pokazywać :mad: Mejsi juz zaczyna nabierać dziwnego zapachu :roll: a to raptem 2 tyg bez kapieli hihih a według wskazań weta to ona by sie całkiem zaśmierdziała :angryy: dziś dostaliśmy przesyłke z kosmetykami , będziem testować :cool3: cze dziewczyny wszystkie:loveu: ja wlasnie przed chwilą moje naoliwilam :p a zapach tego szamponu Ci pasuje? bo mi nie bardzo vulpes zapachowo podchodzil..:roll: Quote
*Jot* Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej! To znowu tylko ja. Wracaj do nas,mamy rozmazane zdjęcia :evil_lol::evil_lol: Zrobimy zapisy na nauke,bo myślę,że wszyscy tak chcą czesać maleństwa jak my :diabloti: Ps.odpisuję u Ciebie-mam dwa spaniele,rudzielca i czarnulę. Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='jot11']Hej! To znowu tylko ja. Wracaj do nas,mamy rozmazane zdjęcia :evil_lol::evil_lol: Zrobimy zapisy na nauke,bo myślę,że wszyscy tak chcą czesać maleństwa jak my :diabloti: Ps.odpisuję u Ciebie-mam dwa spaniele,rudzielca i czarnulę.[/QUOTE] no bylam i znak swoj zostawilam:evil_lol: kuna to nie wiem czy sie wyrobimy do konca roku:evil_lol: w koncu uczesac takiego asymetrycznego koka nie jest latwo a tu tyle psiakow:evil_lol: oo to masz wesolo tez w domu:cool1::loveu: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Pegaza']cze dziewczyny wszystkie:loveu: ja wlasnie przed chwilą moje naoliwilam :p a zapach tego szamponu Ci pasuje? bo mi nie bardzo vulpes zapachowo podchodzil..:roll:[/QUOTE] zobaczymy czy jej zapach podejdzie :roll: tak fajnie sie zyje jak ona sie nie drapie Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u']zobaczymy czy jej zapach podejdzie :roll: tak fajnie sie zyje jak ona sie nie drapie[/QUOTE] ale ja pytam czy Tobie sie podoba?:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Pegaza']ale ja pytam czy Tobie sie podoba?:evil_lol:[/QUOTE] ja miałam balsam do kapieli o podobnym zapachu :p:p:p:p kurna , teraz wącham dokładnie - no naprawde ten sam zapach :roll::roll: Quote
Yoko2009 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cudny jęzorek :) pozdrawiamy wtorkowo:) Quote
karkakarka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/011.jpg :loveu::loveu::loveu: A mi się też podoba zapach vulpes'a :roll: Quote
FREDZIU Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy i pozdrawiamy wtorkowo, Livka rzeczywiście ma plamkę na nosku;), ale tyciulko:p. Jest sliczna:loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Daria:loveu:Livka z jęzerkiem na wierzchu-rewelka:multi::multi::multi: Nam zapach vuplesa bardzo odpowiada:multi: Quote
tigrunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cze Daria :multi: Chodzę to tu to tam i się moim nowym podpisem chwalę :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='FREDZIU']Witamy i pozdrawiamy wtorkowo, Livka rzeczywiście ma plamkę na nosku;), ale tyciulko:p. Jest sliczna:loveu::loveu:[/QUOTE] Hej Fredzia:multi: ale ja pisalam o Pipi:eviltong: ona ma plame na nosku:eviltong: Cze Be chwalipięto:eviltong: Cze Karina Ewa i Nati:multi: co do vulpesa moj mial krotką date do zuzycia i podejrzewam ze ten zapaszek wiazal sie z tym:cool1: Be pokaz mi jak mam Liv ustawic do tej fotki co chcialas widziec hehe a ja gdzies w niedziele jade:cool1: kto zgadnie gdzie:cool1: dostanie prezent:eviltong: Quote
dysia-u Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Pegaza'] a ja gdzies w niedziele jade:cool1: kto zgadnie gdzie:cool1: dostanie prezent:eviltong:[/QUOTE] po yoraska to pewnie nie , bo miałabyś ze mną na pieńku :mad: ale po działke to całkiem całkiem mozliwe dawaj prezent :mad: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='dysia-u']po yoraska to pewnie nie , bo miałabyś ze mną na pieńku :mad: ale po działke to całkiem całkiem mozliwe dawaj prezent :mad: haha po yorasa to nie, M-a by mnie juz z domu wyrzucil:diabloti: zresztą dwa mi wystarczą narazie chociaz taki czarny jak smola by mi sie podobal bo takiego jesio nie mam:evil_lol::cool1: no wiec prawie zgadlas jade tam, ale rozliczac sie bede w wtorek :cool1:i zalatwiac umowe itp... a teraz obiecany prezent:cool1::evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='*kleo*']Witamy się wieczornie :multi:[/QUOTE] Dobry wieczor:loveu: Quote
Gosia2406 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cześć,przyszłyśmy się przywitać wieczornie. Quote
karkakarka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Hejka :) Ten twój ból głowy to na mnie przeszedł :cool1: ja to jak hipochondryk :evil_lol: A u was też jest dziś śnieg?? Quote
Recommended Posts