Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']zresztą dwa mi wystarczą narazie chociaz taki czarny jak smola by mi sie podobal bo takiego jesio nie mam[/QUOTE]
Wypusc sucze w błotko, to będziesz miała yorasy czarne jak smoła :eviltong:

Posted

[quote name='karkakarka']
A u was też jest dziś śnieg??[/QUOTE]
:crazyeye: śnieg??? u nas zimno ale słoneczko przynajmniej świeci:loveu: tylko gdzie niegdzie szron na trawie:cool1:

cześć Daria:multi:

Posted

Witam Asia Doti Karina Madzia Ania Gosia Jot i Nati:loveu:

byl snieg z rana ale malutko:cool1:
Madzia nie ma blota jest zamarznieta ziemia:eviltong:
oj Karina ja znow dzis mialam napady gorąca:roll:
Asia chyba sie mają dobrze w kazdym badz razie sie nie skarzą:evil_lol:

za to ja dzis mam juz z rana humor zwalony kupilam se fajne botki na allegro i facet mi meila napisal, ze mi ich nie wysle bo mialy jakis defekt :placz:szkoda bo takie fajne byly i cieplusie i wlasnie teraz szukam podobnych..

Posted

[quote name='Pegaza']

za to ja dzis mam juz z rana humor zwalony kupilam se fajne botki na allegro i facet mi meila napisal, ze mi ich nie wysle bo mialy jakis defekt :placz:szkoda bo takie fajne byly i cieplusie i wlasnie teraz szukam podobnych..[/QUOTE]
No to faktycznie szkoda:cool1: Ja też szukam...

Posted

Witam Ania Dzasta i Ula:)
tylko nie rozumiem Uli ale jak znajde chwile to wpadne na galerie i sie polapie..
a teraz ide kąpac trzecią laskę tę najwiekszą:P
aa zdalam wewne..zaczynam jazdy:D

Posted

co za botki to były? poka...:lol:

no to teraz powodzenia na jazdach!
ja bardzo lubiłam te jazdy przed egzaminem, miałam fajnego instruktora ;) potem już było gorzej jak trza było 4 razy podchodzić do egzaminu...:evil_lol:

jak tam po kąpieli Somy? stoi chociaż ona spokojnie czy się trzepie cały czas? :p

Posted

Witam :lol:
Ja już mam buciory na zimę, poszłam do miasta i załatwiłam sprawę raz a porządnie :eviltong: tak mi nogi zmarzły na tej mojej Syberii, że postanowiłam kupić cokolwiek byle ciepłe, no i ciepło mam, a przy okazji nawet zaczęły mi się podobać :evil_lol:

Posted

Dzasta wiec nie radze tu przyjezdzac:evil_lol:;)

Kasia aukcja skonczona bo to byly ostatnie..
futerko cieple mialy w srodku:placz:te mialy byc do latania z psami czy do sklepu zamowilam sobie jeszcze inne ale typowo do auta bo szare i malo ogrzane:roll: no wiec bede musiala sie rozejrzec za takimi jak te na fotce..

och mam stresa wielkiego boje sie tych jazd..:roll:

Soma jest spokojna tylko nagonilam sie troche zanim ją do lazienki zaprowadzilam bo ona sie boi kąpania hehe ale stoi spokojnie wlasnie po niej wlosy pozbieralam z ziemi..ale juz sa efekty bo mniej wlosow wypada:multi: wkoncu bedzie czysto:cool1:

Kleo ja mam nadzieje ze jutro zalatwie sprawe botow i plaszcza wybieram sie na zakupy:p

Posted

fajne te buty :loveu:
też takich szukam na co dzień ale u nas nie ma nic fajnego...poszukam jeszcze też na allegro tylko, że ja mam szczupłą nogę i mogę nie trafić z cholewką dlatego zawsze wolę przymierzyć wpierw...

Posted

[quote name='laurin']Fajniutkie:loveu: ja szukam czegoś podobnego ale żeby można było na nogawki spodni ubrać:roll:[/QUOTE]
Też by mi się takie przydały ale w tych się zakochałam więc mogę sobie te nogawki w środku podarować :eviltong: Zresztą dużo chodzę w spódniczkach więc muszę mieć też takie co przylegają .. :cool1:

Posted

[quote name='megi82']witamy w czwartek
co nowego u was?[/QUOTE]

Cze Megi Doti i Jot:multi:
co nowego a płaszcz sobie kupiłam ten ktory Wam kiedys pokazywalam :cool3:
łaziłam przymierzałam z wełny ładne były, ale wcale nie za grube no i oczywiscie rękaw znow za długi..a jak mniejszy rozmiar mierzyłam to rekaw byl oki ale w ramionach za wąski:roll: no więc sie zdecydowałam na ten z Reserveda :lol:
a teraz sie wzielam za gotowanie pomidorowka dzisiaj:p
i za chwile sie wezne za sprzątanie:p