madziasto4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Pegaza']zresztą dwa mi wystarczą narazie chociaz taki czarny jak smola by mi sie podobal bo takiego jesio nie mam[/QUOTE] Wypusc sucze w błotko, to będziesz miała yorasy czarne jak smoła :eviltong: Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='karkakarka'] A u was też jest dziś śnieg??[/QUOTE] :crazyeye: śnieg??? u nas zimno ale słoneczko przynajmniej świeci:loveu: tylko gdzie niegdzie szron na trawie:cool1: cześć Daria:multi: Quote
Pegaza Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Witam Asia Doti Karina Madzia Ania Gosia Jot i Nati:loveu: byl snieg z rana ale malutko:cool1: Madzia nie ma blota jest zamarznieta ziemia:eviltong: oj Karina ja znow dzis mialam napady gorąca:roll: Asia chyba sie mają dobrze w kazdym badz razie sie nie skarzą:evil_lol: za to ja dzis mam juz z rana humor zwalony kupilam se fajne botki na allegro i facet mi meila napisal, ze mi ich nie wysle bo mialy jakis defekt :placz:szkoda bo takie fajne byly i cieplusie i wlasnie teraz szukam podobnych.. Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Pegaza'] za to ja dzis mam juz z rana humor zwalony kupilam se fajne botki na allegro i facet mi meila napisal, ze mi ich nie wysle bo mialy jakis defekt :placz:szkoda bo takie fajne byly i cieplusie i wlasnie teraz szukam podobnych..[/QUOTE] No to faktycznie szkoda:cool1: Ja też szukam... Quote
dzasta Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ehhh to nie dobrze bo ja to przeżywam stan traumatyczny jak coś mi się podoba ale ma jakiś defekt i nie można kupić :placz: Ale dzisiaj zimno brrrrrrrrrrrr Quote
Pegaza Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Witam Ania Dzasta i Ula:) tylko nie rozumiem Uli ale jak znajde chwile to wpadne na galerie i sie polapie.. a teraz ide kąpac trzecią laskę tę najwiekszą:P aa zdalam wewne..zaczynam jazdy:D Quote
dzasta Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 O to teraz trzeba będzie na Śląsku uważać hehehe :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 co za botki to były? poka...:lol: no to teraz powodzenia na jazdach! ja bardzo lubiłam te jazdy przed egzaminem, miałam fajnego instruktora ;) potem już było gorzej jak trza było 4 razy podchodzić do egzaminu...:evil_lol: jak tam po kąpieli Somy? stoi chociaż ona spokojnie czy się trzepie cały czas? :p Quote
*kleo* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witam :lol: Ja już mam buciory na zimę, poszłam do miasta i załatwiłam sprawę raz a porządnie :eviltong: tak mi nogi zmarzły na tej mojej Syberii, że postanowiłam kupić cokolwiek byle ciepłe, no i ciepło mam, a przy okazji nawet zaczęły mi się podobać :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Dzasta wiec nie radze tu przyjezdzac:evil_lol:;) Kasia aukcja skonczona bo to byly ostatnie.. futerko cieple mialy w srodku:placz:te mialy byc do latania z psami czy do sklepu zamowilam sobie jeszcze inne ale typowo do auta bo szare i malo ogrzane:roll: no wiec bede musiala sie rozejrzec za takimi jak te na fotce.. och mam stresa wielkiego boje sie tych jazd..:roll: Soma jest spokojna tylko nagonilam sie troche zanim ją do lazienki zaprowadzilam bo ona sie boi kąpania hehe ale stoi spokojnie wlasnie po niej wlosy pozbieralam z ziemi..ale juz sa efekty bo mniej wlosow wypada:multi: wkoncu bedzie czysto:cool1: Kleo ja mam nadzieje ze jutro zalatwie sprawe botow i plaszcza wybieram sie na zakupy:p Quote
Kasia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 fajne te buty :loveu: też takich szukam na co dzień ale u nas nie ma nic fajnego...poszukam jeszcze też na allegro tylko, że ja mam szczupłą nogę i mogę nie trafić z cholewką dlatego zawsze wolę przymierzyć wpierw... Quote
Pegaza Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 no kuna przebolec ich nie moge:roll: Quote
tigrunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Pegaza'] aa zdalam wewne..zaczynam jazdy:D Nooo gratulacje :multi::multi: Mi też buty przeszły koło nosa :-( Śliczne takie .. :-( ELEGANCJA KLASYKA WYGODA CZARNE SKÓRA 100% 37 (802579676) - Aukcje internetowe Allegro o te .. ale 37 to chyba za małe będą :placz: Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='tigrunia']Nooo gratulacje :multi::multi: Mi też buty przeszły koło nosa :-( Śliczne takie .. :-( ELEGANCJA KLASYKA WYGODA CZARNE SKÓRA 100% 37 (802579676) - Aukcje internetowe Allegro o te .. ale 37 to chyba za małe będą :placz: Fajniutkie:loveu: ja szukam czegoś podobnego ale żeby można było na nogawki spodni ubrać:roll: Quote
tigrunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='laurin']Fajniutkie:loveu: ja szukam czegoś podobnego ale żeby można było na nogawki spodni ubrać:roll:[/QUOTE] Też by mi się takie przydały ale w tych się zakochałam więc mogę sobie te nogawki w środku podarować :eviltong: Zresztą dużo chodzę w spódniczkach więc muszę mieć też takie co przylegają .. :cool1: Quote
Pegaza Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Fajowe te butki elegancja francja:cool1: a i dziekuje:loveu: Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
*Jot* Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy serdecznie czwartkowo i deszczowo :multi: Quote
Pegaza Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='megi82']witamy w czwartek co nowego u was?[/QUOTE] Cze Megi Doti i Jot:multi: co nowego a płaszcz sobie kupiłam ten ktory Wam kiedys pokazywalam :cool3: łaziłam przymierzałam z wełny ładne były, ale wcale nie za grube no i oczywiscie rękaw znow za długi..a jak mniejszy rozmiar mierzyłam to rekaw byl oki ale w ramionach za wąski:roll: no więc sie zdecydowałam na ten z Reserveda :lol: a teraz sie wzielam za gotowanie pomidorowka dzisiaj:p i za chwile sie wezne za sprzątanie:p Quote
Nati28 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witam serdecznie :loveu: Uwielbiam pomidorowke :lol: A co do zakupow to ja kupilam fajne kozaczki w CCC Lasockiego ;) Quote
Recommended Posts