dysia-u Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 dziś słyszałam dowcip :evil_lol: "gra wstępna jest bez sensu, to jak trąbić 15 minut przed wjazdem do garażu":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daria to dla ciebie:diabloti: Quote
Pegaza Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 tigrunia napisał(a):Co ty gadasz .. zaczniesz jeździć to już żałować nie będziesz :eviltong: Be no nie wiem mnie do tego az tak nie ciagnie..ja poszlam na to prawko zebym mogla sie szybko przemieszczac...ale jak sie pomysle o tych tirach, ja sie ich boje jak siedze jako pasazer a co dopiero jako kierowca..:roll: Quote
dysia-u Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pegaza napisał(a):Be no nie wiem mnie do tego az tak nie ciagnie..ja poszlam na to prawko zebym mogla sie szybko przemieszczac...ale jak sie pomysle o tych tirach, ja sie ich boje jak siedze jako pasazer a co dopiero jako kierowca..:roll: patrz na tirowce a nie na tira :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Ta ja garazu nie mam wiec mnie to ominie:evil_lol: znaczy na tirowki? bo nie rozumiem:roll: Quote
dysia-u Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pegaza napisał(a):Ta ja garazu nie mam wiec mnie to ominie:evil_lol: znaczy na tirowki? bo nie rozumiem:roll: ta o tirówkach od razu :roll: Quote
Pegaza Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 dysia-u napisał(a):ta o tirówkach od razu :roll: No bo takie tez mijam:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pegaza napisał(a):Be no nie wiem mnie do tego az tak nie ciagnie..ja poszlam na to prawko zebym mogla sie szybko przemieszczac...ale jak sie pomysle o tych tirach, ja sie ich boje jak siedze jako pasazer a co dopiero jako kierowca..:roll: Ja tez się strasznie boje tirów w szczególności kiedy trzeba je wyminąć a te naczepy kołysza się we wszystkie strony i ma się wrażenie że sie zaraz na mnie przewrócą:placz: Ale wtedy jest jeden sposób:roll: redukcja i gaz do dechy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Doti1986 napisał(a):Ja tez się strasznie boje tirów w szczególności kiedy trzeba je wyminąć a te naczepy kołysza się we wszystkie strony i ma się wrażenie że sie zaraz na mnie przewrócą:placz: Ale wtedy jest jeden sposób:roll: redukcja i gaz do dechy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta albo ich nie mijac:evil_lol: ;) a ile mielismy takich sytuacji kiedy probowalismy minac tira a ten nam droge zajezdzal :mad: celowo zeby nam uniemozliwic wyprzedzenie.. eh jakos to bedzie.. Quote
tigrunia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Co wy z tymi tirami :shake: Moja mama też tak ma .. bała się po autostradzie w Austrii jechać bo z jednej strony jeden, z drugiej drugi a my po środku mała Mikrunią :evil_lol: Ale co tam .. ja się tirów nie boję :diabloti: Quote
Pegaza Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 tigrunia napisał(a):Co wy z tymi tirami :shake: Moja mama też tak ma .. bała się po autostradzie w Austrii jechać bo z jednej strony jeden, z drugiej drugi a my po środku mała Mikrunią :evil_lol: Ale co tam .. ja się tirów nie boję :diabloti: no to sie ciesz bo ja mam schize..:roll: Quote
Doti1986 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Zdarzają się świry w tirach wtedy ich na CB delikatnie proszę o nie kulturę i jak na razie skutkuje kiedy słyszą kobiecy głos na radio:loveu: Quote
Pegaza Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Bede sie zbierac...papa dobrej nocy..:bye: tego to nawet nie zalacze w aucie bo mam na codzien dosyc..:roll: Quote
Nati28 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witamy pieknie z rana :loveu: Co do tirow to tez sie ich boje ale jak zrobilam prawko to troszke mi przeszlo ale nie do konca :roll: Quote
*Jot* Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witamy serdecznie :multi::multi: A ja nie mam takich problemów bo nie mam prawka :evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ja prawko mam ale nie przejmuje się tirami :multi: w Myślenicach raczej ich nie ma :multi: Quote
Doti1986 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witamy się poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Quote
dzasta Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja też się witam poniedziałkowo ale bez :kaffee_2: ...jeszcze sobie nie zrobiłam :p Za oknem leje jak z cebra :crazyeye: Quote
Doti1986 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dzasta napisał(a):Ja też się witam poniedziałkowo ale bez :kaffee_2: ...jeszcze sobie nie zrobiłam :p Za oknem leje jak z cebra :crazyeye: U nas nawet nie pada ale jak będzie dalej tego nie wie nikt:cool1: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Hej :multi: Nati czyli moj problem tez moze sie zmniejszyc...:roll: Jot ja i bez prawka mam ten problem siedzac jako pasazer..:roll: Ula Ty to na wsi mieszkasz wiec tam tiry zadko jezdza:evil_lol: ale dla mnie byloby to idealne rozwiazanie musze pomyslec o wyprowadzce:evil_lol: Doti a ja witam po sniadaniu..:p Drzasta u nas cieplo ale w tej chwili pochmurnie choc rano slonko na chwile wyjrzalo..:p nie wiem co ugotowac na obiad...mam zamiar wyjsc na sklepy w poszukiwaniu plaszcza..nawet jeden mam upatrzony ale czy sie okaze dobry..pewnie znow nic nie kupie..:roll: Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 po wsi mało jeżdżę bo i po co , ale po mieście musze :evil_lol: Quote
karkakarka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jeny, 2 dni mnie nie było i pół galerii wdo tyłu musiałam się cofnąć, zeby nadrobić :diabloti: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/007-1.jpg :crazyeye::crazyeye: livka uczesana!!, a ten wzrok - bezcenny :loveu::loveu: A co do tirów, ja się nie boję, mój M jeździ na tirach :cool1: A jak kiedyś maluchem jeździłam i wpadałam na autostradę, to się wciskałam za tira, bo wtedy mniej paliwa zużywałam :evil_lol: D-E dobrze, że poszłaś na prawko, mówię ci warto, a Tirów nie ma co się bać :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Hehe widzisz co weekend bedziesz miec tyle do nadrobienia:evil_lol: no od czasu do czasu bywa uczesana:evil_lol: to nie wiedzialam o tym patencie:evil_lol: ze mniej paliwa sie zuzywa.. ta:cool1: wlasnie dzis mam wyklady...:roll: Quote
karkakarka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Bo jak jedziesz za autem i wpadniesz w jego ciąg to wtedy jest mniejszy opór powietrza i mniej paliwa sie zużywa :) ale szybszym autami nie chce się jeździć za tirami, bo one 90 mogą tylko jechać :cool1: Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Daria wkleiłam ci te ogrodowe fotki ale moja galeria jakoś dziwnie się rozciągnęła :shake: jak guma w ... :roll: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 dysia-u napisał(a):Daria wkleiłam ci te ogrodowe fotki ale moja galeria jakoś dziwnie się rozciągnęła :shake: jak guma w ... :roll: hahah zaraz zobacze:evil_lol: o rany jak mi sie nic nie chce normalnie oklapalam a i pogoda za oknem nie rozwesela...a jeszcze mi placki ziemniaczane nie wyszly normalnie kartofle byly c......e poszlo do wyrzucenia, dobrze ze zupa byla ugotowana.. Quote
Recommended Posts