Pegaza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Cze Iwa Nati Ula Karina Dzasta Be Doti Fredzia i Jot:loveu: ale sie Was uzbieralo:cool1::evil_lol: Iwa ja tez lubie je chrupac :evil_lol: Nati wybaczam;) Ula ja kąpie w szamponie Espree a odzywke mam all system, Dzasta zle napisala:evil_lol: i kapie je na ogol co tydzien, choc ostatnio sie z tym nie wyrabiam i wychodzi co 10 dni tak..ale to zalezy od mojego czasu.. Karina a duzego psa jeszcze brakowalo:evil_lol: zmeczona jestem sie znow narobilam:roll: wlasnie zjadlam obiad.. wczoraj Wam nie pisalam, ze w przyszlym tygodniu koncze teorie i bede miec jednak egzamin wewn. a potem jazdy...a w niedziele jade sie uczyc obslugi mojego auta:cool1:coby nie byc glupia i umiec co nieco.. Quote
dzasta Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A tak właśnie DE źle napisałam ja też kiedyś stosowałam tylko na odwrót Espree odżywka plus Szampon 1 All System :D Ale teraz przeszłam na całość z 1 All System bo są lepsze efekty na włosie Gabi plus do czesania używam wymiennie spray 1 All System ze sprayem Ring 5 A kąpie co tydzień i staram się nie przekraczać tego terminu :cool3: Quote
Pegaza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Daria:loveu:[/QUOTE] Cze:cool3: Quote
laurin Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cze Daria:loveu: A nie boisz się samej jazdy:roll: ja przedtem nawet próbowałam jeździć ale teraz to mnie jakoś jazda przeraża:shake: Ale muszę się wkońcu zmotywować :cool1: Quote
Pegaza Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='laurin']Cze Daria:loveu: A nie boisz się samej jazdy:roll: ja przedtem nawet próbowałam jeździć ale teraz to mnie jakoś jazda przeraża:shake: Ale muszę się wkońcu zmotywować :cool1:[/QUOTE] Cze:loveu: no ba pewnie ze sie boje:evil_lol: co se pomysle to brr:evil_lol: ale nudza mnie te teorie wiec z jednej strony chce je zakonczyc a wiadomo jak sie konczy teoria zaczynaja sie jazdy...:cool1: ale dzis jechalam drogą (jako pasazer narazie:cool1: )gdzie akurat jezdza te paskudne tiry i nie skupialam sie na nich juz tak bardzo..mysli o tirach wyrzucilam z glowy..:evil_lol: Quote
laurin Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 mnie przeraża najbardziej parkowanie i skrzyżowania gdzie nie ma świateł a trzeba szybko skręcić:cool1: i np. jak trzeba się wciskać w w korku na inny pas Quote
FREDZIU Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pozdrawamy i zyczymy powodzenia na egzaminie:lol: Quote
*Jot* Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Serdecznie witamy w sobotę :multi::multi::multi: Quote
karkakarka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Hej :) No faktycznie jeszcze dużego psiaka brakowało :roll: A jazd się nie bój :) Inni dają radę to i ty se poradzisz :loveu: Quote
Doti1986 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witamy śliczne dziewczyny :loveu:Też mam ochotę kupić drugiego Yoraska ale teraz dla "kontrastu" srebrnego:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cześć Daria. Po kolei :p , najpierw uporaj się z teorią a do tego czasu tak ci sie zachce jeżdzić że o tirach nawet nie pomyślisz. Zobaczysz jaka to przyjemność. A jak jeszcze kto autko wyszoruje... uh jak klawo. :lol: Dziś mój tak wybłyszczył auta , że żal z garażu wyruszyć :evil_lol: Quote
Nati28 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witam i pozdrawiam serdecznie :loveu: Zapraszam na fotki :cool3: Quote
megi82 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Pegaza']Cze:loveu: no ba pewnie ze sie boje:evil_lol: co se pomysle to brr:evil_lol: ale nudza mnie te teorie wiec z jednej strony chce je zakonczyc a wiadomo jak sie konczy teoria zaczynaja sie jazdy...:cool1: ale dzis jechalam drogą (jako pasazer narazie:cool1: )gdzie akurat jezdza te paskudne tiry i nie skupialam sie na nich juz tak bardzo..mysli o tirach wyrzucilam z glowy..:evil_lol:[/QUOTE] ja na początku uceikałam prze tirami,ale na drugiej godz.juz je olewałam.a po 4miesiacach jak zdałam pojechałam juz sama w trase 500km,bez zmiennika,kontrolera itp.tylko ja i moje psy:lol: zobaczysz ,że bedziesz smigac tak,że tiry to bedzie dla ciebie pikus Quote
ewa2909 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cze Daria:loveu: Widze że szykują Ci się pomalutku jazdy:p.Ja też sie boje tych pieruńskich tirów:mad::mad::mad: Quote
laurin Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cześć Daria:loveu: Ewa ma post 4X4 :evil_lol: Quote
*kleo* Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ojjj jak ja się cieszę, że prawko już sobie spokojnie w portfelu sobie leży :lol: Mogę sobie pośmigać (co prawda póki co autem mamy) :eviltong: A w krótkim czasie po zdaniu przeze mnie egzaminu zaczęli budować średnicówkę w moim mieście i w ogóle jakieś zmiany i ciągle się gubię bo co chwila coś innego :evil_lol: Jakbym teraz miała zdawać to czarno bym to widziała :diabloti: Quote
Pegaza Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć Daria. Po kolei :p , najpierw uporaj się z teorią a do tego czasu tak ci sie zachce jeżdzić że o tirach nawet nie pomyślisz. Zobaczysz jaka to przyjemność. A jak jeszcze kto autko wyszoruje... uh jak klawo. :lol: Dziś mój tak wybłyszczył auta , że żal z garażu wyruszyć :evil_lol:[/QUOTE] Cze wszystkim:multi: zacytuje Ule bo juz mi nie duzo czasu zostalo ostatni poniedzialek teorii:cool1:potem zdaje wewn i zaczynam jazdy:cool1:jakos to bedzie... leb mnie boli i oczy wiec poodwiedzam niektorych i znikam:roll: Quote
Pegaza Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 A bym zapomniala napisac co dzis uslyszalam :cool1: a wiec ide popoludniu z moimi dziewczynami na dwor i mijam dwoch chlopakow mlodych ok 13-15 lat i jeden mowi do tego drugiego "rotek i yorki to nie jest dobre polaczenie:cool1: a ten drugi na to "slyszalem ze yorki to tez wredne psy":evil_lol: no wiec sami widzicie niby nie pasują a jednak pasują:evil_lol: sie ubawilam hehe Quote
matiz91 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [CENTER]Pozdrawiamy w świąteczny poranek :loveu: [/CENTER] Quote
Doti1986 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witamy śliczne trio :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Cze Mati i Doti:multi: glowa dalej boli:-( oj tak od rana zmagac sie znow z bolem...:-( zycze mimo tego swieta przyjemnego dnia:loveu: Quote
karkakarka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 hejka rana :) Mnie też często boli głowa z rana... ale wdaje mi sie, że to przez pogode, bo ra pada, a raz słonecznie :) Doczytałam w innej galerii, że Pipi kąpana była i zacytuje Ulę "a Livka to co od macochy:diabloti:":evil_lol: Quote
Recommended Posts