Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cze Iwa Nati Ula Karina Dzasta Be Doti Fredzia i Jot:loveu: ale sie Was uzbieralo:cool1::evil_lol:

Iwa ja tez lubie je chrupac :evil_lol:

Nati wybaczam;)

Ula ja kąpie w szamponie Espree a odzywke mam all system, Dzasta zle napisala:evil_lol: i kapie je na ogol co tydzien, choc ostatnio sie z tym nie wyrabiam i wychodzi co 10 dni tak..ale to zalezy od mojego czasu..

Karina a duzego psa jeszcze brakowalo:evil_lol:

zmeczona jestem sie znow narobilam:roll: wlasnie zjadlam obiad..
wczoraj Wam nie pisalam, ze w przyszlym tygodniu koncze teorie i bede miec jednak egzamin wewn. a potem jazdy...a w niedziele jade sie uczyc obslugi mojego auta:cool1:coby nie byc glupia i umiec co nieco..

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak właśnie DE źle napisałam ja też kiedyś stosowałam tylko na odwrót Espree odżywka plus Szampon 1 All System :D
Ale teraz przeszłam na całość z 1 All System bo są lepsze efekty na włosie Gabi plus do czesania używam wymiennie spray 1 All System ze sprayem Ring 5
A kąpie co tydzień i staram się nie przekraczać tego terminu :cool3:

Posted

Cze Daria:loveu:
A nie boisz się samej jazdy:roll: ja przedtem nawet próbowałam jeździć ale teraz to mnie jakoś jazda przeraża:shake:
Ale muszę się wkońcu zmotywować :cool1:

Posted

[quote name='laurin']Cze Daria:loveu:
A nie boisz się samej jazdy:roll: ja przedtem nawet próbowałam jeździć ale teraz to mnie jakoś jazda przeraża:shake:
Ale muszę się wkońcu zmotywować :cool1:[/QUOTE]

Cze:loveu:
no ba pewnie ze sie boje:evil_lol:
co se pomysle to brr:evil_lol:
ale nudza mnie te teorie wiec z jednej strony chce je zakonczyc a wiadomo jak sie konczy teoria zaczynaja sie jazdy...:cool1:

ale dzis jechalam drogą (jako pasazer narazie:cool1: )gdzie akurat jezdza te paskudne tiry i nie skupialam sie na nich juz tak bardzo..mysli o tirach wyrzucilam z glowy..:evil_lol:

Posted

mnie przeraża najbardziej parkowanie i skrzyżowania gdzie nie ma świateł a trzeba szybko skręcić:cool1: i np. jak trzeba się wciskać w w korku na inny pas

Posted

Cześć Daria. Po kolei :p , najpierw uporaj się z teorią a do tego czasu tak ci sie zachce jeżdzić że o tirach nawet nie pomyślisz. Zobaczysz jaka to przyjemność. A jak jeszcze kto autko wyszoruje... uh jak klawo. :lol: Dziś mój tak wybłyszczył auta , że żal z garażu wyruszyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze:loveu:
no ba pewnie ze sie boje:evil_lol:
co se pomysle to brr:evil_lol:
ale nudza mnie te teorie wiec z jednej strony chce je zakonczyc a wiadomo jak sie konczy teoria zaczynaja sie jazdy...:cool1:

ale dzis jechalam drogą (jako pasazer narazie:cool1: )gdzie akurat jezdza te paskudne tiry i nie skupialam sie na nich juz tak bardzo..mysli o tirach wyrzucilam z glowy..:evil_lol:[/QUOTE]
ja na początku uceikałam prze tirami,ale na drugiej godz.juz je olewałam.a po 4miesiacach jak zdałam pojechałam juz sama w trase 500km,bez zmiennika,kontrolera itp.tylko ja i moje psy:lol:
zobaczysz ,że bedziesz smigac tak,że tiry to bedzie dla ciebie pikus

Posted

Ojjj jak ja się cieszę, że prawko już sobie spokojnie w portfelu sobie leży :lol: Mogę sobie pośmigać (co prawda póki co autem mamy) :eviltong: A w krótkim czasie po zdaniu przeze mnie egzaminu zaczęli budować średnicówkę w moim mieście i w ogóle jakieś zmiany i ciągle się gubię bo co chwila coś innego :evil_lol: Jakbym teraz miała zdawać to czarno bym to widziała :diabloti:

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Daria. Po kolei :p , najpierw uporaj się z teorią a do tego czasu tak ci sie zachce jeżdzić że o tirach nawet nie pomyślisz. Zobaczysz jaka to przyjemność. A jak jeszcze kto autko wyszoruje... uh jak klawo. :lol: Dziś mój tak wybłyszczył auta , że żal z garażu wyruszyć :evil_lol:[/QUOTE]

Cze wszystkim:multi:

zacytuje Ule bo juz mi nie duzo czasu zostalo ostatni poniedzialek teorii:cool1:potem zdaje wewn i zaczynam jazdy:cool1:jakos to bedzie...

leb mnie boli i oczy wiec poodwiedzam niektorych i znikam:roll:

Posted

A bym zapomniala napisac co dzis uslyszalam :cool1:
a wiec ide popoludniu z moimi dziewczynami na dwor i mijam dwoch chlopakow mlodych ok 13-15 lat i jeden mowi do tego drugiego "rotek i yorki to nie jest dobre polaczenie:cool1: a ten drugi na to "slyszalem ze yorki to tez wredne psy":evil_lol: no wiec sami widzicie niby nie pasują a jednak pasują:evil_lol: sie ubawilam hehe

Posted

hejka rana :)
Mnie też często boli głowa z rana... ale wdaje mi sie, że to przez pogode, bo ra pada, a raz słonecznie :)
Doczytałam w innej galerii, że Pipi kąpana była i zacytuje Ulę "a Livka to co od macochy:diabloti:":evil_lol: