Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza'] musze wyjsc na miasto bo Liv swojego royalka juz nie ma.. [/QUOTE]

A Pipi co innego zajada?
Połóż się Daria jak wziełaś leki,może lepiej się poczujesz jak się prześpisz momencik.:sleep2::buzi:

Posted

Pipi je adulta royala a Liv tego mini choc powinna juz dawno jesc adulta ale jej nie podchodzi adult wiec niech se je co chce..ona zreszta go je tylko na kolacje..
no wlasnie fervex mi pomog chwilowo to wykorzystam okazje i pozmywam gore talerzy...

Posted

[quote name='Pegaza']Dziekuje Jolu:loveu:
wlasnie popijam fervex..antybiotyk sobie zazylam..heh sie lecze sama bez lekarza..[/QUOTE]
Ja już też od jakiegoś czasu się sama leczę, nie mam mocy stać w kolejkach a potem zajęcia odrabiać :eviltong:

Posted

Powiem Wam ze czuje sie paskudnie..ale zmobilozowalam sie i nawet naczynia pomylam..bo nie wiem jak jutro sie bede czula..dzieki za rady i wsparcie:loveu:
gdzies widzialam 3 fotki Livi musze je poszukac i zmniejszyc..

Posted

Aga heh ja na cuda nie licze tylko na siebie;)
Dzien dobry sloneczne:)
dzis w nocy meczyla mnie temperatura dreszcze uczucia gorąca.doszedl katar..jak rano przyszlam z sklepu to plecy mialam zlane potem..jakby mnie ktos oblal..:roll: a dzis musze wyjsc do tego zoologa po ta karme..bo wczoraj nie poszlam i Liv resztki dostala karmy..nie wiem jak zajde..i jak wroce..
mam te foty..
wersja niepoczesana;)

Posted

Joli u mnie dzis nie bylo.:lmaa:..oj Jola grabisz sie grabisz...:evil_lol:
antybiotyk juz dziala wprawdzie katar dalej jest ale juz mam wiecej sił..nawet udalo mi sie wniesc na 3 pietro tuje 120cm wysokie..M wieczorem zabral mnie do Leroy..no i kupilismy tuje..:) bedziem sadzic:Cool!:

Posted

Pegaza napisał(a):
Joli u mnie dzis nie bylo.:lmaa:..oj Jola grabisz sie grabisz...:evil_lol:
antybiotyk juz dziala wprawdzie katar dalej jest ale juz mam wiecej sił..nawet udalo mi sie wniesc na 3 pietro tuje 120cm wysokie..M wieczorem zabral mnie do Leroy..no i kupilismy tuje..:) bedziem sadzic:Cool!:

warjatka-zamiast wyleżec to ona szaleje po sklepach

Posted

No noo bo juz myslalam ze bana Ci posle:eviltong:
juz mi lepiej pownosilam drzewka i ozylam:D a za dwa dni znow je bede znosic haha wtedy moze polegne:evil_lol:
a ta serio to juz antybiotyk pewnie dziala za chwile znow go biore.