Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegaza napisał(a):
Witam Was dziewczyny:)
J , Ula czy Wy aby nie przesadzacie..;)
praca na dzialce to dla niego forma wypoczynku;)

opowiem Wam co sie nam dzis przydarzylo..poszlismy wszyscy na spacer z psami na dzialki szukalismy inspisracji hehe no i weszlismy przez furtke..po drodze minelismy jedną panią...psy biegaly, my podgladalismy..ale nic ciekawego nam nie wpadlo w oko..i zawrocilismy w kierunku innego wyjscia do domu..furtka zamknieta..do nastepnej bocznej zamknieta..no to znow szukamy nastepnej-zamknieta.. no to zawrocilismy do tej furtki ktorą weszlismy, idziemy i ta furtka rowniez zamknieta..ta kobieta ktora nas minela zamknela nam wyjscie..:D no wiec chwila namyslu i co dalej.. przeskoczyc pikus dla nas i malych psow ale co z Somą..ja juz chcialam wyslac dziecko(M by ja przez furtke podniosl) do kolezanki ktora ma tu dzialke by dala nam klucz do tej furtki..ale M mowi szukamy dalej moze ktoras w koncu bedzie otwarta..no i znalezlismy..oczywiscie furtka zamknieta ale wyszlismy przejazdem dla aut bo tam w tej bramie nie bylo akurat zabezpieczone klodką lub lancuchem..w kazdym badz razie w najblizszym czasie nie wybieram sie juz na dzialki hehe psy po spacerze wykapane teraz spia zmeczone:)

ahahha znam to skądś :D kiedyś wlazłam na działki z panem Ginterem i Surą ( pewnie kojarzysz, husky) i też się okazało ,że pozamykane ! Nie chciało nam się wracać do tego miejsca gdzie weszliśmy , ale była dziura w płocie (siatce) no i dobra najpierw przelazł pan Ginter, potem Foxi i ja a Sura gruba miała problem i nie chciała się tam pchać. Wtedy zauważyliśmy dziurę jeszcze jedną na dole przy ziemi i tą dziurę powiększyłam hihihi i Sura nią przelazła. Czego się z lenistwa nie robi :D

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Daria. Ja mam na przeciwko domu dzialki i tez niedawno sie tam wybralam. Pan zamknal futrke i byl problem ale, ze byl to na szczescie niedziela, to mila pani z dzialki otworzyla. Generalnie wszystkich gonia i poklocilam sie z facetem, bo on mowi ze psy brudza i nie dal sobie wytlumaczyc, ze ja po swoim sprzatam.

Posted

Dzien dobry sloneczne:)
jestem jestem..ale jakos checi nie bylo na dogo..:roll: przesilenie wiosenne chyba zlapalam gdyz taka zmeczona chodze;)
u nas po staremu ciagle do sklepu po cos biegam bo mam skleroze;) sprzątam i ciagle robi sie znow syf..wrr
porobilam dzis fotki zara wstawie..tylko Wasze galerie poodwiedzam..

Posted

A teraz obiecane i przez Was wyczekane fotki..
jak zwykle nic ciekawego..:roll:
tu na polu uchwycilam pana ktory ziemniaki sprzedaje z fury:evil_lol:
akurat juz z konikiem wracają na skroty do domu..

Livi z nową zabawką do aportowania..bez niej na spacer sie juz nie rusza.. i dopki dwie do podziwiania:evil_lol:

Wąchały dwa;)

Czekam na aport:)

A tu szczekam przerazliwie bo ile idzie czekac ..no rzucaj kobieto!!!

Koniec:)

Posted

No wkońcu się pokazałaś i jakieś foteczki wstawiłaś.:multi:
Jak ja dawno nie widziałam Twoich panienek:multi:
Powiedz mi jak Ci sie udaje utrzmac taki włos bez robienia papilotów??????:crazyeye: