Aga76 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Pegaza napisał(a): no juz leze w lozku:evil_lol: Leż i nawet głowy nie podnoś :loveu: Quote
Pegaza Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Aga76 napisał(a):Leż i nawet głowy nie podnoś :loveu: polezalam wstalam posiedzialam i znow poleglam..:eviltong: Quote
Gosia2406 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Pegaza napisał(a):polezalam wstalam posiedzialam i znow poleglam..:eviltong: Cześć:hand: Quote
Aga76 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Pegaza napisał(a):polezalam wstalam posiedzialam i znow poleglam..:eviltong: Wstaniesz dziś jeszcze? :roll: Quote
Aga76 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Pegaza napisał(a):Wstalam bo wpadla do mnie kolezanka(od mojej Alis) a tera mam skurcze brzucha..buu Połóż się do łóżka, tylko laptopa weź ze sobą :roll: O właśnie, jak się miewa Alis? Idę po chrust, Be mnie do lasu wysłała... :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Aga76 napisał(a):Wstaniesz dziś jeszcze? :roll: Wstalam bo wpadla do mnie kolezanka(od mojej Alis) a tera mam skurcze brzucha..buu Cze Gosia:p Quote
Pegaza Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Aga76 napisał(a):Połóż się do łóżka, tylko laptopa weź ze sobą :roll: O właśnie, jak się miewa Alis? Idę po chrust, Be mnie do lasu wysłała... :evil_lol: A bedziesz mi towarzyszyc?:evil_lol: Alis dostala cieczke ma sie dobrze:loveu: ale wrocisz z tego lasu jeszcze?:roll: lawa mi stoi poskladana laptop na niej stoi i klikam sobie.. ide m-a podac kolacje :roll: Quote
tigrunia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Aga76 napisał(a): Idę po chrust, Be mnie do lasu wysłała... :evil_lol: :hmmmm: ..... Quote
Aga76 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 tigrunia napisał(a)::hmmmm: ..... Ooo, już nie pamięta :roll: :evil_lol: No że przenośnia do rozmów o energii i rachunkach... hihihi Quote
tigrunia Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Aga76 napisał(a):Ooo, już nie pamięta :roll: :evil_lol: No że przenośnia do rozmów o energii i rachunkach... hihihi Kumam ale lepiej groszku szukaj a ni chrustu :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 tigrunia napisał(a):Kumam ale lepiej groszku szukaj a ni chrustu :evil_lol: W wydaniu leśnych to chyba będą zajęcze bobki? :roll: :evil_lol: W sumie jak dobrze wysuszone to ładnie się palą i grzeją, hihihi Quote
ewa2909 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Cze Daria:loveu::loveu::loveu: Tabletki są musujące do picia na takie dolegliwości gardłowe.Jego pełna nazwa to:?SAL EMS FACTITUM.Działa wykrztuśnie i rozkurczająco :roll: Quote
Pegaza Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Witam zimowo:roll: :loveu: nospa mi pomogla bo bole byly upierdliwe:roll: dzis juz dobrze gardlo nie boli kaszelek sie zmniejsza..i brzuch tez oki.. Quote
Pegaza Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Daria:loveu::loveu::loveu: Tabletki są musujące do picia na takie dolegliwości gardłowe.Jego pełna nazwa to:?SAL EMS FACTITUM.Działa wykrztuśnie i rozkurczająco :roll: Cze Ewa:loveu: zapisze sobie nazwe bo nie zapamietam hihi Quote
dysia-u Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Cześć Daria:loveu: Wykurowałaś się już :razz: czy raczej sklonowałaś?Mąż będzie miał na potem:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Cze Ula:loveu: sie chyba wykurowalam:cool1: ale juz mysle co bedzie jesli w weekend bedzie takie ocieplenie czy moj organizm zniesie taką zmiane:roll: takie szybkie skoki temperatur to tylko na choroby... Quote
Pegaza Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Aga76 napisał(a):Pokaż słońce, czy aby prawdziwe? :evil_lol: Najprawdziwsze:cool1: i cii bo tylko pytasz to juz zachodzi..a ja musze wyjsc wiec niech jesio chwile swieci co mnie trochu ogrzeje:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pegaza napisał(a):Najprawdziwsze:cool1: i cii bo tylko pytasz to juz zachodzi..a ja musze wyjsc wiec niech jesio chwile swieci co mnie trochu ogrzeje:evil_lol: No zobacz jakie delikatne, raz bąknęłam i już zmyka :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ja sobie w niedziele kupiłam płyn do spryskiwaczy bo się skonczył. Ł chcial zimowy ja mówie "co ty , zaraz lato będzie nie zdążę go zużyć " no i masz babo co chciałaś .. dziś w nocy zamarzł :cool1: A ja mam brudne szyby od tego błota :cool1: Quote
Pegaza Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 A u Was w Wawie chmurki co? chcialo byc choc promyka?:evil_lol: swieci swieci..:loveu: Be trzeba sluchac chlopa:cool1: Ty podejmujesz bledne decyzje sama mowilas:evil_lol: Quote
Recommended Posts