Pegaza Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 A kysz mi z tym sniegiem-nie przyjmuje sniegu..:evil_lol: cze Ania:loveu: to sie ciesze ze smakowalo:p yhm nie jestem fotogieniczna..a moje wlosy takie zwyczajne są...:shake: Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Aga76 napisał(a):Cze Laska :cool3: Czeeessccc Agula:p zara cos Ci wysle.. czekaj... Quote
Aga76 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Pegaza']Czeeessccc Agula:p zara cos Ci wysle.. czekaj... Noo, żem się miała właśnie zapytać... :cunao: Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Aga76']Noo, żem się miała właśnie zapytać... :cunao: no to juz wiesz...:evil_lol: Quote
laurin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 nic tylko tajemnice macie:eviltong: ;)żartuje... Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='laurin']nic tylko tajemnice macie:eviltong: ;)żartuje... ;) nie wszystko mozna pisac na dogo..;) Przed chwila sniegu nie bylo teraz juz leci...:mad: Quote
Aga76 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Halo, halo mózg mi się gotuje :evil_lol: :roll: i Be gdzieś w śniegu zgubiłam :cool1: hihihi Quote
roxi-malina Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Pegaza'];) nie wszystko mozna pisac na dogo..;) Przed chwila sniegu nie bylo teraz juz leci...:mad: Hej :buzi: U nas też pada i pada:placz: a co najgorsze wszystko:angryy: no i gdzie te fotki:roll: Quote
ewa2909 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Psysłam się tylko przywitac :multi::multi::multi:bo brak mi czasu na cokolwiek innego:-(:-(:-( Quote
Aga76 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Pegaza napisał(a):Wykopujemy ją czy zostawiamy?>:evil_lol: wpadlam na moment dzis tylko... jaja mi sie gotują.. Ikea dzis nawiedzilam lampe i abazur kupilam i dywanik zeby psy mialy gdzie nogi i doppsko wycierac..:roll: i pudelka na *******ki... zrobie jutro obiecuje nawet lampke ufoce:p Nie wiem, muszę pomyśleć co z nią zrobić :evil_lol: Też dziś tylko na momencik... Super zakupy :multi: i będą fajowe fotki :loveu: Quote
Aga76 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Pegaza napisał(a):to mysl:evil_lol: a ja ide te jaja zrobic..do jutra:loveu: OK, jutro coś z nią zrobimy :evil_lol: znaczy się uratujemy :evil_lol: Papatki :loveu: Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Aga76']Halo, halo mózg mi się gotuje :evil_lol: :roll: i Be gdzieś w śniegu zgubiłam :cool1: hihihi Wykopujemy ją czy zostawiamy?>:evil_lol: wpadlam na moment dzis tylko... jaja mi sie gotują.. Ikea dzis nawiedzilam lampe i abazur kupilam i dywanik zeby psy mialy gdzie nogi i doppsko wycierac..:roll: i pudelka na *******ki... zrobie jutro obiecuje nawet lampke ufoce:p Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Aga76 napisał(a):Nie wiem, muszę pomyśleć co z nią zrobić :evil_lol: Też dziś tylko na momencik... Super zakupy :multi: i będą fajowe fotki :loveu: to mysl:evil_lol: a ja ide te jaja zrobic..do jutra:loveu: Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Aga76 napisał(a):OK, jutro coś z nią zrobimy :evil_lol: znaczy się uratujemy :evil_lol: Papatki :loveu: wpadlam napisac ze rano fotek nie bedzie tylko popoludniu jak co..rano lece do pracki kochanej:evil_lol: uratujemy hmm a moze zostawimy na pastwe losu:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Się sama uratowałam :obrazic: Zostawiły mnie .. w śniegu .. na całą noc :mad: Ćwinie parszywe :obrazic: Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='tigrunia']Się sama uratowałam :obrazic: Zostawiły mnie .. w śniegu .. na całą noc :mad: Ćwinie parszywe :obrazic: Wcale cię nie zostawiłyśmy wcale a wcale Chyba się w ciemnościach zagubiłaś... Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Hahaha Be przeszlas test na surviwal:evil_lol: Cze wszystkim:loveu: kaszel mnie dopadł...:roll: po sniadaniu zara pod prysznic i ide..sie szkolic.. dzis mi Soma pachnacego kwiatka zostawila sztuk 2..wrrr z rana mialam szybkie budzenie... Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Aga76']Wcale cię nie zostawiłyśmy wcale a wcale Chyba się w ciemnościach zagubiłaś... Be szukala sniegowego yeti:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza']Be szukala sniegowego yeti:evil_lol: wrażeń jej się zachciało, hihihi Quote
tigrunia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Aga76']Wcale cię nie zostawiłyśmy wcale a wcale Chyba się w ciemnościach zagubiłaś... :obrazic:.... Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Cze Paula:multi: Beata fąfel :eviltong: Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Nie chce mi sie dzisiaj nic robic:roll: lenia dostalam przez Age:evil_lol: zdayzlam zurek ugotowac...a kto teraz posprzata ten syf?:roll: Quote
roxi-malina Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hej :bye: Co tam u was słychać? Smacznego ;) Quote
Recommended Posts