__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziewczyny, zajrzyjcie proszę... finanse topnieją, a sunia nie może zostać bez leków... [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/[/url] Quote
Paulina_mickey Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [url]http://img237.imageshack.us/img237/5905/zmianarozmiarureexposurk.jpg[/url] no nigdy w życiu bym nie powiedziała, że to ten sam pies! :crazyeye::loveu: Quote
Chikinchan Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Aż trudno uwierzyć, że w tak krótkim czasie zaszła taka zmiana!! [B][SIZE=3]Brawo Cyganku, brawo "Kundelku" !! [/SIZE][/B] :cool2: :klacz::klacz::klacz: Quote
Paulina_mickey Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Chikinchan']Aż trudno uwierzyć, że w tak krótkim czasie zaszła taka zmiana!! [B][SIZE=3]Brawo Cyganku, brawo "Kundelku" !! [/SIZE][/B] :cool2: :klacz::klacz::klacz:[/quote] już niedługo Cię poznamy Cyganku :multi: to będzie dla nas ogromna przyjemność :loveu: Quote
PapryczkaChili Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [SIZE="1"]ja mam tylko takie pytanie, odnośnie tego zwyrodnialca i tej policji, która zostawiła biedne zwierzę na pastwę losu... czy cos z tym będzie zrobione. jak rozumiem trwają procedury, więc na razie o tym nie powinno się mówić, ale tak bym chciała, żeby to nie przeszło bez śladu... [/SIZE] Quote
irenaka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Leyla']Jestem z Warszawy ,ale jak będzie trzeba ,pojade po niego na koniec świata żeby go dowiźć gdzie trzeba, moge ewentualnie pomóc finansowo w transporcie.[/quote] Moniczko:loveu: Czy ja już gdzieś pisałam, że Cię uwielbiam? Bardzo Ci dziękuję, tym razem za Cyganka. Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Wczoraj otrzymalam 2 mile maile od osob ze schroniska :p Czekam na dalsze decyzje Szkoda ze czas goni tak nieublaganie, Cyganek "zalapalby" sie na wolny termin w TV juz w maju - teraz niestety bedzie mial okazje wystapic dopiero w czerwcu:oops: Psiaki czekaja a inne schroniska blyskawicznie podjely decyzje i automatycznie "wskoczyly" na terminy majowe Program z kacikiem adopcyjnym pana Olszanskiego bedzie emitowany do 23 czerwca, pozniej przerwa wakacyjna Mam jeszcze 2 wolne terminy czerwcowe (nie znam jeszcze dokladnych dat), z czego jeden byc moze bedzie zajety (na razie 50% szans) Quote
majqa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Maszaberla'](...) Cyganek "zalapalby" sie na wolny termin w TV juz w maju - teraz niestety bedzie mial okazje wystapic dopiero w czerwcu (...) inne schroniska blyskawicznie podjely decyzje i automatycznie "wskoczyly" na terminy majowe (...) [/quote] Jeśli ten program ma taką siłę sprawczą to najwidoczniej inne schroniska piorunem zorientowały się w tym, o co grają i co ugrać mogą dla swoich psiaków. Oby udało się z terminami czerwcowymi. Quote
ab-agnieszka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Kiedy poszczesci sie Cygankowi i ktos go zauwazy i pokocha. Quote
marysia55 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='majqa']Jeśli ten program ma taką siłę sprawczą to najwidoczniej inne schroniska piorunem zorientowały się w tym, o co grają i co ugrać mogą dla swoich psiaków. Oby udało się z terminami czerwcowymi.[/QUOTE] ale jak pisałaś majqa wcześnie potrzebna jest jedna osoba jako kierowca i druda osoba jako opiekun Cyganka. Niby tak niewiele ale jednak tak dużo zabrakło do pełnej mobilizacji, ale Cyganek jest taki piekny, kochany i mądry pies chociaz po tak okrutnych przejściach, że nie wierzę aby miał zostac bezpańskim psem. Mam taka samą nadzieję jak i Ty , że załapie sie na czerwiec :loveu: a może wcześniej ktos sie po niego zgłosi??? ja jestem urodzona optymistka :lol: Quote
Leyla Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='irenaka']Moniczko:loveu: Czy ja już gdzieś pisałam, że Cię uwielbiam? Bardzo Ci dziękuję, tym razem za Cyganka.[/quote] ...chciałabym Ci chociaz do pięt dorastać:razz: Dla mnie Ty jesteś Aniołem ;) Quote
Leyla Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Z tego co sie dowiedziałam od Pani kierowniczki, Cygan jest nieufny i nie należy do "przemiłych" piesków dla obcych. Nie ma zaufania...to co się mu wydażyło tłumaczy wiele.. Dlatego musi jechać osoba, która on zna . Quote
marysia55 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 :crazyeye::crazyeye: a co to sie stało że żadna ciotka nie odwiedza Cyganka :shake: wchodzic mi tu na wątek :mad::mad: Cyganek jeszcze nie znalazł domeczku :roll::roll: Quote
rita60 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='marysia55']:crazyeye::crazyeye: a co to sie stało że żadna ciotka nie odwiedza Cyganka :shake: wchodzic mi tu na wątek :mad::mad: Cyganek jeszcze nie znalazł domeczku :roll::roll:[/quote] Dzien dobry cioteczko:evil_lol:juz jestem,ludzie Cyganek czeka na domek... Quote
rita60 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Leyla']Dogorra wpadnie i domek zadzwoni:loveu:[/quote] I znowu mam nalewac:evil_lol: Quote
Leyla Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='marysia55']:crazyeye::crazyeye: a co to sie stało że żadna ciotka nie odwiedza Cyganka :shake: wchodzic mi tu na wątek :mad::mad: Cyganek jeszcze nie znalazł domeczku :roll::roll:[/quote] impreze trzeba tu zrobić:evil_lol: :razz: Quote
Leyla Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='rita60']I znowu mam nalewac:evil_lol:[/quote] Cyganowi też nie odmówimy:razz: jak trzeba to ...leeeejj:happy1: Quote
Leyla Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Ja tez sie pisze .[/quote] witaj kochana Cioteczko w szeregach Dogorry:razz: Dziewczyny !!Mafia nam się rozrasta:smokin: Quote
marysia55 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 chyba jednak trzeba stworzyć tzw. "lotne brygady" atakujemy wątek, pies do domu a my lecimy na następny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='marysia55']chyba jednak trzeba stworzyć tzw. "lotne brygady" atakujemy wątek, pies do domu a my lecimy na następny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Popieram ten pomysł:razz: oby działało, to za jakis czas psów nam zabraknie i będziemy zbierać zamówienia od ludzi;) ( to jest moje największe marzenie:roll:) Quote
Recommended Posts