Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leyla napisał(a):
Organizuję swoje urodziny w klubie i powiedziałam gościom ,żeby nie kupowali mi żadnych prezentów tylko dali kasę na psy w potrzebie. Mam nadzieje ,że goście hojni będą .....szczytny cel w końcu;) Tort nawet ma być w kształcie psa:razz::loveu::multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie, a mowia, że ja jestem szalona:diabloti:

Leyla:loveu::loveu: udanej imprezki, i koniecznie zrób zdjęcie tortu - musze to zobaczyc:razz: /pomysł superowy, coś mi sie wydaje, że go skopiuje:evil_lol:/

I oczywiście wszystkiego najlepszego!!!!!!!:Rose::Rose: /spóźnione ale szczerze;)/

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W poniedziałek Dziadek też był na spacerku. Dłuugim! Ale nie wyglądał jakby miał dość - ciągnął do ostatnich metrów :evil_lol:
Prawda - gruby jest okropnie!

Posted

imprezka pewnie się zaczynie za niedlugo:multi:

A Dziadzius? Dzis wpadlam w spacerowy szal i wyprowadzilam 4 psy- dziadek byl ostatni. Zaczełam o 12 okolo 16 wycienczona spacerami nie mialam już siły, ale poszlam "tylko zobaczyć";) jak się miewa Dziadzius- on spojrzal jak w moim podpisie i wystawil lapke za kraty i musialam go zabrac;)

Wyjęłam z bosku i powiem Wam niedobrze:shake:- przytyl bardzo- jest okropnie zarłoczny, zawzse musi jesc pierwszy, odgania inne psy od miski i efekty są jakie są. Jest najgrubszym psem w schronisku:roll:. Zabrałam na spacer do 100milowego lasu;) zwanego Bażantarnią....

..I zrobilo mi się bardzo głupio i przykro:oops:, bo Dziadzius to Dziadzius, a ja szlam z nim gdzies tam przez knieje i "z górki na pazurki". Biedak szedl za mną, ale widac bylo, ze to nie te lata:oops:. Przyzwyczajona jestem do podrostków czy psow w sile wieku i jakos nie pomyslalam, ze Dziadzia wcale nie chce takich spacerków. Więc tylko zeszlismy do wody i on tam sobie pił i brodzil po pachy:loveu:. Generalnie spacer go nie interesuje tak bardzo. Interesuje go czlowiek. Jest niesamowicie miziasty, przytulasty i przesmieszny. Kocha trzymac patyczki- trzeba mu je podawac, a on sobie niesie. Od czasu do czasu można udawac, ze chcemy patyczka odebrac- Dziadziu kocha taką zabawę:lol:

Tak naprawde ten piesek nie potrzebuje wiele. Budy ( ladnie ocieplonej zimą), miskę jedzenia i picia i swojego czlowieka. Bo czlowieka teraz potrzebuje najbardziej. A spacerki? pewnie od grządki do grządki by zrobil:)

Posted

Vitka napisał(a):
W poniedziałek Dziadek też był na spacerku. Dłuugim! Ale nie wyglądał jakby miał dość - ciągnął do ostatnich metrów :evil_lol:
Prawda - gruby jest okropnie!

a to pewnie dlatego- zmeczyl się i dziś już nie mógł:evil_lol:

Posted

Dziewczyny dzięki wielkie dla Was..jestem z Was dumny....moja żona poszła pod prysznic i dlatego dorwałem się do kompa.....impreza fajna ale towarzystwo skłonne do "poświęceń" ....Trzymajcie tak dalej.....będę Wam pomagał ile mi sił i czasu wystarczy....... kończ e layla wraca

mąż

Posted

Leyla mąż Ci się udał:loveu::multi:

Dziękujemy mężowi:lol:

w sprawie Dziadziusia: wczoraj p. kierowniczka miala wolną sobotę. Jutro zapytam czy już jest jakas decyzja w sprawie TV:)

Posted

Leyla napisał(a):
Dziewczyny dzięki wielkie dla Was..jestem z Was dumny....moja żona poszła pod prysznic i dlatego dorwałem się do kompa.....impreza fajna ale towarzystwo skłonne do "poświęceń" ....Trzymajcie tak dalej.....będę Wam pomagał ile mi sił i czasu wystarczy....... kończ e layla wraca

mąż

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no taki mężuś to skarb:cool3::cool3:

Posted

Charly napisał(a):

w sprawie Dziadziusia: wczoraj p. kierowniczka miala wolną sobotę. Jutro zapytam czy już jest jakas decyzja w sprawie TV:)

Charly bede Ci b.wdzieczna za jak najszybsze info

Wstepnie wpisalam Dziadzia + Molly na 2 wolny termin - najprawdopodobniej jeszcze w maju :)

Posted

...ale z niego łobuz:mad: muszę sprawdzic gdzie jeszcze napisał:angryy: Ale na tej imprezie się przekonał że ludziom psy są obojętne....i że Dogomaniaczki są OK:loveu:

Posted

Maszaberla napisał(a):

Wstepnie wpisalam Dziadzia + Molly na 2 wolny termin - najprawdopodobniej jeszcze w maju :)

Aguś ale wspaniale by było :multi:a Molly to chodzi o tą wierną Molly co wraca do właścicieli???

Posted

Leyla napisał(a):
...ale z niego łobuz:mad: muszę sprawdzic gdzie jeszcze napisał:angryy: Ale na tej imprezie się przekonał że ludziom psy są obojętne....i że Dogomaniaczki są OK:loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobacz bo może na innych wątkach już sie nie podpisał:diabloti:

niestety, co do ludzi to smutna prawda, przynajmniej dla wiekszości pies to TYLKO zwierze:shake:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobacz bo może na innych wątkach już sie nie podpisał:diabloti:

niestety, co do ludzi to smutna prawda, przynajmniej dla wiekszości pies to TYLKO zwierze:shake:

...nie nie ..on by się podpisał, nie napisałby za mnie, jest ok ;)
A co do ludzi.... nieprawdopodobna znieczulica i egoizm:angryy: kasa kasa kasa ...tylko to dla nich się liczy i ich czubek nosa:angryy: w d...ie mają,że gdzieś jakiś psiak cierpi ,albo jest głodny...

Posted

Leyla napisał(a):

A co do ludzi.... nieprawdopodobna znieczulica i egoizm:angryy: kasa kasa kasa ...tylko to dla nich się liczy i ich czubek nosa:angryy: w d...ie mają,że gdzieś jakiś psiak cierpi ,albo jest głodny...

dzieki Bogu, nie wszyscy tak maja;) oby dogomaniaków było jak najwiecej:evil_lol:

Posted

Więc rozmawialam z nasza p. kierowniczką. Byla zachwycona i bardzo zdzwiona, że KTOŚ chce pokryc koszty transportu:loveu:
Ale nie miała jeszcze możliwości porozmawiac z panią Gebert (prezes OTOZu). Dziś będzie dzwonić raz jeszcze i jak tylko dostanie ok przedzwoni do mnie. Więc najpózniej jutro będę wiedziala.

Posted

nio. a pojedzie nikt inny jak najwspanialszy tato na swiecie- czyli tata naszej wolontariuszki Rybci:multi:

nie wiem jeszcze kto będzie reprezentwoac schronisko. czy p. kierowniczka czy Ania behawiorka- bo takie byly dzis przemyslenia- ale to już dziewczyny obgadają

organizacyjnie oznacza to ze
1) czekamy na termin
2) jak juz będzie termin to pieniądze na benzyne trzeba będzie przelac na konto taty Rybci

ojejka. ale cud normalnie:-o:multi:

Dziadzia i Molly, ale szczegolnei dziadzia trzeba będzie przeglodzic noc wczesniej, bo on na spacerkach non stop kupy robi, bo żre za trzech:lol: