Maszaberla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Charly'] to zobaczymy co Maszaberla na to A Maszaberla jest za tym jak najbardziej - a kto zaproponowal Dziadzia, nie przypadkiem Maszaberla? :cool3: A Molly to ta sunia: http://www.dogomania.pl/forum/f28/molly-mikroskopijna-sunia-idealna-dla-osoby-starszej-132861/ Termin ma/czerwiec - moze nawet maj Potrzebna jedna elokwentna osobka z dobra dykcja - no i reszta to psiaki ;) Quote
Maszaberla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Charly napisał(a): Maszaberla ja wiem, ze Ty:loveu:. chodzilo mi tylko co Ty na to, ze jednak akcja trwa:multi: Bardzo sie ciesze - bo zalezy mi zeby staruszki tez mialy jakas szanse kiedykolwiek :oops: Quote
Maszaberla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Nie zauwazylam ze sa bannerki, gapa ze mnie, zaraz podpinam A swoja droga to piekny pies :loveu: Quote
Maszaberla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Charly napisał(a):no a Ty:cool3::multi: No wlasnie ;) Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Leyla jak Twoja dykcja?:cool3::loveu: Maszaberla ja wiem, ze Ty:loveu:. chodzilo mi tylko co Ty na to, ze jednak akcja trwa:multi: Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 To jedziemy na lansik do telewizji :thumbs:Szukajcie tylko tej osóbki elokwentnej;) Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 jestem pod wrażeniem. Nasz Dziadzius kochany. Powiem mu jutro na uszko co go czeka. Pewnie z wrazenia będzie ( jak zawsze) podlewal kazdy kamien i każde drzewko:evil_lol: Nie wiem czemu ludzie nie chca starych psów. Rozumiem ze szybciej odejdą- ale jaka radość z zapewnienia im godnej starosci. A Dziadek jest naprawdę naprawdę świetny. Taki starszy pełen humoru pan:loveu: z wrażenia iszczęścia na spacerku zawsze mu sikawka wychodzi:lol:, ale tego nie musicie mówic w TV:diabloti: Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 nieeee...ja jestem zbyt emocjonalna, zaraz sie porycze i bedzie....:bigcry:głos mi więźnie w gardle... Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :multi::multi: ale sie ciesze, że Dziadzius ma szanse.. Quote
Rybc!a Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Dziewczyny, nie potrzebna ta nagła euforia, bo jeszcze nic nie jest załatwione. Rozmawiałam na ten temat z panią kierownik, o czym informowałam już na którymś z wątków. Potrzebujemy zgody prezes OTOZu, pani Ewy Gebert. I to na pewno nie mogłoby wyglądać tak, że ktoś zupełnie obcy dla schroniska bierze Dziadzia i przedstawia go w telewizji. Do telewizji MUSIAŁABY jechać pani kierownik, która jest przedstawicielką ANIMALSÓW . Jej zadaniem nie byłoby jedynie opowiedzieć o psach, ale również o schronisku i naszej sytuacji . Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 mam nadzieję, że to wszytko wypali. zapytam p. Jolę jak sprawy stoją:) Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ...to zabierzmy Panią kierownik, opowie o psiakach...dobry pomysł. :multi: Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dobrze by było gdybym znała termin najwcześniej jak się da, wtedy pojechałby ze mną mój mąż większym autem. Ja mam yarisa , 3 osoby duży i mały pies się zmieszczą ... Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Leyla, jeśli to wszytko wypali to ja mam nadzieję, ze znajdzie się ktos z Elblaga kto za zwrotem kosztów paliwa pojedzie. Bo Ty mialabys trase Warszawa- Elblag- Warszawa-Elblag-Warszawa- to trochę za duzo;) Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dam radę jak będzie trzeba;) tylko żeby wypaliło. Ale w razie czego zwracam koszty.. Jutro mam imprezę i zbieram na psy pieniądze, więc będę przy kasie i nie ma sie o co martwić, byleby tylko wypaliło z tą tv i gwiazdy nasze ładnie się zaprezentowaly:loveu: Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Leyla napisał(a):Dam radę jak będzie trzeba;) tylko żeby wypaliło. Ale w razie czego zwracam koszty.. Jutro mam imprezę i zbieram na psy pieniądze, więc będę przy kasie i nie ma sie o co martwić, byleby tylko wypaliło z tą tv i gwiazdy nasze ładnie się zaprezentowaly:loveu: :buzi: bo tak troszkę monologi prowadzilam na tym wątku:) a może przedstawisz tutaj jakies poimprezowe fotki i wogole co to za impreza jest? co robisz? Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Organizuję swoje urodziny w klubie i powiedziałam gościom ,żeby nie kupowali mi żadnych prezentów tylko dali kasę na psy w potrzebie. Mam nadzieje ,że goście hojni będą .....szczytny cel w końcu;) Tort nawet ma być w kształcie psa:razz::loveu::multi: Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 wow:loveu: Wklej prosze zdjęcie tego tortu koniecznie:multi: Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Załatwione, wkleję zdjęcia;) rozdam im jutro ulotki o adopcji wirtualnej, naświetlę problem... może ktoś się zarazi i będzie nas tu więcej. :razz: Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 tak , urodziny były niedawno, ale imprezka teraz. Post był i nie można było...:bigcool: Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Wszystkiego najlepszego w takim razie:loveu::loveu::loveu: jestes baranek w takim razie- tak jak ja:cool3::diabloti: Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ojojojojoj... DZIĘKUUUUUUUJĘ:loveu: W takim razie Tobie też baranku :Rose::Rose::Rose::drink1: ( nie umiem takich dużych kwiatków, ale sie nauczę:razz: ) Quote
Recommended Posts