Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):

Maszaberla ja wiem, ze Ty:loveu:. chodzilo mi tylko co Ty na to, ze jednak akcja trwa:multi:

Bardzo sie ciesze - bo zalezy mi zeby staruszki tez mialy jakas szanse kiedykolwiek :oops:

Posted

jestem pod wrażeniem. Nasz Dziadzius kochany. Powiem mu jutro na uszko co go czeka. Pewnie z wrazenia będzie ( jak zawsze) podlewal kazdy kamien i każde drzewko:evil_lol: Nie wiem czemu ludzie nie chca starych psów. Rozumiem ze szybciej odejdą- ale jaka radość z zapewnienia im godnej starosci. A Dziadek jest naprawdę naprawdę świetny. Taki starszy pełen humoru pan:loveu:

z wrażenia iszczęścia na spacerku zawsze mu sikawka wychodzi:lol:, ale tego nie musicie mówic w TV:diabloti:

Posted

Dziewczyny, nie potrzebna ta nagła euforia, bo jeszcze nic nie jest załatwione.
Rozmawiałam na ten temat z panią kierownik, o czym informowałam już na którymś z wątków.
Potrzebujemy zgody prezes OTOZu, pani Ewy Gebert.
I to na pewno nie mogłoby wyglądać tak, że ktoś zupełnie obcy dla schroniska bierze Dziadzia i przedstawia go w telewizji.
Do telewizji MUSIAŁABY jechać pani kierownik, która jest przedstawicielką ANIMALSÓW . Jej zadaniem nie byłoby jedynie opowiedzieć o psach, ale również o schronisku i naszej sytuacji .

Posted

Dobrze by było gdybym znała termin najwcześniej jak się da, wtedy pojechałby ze mną mój mąż większym autem. Ja mam yarisa , 3 osoby duży i mały pies się zmieszczą ...

Posted

Leyla, jeśli to wszytko wypali to ja mam nadzieję, ze znajdzie się ktos z Elblaga kto za zwrotem kosztów paliwa pojedzie. Bo Ty mialabys trase Warszawa- Elblag- Warszawa-Elblag-Warszawa- to trochę za duzo;)

Posted

Dam radę jak będzie trzeba;) tylko żeby wypaliło. Ale w razie czego zwracam koszty.. Jutro mam imprezę i zbieram na psy pieniądze, więc będę przy kasie i nie ma sie o co martwić, byleby tylko wypaliło z tą tv i gwiazdy nasze ładnie się zaprezentowaly:loveu:

Posted

Leyla napisał(a):
Dam radę jak będzie trzeba;) tylko żeby wypaliło. Ale w razie czego zwracam koszty.. Jutro mam imprezę i zbieram na psy pieniądze, więc będę przy kasie i nie ma sie o co martwić, byleby tylko wypaliło z tą tv i gwiazdy nasze ładnie się zaprezentowaly:loveu:

:buzi: bo tak troszkę monologi prowadzilam na tym wątku:)

a może przedstawisz tutaj jakies poimprezowe fotki i wogole co to za impreza jest? co robisz?

Posted

Organizuję swoje urodziny w klubie i powiedziałam gościom ,żeby nie kupowali mi żadnych prezentów tylko dali kasę na psy w potrzebie. Mam nadzieje ,że goście hojni będą .....szczytny cel w końcu;) Tort nawet ma być w kształcie psa:razz::loveu::multi:

Posted

Załatwione, wkleję zdjęcia;)
rozdam im jutro ulotki o adopcji wirtualnej, naświetlę problem... może ktoś się zarazi i będzie nas tu więcej. :razz:

Posted

ojojojojoj... DZIĘKUUUUUUUJĘ:loveu:
W takim razie Tobie też baranku :Rose::Rose::Rose::drink1:

( nie umiem takich dużych kwiatków, ale sie nauczę:razz: )