Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Charly napisał(a):
Rybciu nie mogą bezposrednio do schroniska zadzwonic- przynajmniej nie z moich ogłoszeń- tam nigdzie nie podałam ze jest z Elblaga a ogloszenia nie są regionalne. Jest podany numer na mnie. Ale mówiłam Tobie juz, że trzeba mu imię zmienic. Fakt, że jest słodkie i pasuje, ale "normalni" ludzie tego tak nie widzą i to imie go na wstępie dyskwalifikuje. Proponuje zmienic imię- np. na Natan, albo jak tam chcesz:lol:.

To bez sensu zmieniać dla psa imię, jeśli każdy zna go jako Dziadzio. :roll: Jeśli każdy tak do niego mówi i tak go rozpoznaje, jeśli jest tak zapisany w zeszycie i papierach . :roll:

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maszaberla']Rybcia ja czekam na Twoja sunie (w tej chwili w ciazy) ale robie grafik na przelom maja/czerwca - schronisko z Elblaga jeszcze sie nie pokazalo w TV

Jestescie chetni przyjechac do studia z Dziadziusiem i przy okazji wziac Molly?
http://www.dogomania.pl/forum/f28/molly-mikroskopijna-sunia-idealna-dla-osoby-starszej-132861/

To samo napisalam na watku dziewczyneczki Molly ;)

Szkoda by było nie skorzystać z oferty, tyle psiaków dzieki temu znalazło już dom.

Posted

Dziadzio! hoooop do góry. Co tak cichutko u Was? Dziadzia trzeba podnieść ...na duchu też. Może byśmy się postarały o DT lub hotelik?? Ja jeszcze nie umiem, ale możnaby zrobić mu allegro i zbierać pieniądze na jego lepsze warunki. Co jeśli nikt go nie adoptuje?? kilka deklaracji zbierzemy:loveu: Ja się deklaruję co miesiąc. Co Wy na to??

Posted

Leyla allegro cegielkowe robi się na chore zwierzaki, ktore natychmiat potrzebują pomocy. Zobacz pachyderek w allegro mojego podpisu. Zobacz jak wygląda, a ile cegielek się sprzedalo:roll:

Dzięki za podnoszenie wątku:) Niestety z ogloszen na razie nie zglosil się nikt

Posted

nie wiem- nie mamy hoteliku. tzn. jest jeden taki maly na kilka zwierząt, ale zawsze pelny, zarezerwowany dla zwierzaków w naprawde potrzebie- chore pogryzione itd.. nie wiem jaki jest koszt miesieczny. 400? Rybcia wie, bo tam ostanio byla suka z naszego schroniska.

Posted

Leyla ja wątpie, że schronisko go zawiezie. jest jedno auto- które potrzebne jest w schronisku na codzien. poza tym nikt z nas wolontariuszy nie ma auta. no i koszt takiego wyjazdu to 300 zl

Posted

Kiedy on może się w tv pokazać?? czy ktoś by z nim mógł być od początku do końca?? Ja przyjadę i go z powrotem odstawię i nie chcę kasy. Tylko żeby ktoś był z nami jeszcze.

Posted

Leyla napisał(a):
Kiedy on może się w tv pokazać?? czy ktoś by z nim mógł być od początku do końca?? Ja przyjadę i go z powrotem odstawię i nie chcę kasy. Tylko żeby ktoś był z nami jeszcze.

:-o o jejku. Ty poważnie mówisz????? nawet nie wiem co powiedziec. nie spodziewalam sie czegos takiego:-o. moze w takim razie będzie można transport połączyć czy cos i jednak cos z kasą będzie można zrobić.

w takim razie piszę do Maszaberli- kiedy to by miało byc. i oczywiscie porozmawiam z p. kierowniczką na ten temat:)

Posted

...bo jeśli chodzi o kasę to dla Dziadzia na transport dam sama , gdyby go w jedną stronę ktoś przewiózł to oddam za benzynę. Byłoby mi lżej, ale jeśli nie to sama dam radę przejechać.

Posted

W razie czego jadę sama ,ale szansy nie zmarnujemy:razz: Rozmawiałam o tym w domu i wszyscy są jednogłośni , to może być właśnie ten dzień;)
Czekam na info.

Posted

wiesz- mi jest strasznie glupio, ale ja nie ogarniam tych wszystkich imion naszych elbląskich psów:oops: molly to która? bo wiem ze ta grubsza, ktora urodzila tez niby miala jechac

ps. napisalam do maszaberli juz. czekamy na odpowiedz