Rybc!a Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Charly napisał(a):Rybciu nie mogą bezposrednio do schroniska zadzwonic- przynajmniej nie z moich ogłoszeń- tam nigdzie nie podałam ze jest z Elblaga a ogloszenia nie są regionalne. Jest podany numer na mnie. Ale mówiłam Tobie juz, że trzeba mu imię zmienic. Fakt, że jest słodkie i pasuje, ale "normalni" ludzie tego tak nie widzą i to imie go na wstępie dyskwalifikuje. Proponuje zmienic imię- np. na Natan, albo jak tam chcesz:lol:. To bez sensu zmieniać dla psa imię, jeśli każdy zna go jako Dziadzio. :roll: Jeśli każdy tak do niego mówi i tak go rozpoznaje, jeśli jest tak zapisany w zeszycie i papierach . :roll: Quote
mysza 1 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Maszaberla']Rybcia ja czekam na Twoja sunie (w tej chwili w ciazy) ale robie grafik na przelom maja/czerwca - schronisko z Elblaga jeszcze sie nie pokazalo w TV Jestescie chetni przyjechac do studia z Dziadziusiem i przy okazji wziac Molly? http://www.dogomania.pl/forum/f28/molly-mikroskopijna-sunia-idealna-dla-osoby-starszej-132861/ To samo napisalam na watku dziewczyneczki Molly ;) Szkoda by było nie skorzystać z oferty, tyle psiaków dzieki temu znalazło już dom. Quote
Maszaberla Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja Dziadunia tez juz uzwglednilam w grafiku ;) Quote
Charly Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Leyla wyrózniła ogłoszenie Dziadziusia i powędrowal na samą góre:loveu: Dziękuję:loveu::loveu: Quote
Charly Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 jest tearz tutaj:) [url=http://ale.gratka.pl/kategoria/zwierzeta-7.html?p=1]Zwierz link nie dziala:roll: Quote
Leyla Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dziadzio! hoooop do góry. Co tak cichutko u Was? Dziadzia trzeba podnieść ...na duchu też. Może byśmy się postarały o DT lub hotelik?? Ja jeszcze nie umiem, ale możnaby zrobić mu allegro i zbierać pieniądze na jego lepsze warunki. Co jeśli nikt go nie adoptuje?? kilka deklaracji zbierzemy:loveu: Ja się deklaruję co miesiąc. Co Wy na to?? Quote
Charly Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Leyla allegro cegielkowe robi się na chore zwierzaki, ktore natychmiat potrzebują pomocy. Zobacz pachyderek w allegro mojego podpisu. Zobacz jak wygląda, a ile cegielek się sprzedalo:roll: Dzięki za podnoszenie wątku:) Niestety z ogloszen na razie nie zglosil się nikt Quote
Leyla Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 to może deklaracje comiesięczne.... Ile kosztuje doba dla niego w DT lub hoteliku?? Quote
Charly Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 nie wiem- nie mamy hoteliku. tzn. jest jeden taki maly na kilka zwierząt, ale zawsze pelny, zarezerwowany dla zwierzaków w naprawde potrzebie- chore pogryzione itd.. nie wiem jaki jest koszt miesieczny. 400? Rybcia wie, bo tam ostanio byla suka z naszego schroniska. Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 raczej nie- do Warszawy nie ma go kto zawieść:roll: Dzis byłam u niego króciutko. jutro wyjdzie na spacerek:) Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 jak to nie ma go kto..... orany ja mogę w jedną stronę !!! może ktoś jeszcze?? to by była dla niego szansa!! kiedy trzeba?? Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Możecie na mnie liczyć ,tylko żeby Dziadziowi pomóc znaleźć domek:placz: Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Leyla ja wątpie, że schronisko go zawiezie. jest jedno auto- które potrzebne jest w schronisku na codzien. poza tym nikt z nas wolontariuszy nie ma auta. no i koszt takiego wyjazdu to 300 zl Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kiedy on może się w tv pokazać?? czy ktoś by z nim mógł być od początku do końca?? Ja przyjadę i go z powrotem odstawię i nie chcę kasy. Tylko żeby ktoś był z nami jeszcze. Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Leyla napisał(a):Kiedy on może się w tv pokazać?? czy ktoś by z nim mógł być od początku do końca?? Ja przyjadę i go z powrotem odstawię i nie chcę kasy. Tylko żeby ktoś był z nami jeszcze. :-o o jejku. Ty poważnie mówisz????? nawet nie wiem co powiedziec. nie spodziewalam sie czegos takiego:-o. moze w takim razie będzie można transport połączyć czy cos i jednak cos z kasą będzie można zrobić. w takim razie piszę do Maszaberli- kiedy to by miało byc. i oczywiscie porozmawiam z p. kierowniczką na ten temat:) Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 To super:multi: ..bo nie ma rzeczy niemozliwych:razz: Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ...bo jeśli chodzi o kasę to dla Dziadzia na transport dam sama , gdyby go w jedną stronę ktoś przewiózł to oddam za benzynę. Byłoby mi lżej, ale jeśli nie to sama dam radę przejechać. Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 problem w tym, ze raczej nie ma jak- chyba, że tata jednej z wolontariuszek. ale to zapytam:) jestes niesamowita:-o to zobaczymy co Maszaberla na to Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 W razie czego jadę sama ,ale szansy nie zmarnujemy:razz: Rozmawiałam o tym w domu i wszyscy są jednogłośni , to może być właśnie ten dzień;) Czekam na info. Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 wiesz- mi jest strasznie glupio, ale ja nie ogarniam tych wszystkich imion naszych elbląskich psów:oops: molly to która? bo wiem ze ta grubsza, ktora urodzila tez niby miala jechac ps. napisalam do maszaberli juz. czekamy na odpowiedz Quote
Leyla Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ja nie wiem która to Molly, ale zrozumiałam z wątku że ona też sie ma lansować:evil_lol: Quote
Recommended Posts