Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co spacerek to Dziadzia w lepszej formie:) Dziś byl bardzo zawadiacki:)
Trzymal patyk w mordzie. Oddac nie chcial, ale prowokowal by z nim walczyc o patyk i aż caly promieniał, kiedy nasza behawiorka udawała, że patyk DZiadzia jest godny kradzieży.

Tak malo mu trzeba. Trochę uwagi i piesek lśni ze szczęscia. Kto go wezmie

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

no. pewnie jakis piesek z boksu. Chociaz Maksiu- Dziadzio jest tam głównodowodzącym.

I nadal zero zainteresowanie. A on jest naprawdę swietny. Pelen humoru..naprawdę. fajny psiur

Posted

Maxiu w górę!!! podrukuję plakaty i porozwieszam u siebie może się uda. Jak to jest z tymi smsami ,żeby psiak znalazł się na początku ogłoszonych do adopcji?

Posted

nie wiem nie znam się na tym. porobilam mu kilka ogloszen i odnawiam, ale weisz...nikt nie chce starszego psiaka. A on jest cudowny. Taki z humore, energiczny przesmieszny psiak:-(

Posted

Leyla napisał(a):
Maxiu w górę!!! podrukuję plakaty i porozwieszam u siebie może się uda. Jak to jest z tymi smsami ,żeby psiak znalazł się na początku ogłoszonych do adopcji?

aaa juz wiem...mowisz o allegratce. tak. zrobilam mu ogloszenie na allegratce. trzeba zaplacic kilka zlotych i wtedy pies na tydzien czy dwa czy jakos tak jest na przodzie.

Posted

Ola, prosiłam Cię, żeby nie ogłaszać go jako Maksa.
To jest Dziadzio i takie imię ma w schronisku . Często zdarza się tak, że ludzie patrząc na ogłoszenia dzwonią bezpośrednio do schronu, a nie do Ciebie czy do mnie.
A jak zadzwonią do schroniska i będą pytać o Maksa, dostaną informację o psie, który RZECZYWIŚCIE ma na imię Maks- niewielki brzydal z 4 .

Posted

a gdzie się płaci:razz: bo nie wiem:p
Kiedyś znalazłam psa ,napisałam płaczliwy tekst i sąsiadka wzięła. Mieszkam w takim miejscu ,że każdy ma dom i ogród...wiem, wiem to o niczym ne świadczy , zaraz marudzą że pies im krzaki opsika albo trawę zniszczy...ech:cool1: ale może ktoś normalny to przeczyta:razz: może macki dogomaniaków sięgają dalej niż myślimy:evil_lol:

Posted

To trzeba wyslac smsa na jakis tam numer. potem przyjdzie kod i ten kod ja mogę wstawic w jego ogloszenie-wtedy automatycznie jest wyrozniony.

wyroznienie jest na 7 dni i mozna wyroznic o 1, 2, 3 itd punkty. Od 1, 22 do 10 zl. nie wiem co to są te punkty:roll:

Jesli mozesz jakis plakat zrobic i rozwiesci to bardzo bardzo proszę.

Tak tak ja wiem z tymi ogrodkami. Posika, wysuszy, wykopie:evil_lol:

Posted

1.powiększenie o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

tu są te numery; o 1 punkt, o 3, 6 i 9. im więcej punktów tym wyzej:roll:. ale ja ostatnio wyroznialam za cale 10 zl i nic:placz::evil_lol:

jesli chcesz jakis wyroznic i dostaniesz kod, przeslij mi na pw to wstawie:)

Tak czy siak strasznie dzieki za pomoc. Dziadzius ma male wziecie:shake:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ola, prosiłam Cię, żeby nie ogłaszać go jako Maksa.
To jest Dziadzio i takie imię ma w schronisku . Często zdarza się tak, że ludzie patrząc na ogłoszenia dzwonią bezpośrednio do schronu, a nie do Ciebie czy do mnie.
A jak zadzwonią do schroniska i będą pytać o Maksa, dostaną informację o psie, który RZECZYWIŚCIE ma na imię Maks- niewielki brzydal z 4 .

Rybciu nie mogą bezposrednio do schroniska zadzwonic- przynajmniej nie z moich ogłoszeń- tam nigdzie nie podałam ze jest z Elblaga a ogloszenia nie są regionalne. Jest podany numer na mnie. Ale mówiłam Tobie juz, że trzeba mu imię zmienic. Fakt, że jest słodkie i pasuje, ale "normalni" ludzie tego tak nie widzą i to imie go na wstępie dyskwalifikuje. Proponuje zmienic imię- np. na Natan, albo jak tam chcesz:lol:.

Posted

[quote name='Maszaberla']Rybcia ja czekam na Twoja sunie (w tej chwili w ciazy) ale robie grafik na przelom maja/czerwca - schronisko z Elblaga jeszcze sie nie pokazalo w TV

Jestescie chetni przyjechac do studia z Dziadziusiem i przy okazji wziac Molly?
http://www.dogomania.pl/forum/f28/molly-mikroskopijna-sunia-idealna-dla-osoby-starszej-132861/

To samo napisalam na watku dziewczyneczki Molly ;)

:-o o wow. A gdzie to jest?

edit: a widze- Warszawa...