Charly Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Co spacerek to Dziadzia w lepszej formie:) Dziś byl bardzo zawadiacki:) Trzymal patyk w mordzie. Oddac nie chcial, ale prowokowal by z nim walczyc o patyk i aż caly promieniał, kiedy nasza behawiorka udawała, że patyk DZiadzia jest godny kradzieży. Tak malo mu trzeba. Trochę uwagi i piesek lśni ze szczęscia. Kto go wezmie Quote
Charly Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Szukamy kawałka ogrodu, ciepłą budę i czlowieka pelnego ciepła dla naszego Dziadzia Maksia... Maksiu- wesoły, starszy piesek w typie owczarka niemieckiego - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Trójmiasto Quote
Charly Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dzięki kochana Mru:-( Rybciu wstaw je prosze na pierwszą, żeby nie zagubily się. Quote
Charly Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 no. pewnie jakis piesek z boksu. Chociaz Maksiu- Dziadzio jest tam głównodowodzącym. I nadal zero zainteresowanie. A on jest naprawdę swietny. Pelen humoru..naprawdę. fajny psiur Quote
Charly Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 w góre Dziadziu. Jestes stary i nikt się Tobą nie interesuje:-( . Ogloszenia ma i tez nikt:-( Quote
Valeur248 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ehh... Dziadziu... Dziś byłeś taki głośny i nikt na ciebie nie zwraca większej uwagi... Quote
Leyla Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Maxiu w górę!!! podrukuję plakaty i porozwieszam u siebie może się uda. Jak to jest z tymi smsami ,żeby psiak znalazł się na początku ogłoszonych do adopcji? Quote
Charly Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 nie wiem nie znam się na tym. porobilam mu kilka ogloszen i odnawiam, ale weisz...nikt nie chce starszego psiaka. A on jest cudowny. Taki z humore, energiczny przesmieszny psiak:-( Quote
Charly Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Leyla napisał(a):Maxiu w górę!!! podrukuję plakaty i porozwieszam u siebie może się uda. Jak to jest z tymi smsami ,żeby psiak znalazł się na początku ogłoszonych do adopcji? aaa juz wiem...mowisz o allegratce. tak. zrobilam mu ogloszenie na allegratce. trzeba zaplacic kilka zlotych i wtedy pies na tydzien czy dwa czy jakos tak jest na przodzie. Quote
Charly Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 nowe ogloszenie. Maksiu cudowny starszy pan o wielkim sercu:) wyroznienie na 7 dni link do wyroznien: nie wiem czy widac, czy trzeba byc zalogowanym http://ale.gratka.pl/uzytkownik/wyroznienie/sms/1916501.html Quote
Rybc!a Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Ola, prosiłam Cię, żeby nie ogłaszać go jako Maksa. To jest Dziadzio i takie imię ma w schronisku . Często zdarza się tak, że ludzie patrząc na ogłoszenia dzwonią bezpośrednio do schronu, a nie do Ciebie czy do mnie. A jak zadzwonią do schroniska i będą pytać o Maksa, dostaną informację o psie, który RZECZYWIŚCIE ma na imię Maks- niewielki brzydal z 4 . Quote
Leyla Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 a gdzie się płaci:razz: bo nie wiem:p Kiedyś znalazłam psa ,napisałam płaczliwy tekst i sąsiadka wzięła. Mieszkam w takim miejscu ,że każdy ma dom i ogród...wiem, wiem to o niczym ne świadczy , zaraz marudzą że pies im krzaki opsika albo trawę zniszczy...ech:cool1: ale może ktoś normalny to przeczyta:razz: może macki dogomaniaków sięgają dalej niż myślimy:evil_lol: Quote
Charly Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 To trzeba wyslac smsa na jakis tam numer. potem przyjdzie kod i ten kod ja mogę wstawic w jego ogloszenie-wtedy automatycznie jest wyrozniony. wyroznienie jest na 7 dni i mozna wyroznic o 1, 2, 3 itd punkty. Od 1, 22 do 10 zl. nie wiem co to są te punkty:roll: Jesli mozesz jakis plakat zrobic i rozwiesci to bardzo bardzo proszę. Tak tak ja wiem z tymi ogrodkami. Posika, wysuszy, wykopie:evil_lol: Quote
Leyla Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 skąd ten numer mam wziąć,żeby wysłać?:crazyeye: no a plakaty powieszę, nigdy nic nie wiadomo:razz: Quote
Charly Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 1.powiększenie o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie tu są te numery; o 1 punkt, o 3, 6 i 9. im więcej punktów tym wyzej:roll:. ale ja ostatnio wyroznialam za cale 10 zl i nic:placz::evil_lol: jesli chcesz jakis wyroznic i dostaniesz kod, przeslij mi na pw to wstawie:) Tak czy siak strasznie dzieki za pomoc. Dziadzius ma male wziecie:shake: Quote
Maszaberla Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Rybcia ja czekam na Twoja sunie (w tej chwili w ciazy) ale robie grafik na przelom maja/czerwca - schronisko z Elblaga jeszcze sie nie pokazalo w TV Jestescie chetni przyjechac do studia z Dziadziusiem i przy okazji wziac Molly? http://www.dogomania.pl/forum/f28/molly-mikroskopijna-sunia-idealna-dla-osoby-starszej-132861/ To samo napisalam na watku dziewczyneczki Molly ;) Quote
Charly Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Rybc!a napisał(a):Ola, prosiłam Cię, żeby nie ogłaszać go jako Maksa. To jest Dziadzio i takie imię ma w schronisku . Często zdarza się tak, że ludzie patrząc na ogłoszenia dzwonią bezpośrednio do schronu, a nie do Ciebie czy do mnie. A jak zadzwonią do schroniska i będą pytać o Maksa, dostaną informację o psie, który RZECZYWIŚCIE ma na imię Maks- niewielki brzydal z 4 . Rybciu nie mogą bezposrednio do schroniska zadzwonic- przynajmniej nie z moich ogłoszeń- tam nigdzie nie podałam ze jest z Elblaga a ogloszenia nie są regionalne. Jest podany numer na mnie. Ale mówiłam Tobie juz, że trzeba mu imię zmienic. Fakt, że jest słodkie i pasuje, ale "normalni" ludzie tego tak nie widzą i to imie go na wstępie dyskwalifikuje. Proponuje zmienic imię- np. na Natan, albo jak tam chcesz:lol:. Quote
Charly Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Maszaberla']Rybcia ja czekam na Twoja sunie (w tej chwili w ciazy) ale robie grafik na przelom maja/czerwca - schronisko z Elblaga jeszcze sie nie pokazalo w TV Jestescie chetni przyjechac do studia z Dziadziusiem i przy okazji wziac Molly? http://www.dogomania.pl/forum/f28/molly-mikroskopijna-sunia-idealna-dla-osoby-starszej-132861/ To samo napisalam na watku dziewczyneczki Molly ;) :-o o wow. A gdzie to jest? edit: a widze- Warszawa... Quote
Recommended Posts