Maszaberla Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Charly napisał(a):Acha- prosze jak będziesz przekaż, że Dziadzio w poniedziałek ostatni raz mą jeść. Rano miskę i koniec!. Kaja to samo- ale tu wystarczy myslę glodowka od popoludnia..Ja to przekażę plus oznaczę na budzie, ale wiesz, informacji nigdy nie za mało:) Jak to w poniedzialek? :placz: Przeciez biedaczysko umrze z glodu i taka dluga podroz... Dziadzio i Kajka beda jechac prosto ze schroniska czy ktos je wezmie do siebie na noc? Jesli prosto ze schroniska to ktos tak rano wyda psy? Acha, "odswiezcie" oba psiory, szkoda ze to nie kapiel ale generalnie chodzi o to zeby blyszczaly sie w TV:cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 kiedy psiaki beda w TV??? i o której, bo nie moge tego przegapić;);) Quote
Charly Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Maszaberla napisał(a):Jak to w poniedzialek? :placz: Przeciez biedaczysko umrze z glodu i taka dluga podroz... Dziadzio i Kajka beda jechac prosto ze schroniska czy ktos je wezmie do siebie na noc? Jesli prosto ze schroniska to ktos tak rano wyda psy? Acha, "odswiezcie" oba psiory, szkoda ze to nie kapiel ale generalnie chodzi o to zeby blyszczaly sie w TV:cool3: no w poniedzialek dostanie jesc ostatni raz, bo we wtorek rano już wyjeżdzają. On i tak dostaje jesc raz na dzień. We wtorek po prostu nie dostanie. Chyba, że chcesz koopę na wizji;) :diabloti:( Lu to jest żart). A poważnie: zawsze tak robilmy z psami jak jadą w dluższą podróż. Nie dostają od wieczora i przez całą noć już jesc. W innym wypadku z nerwów mają biegunkę czy wymiotują w aucie.. Psy będą oczywiscie kąpane. Nie wyobrażam, żeby panie i panowie z TV mieli ochotę poznąc nasze burki pachnące schroniskiem;) I oczywiście jadą rano. Wszystko jest załatwione. I własnie- jaki to jest program i o której. Koniecznie muszę zobaczyć. Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Maszaberla napisał(a):Dziadzio jest PRZEPIEKNY !!:loveu: Program jest w ten wtorek po weekendzie oczywiscie;) program 2 TVP "Pytanie na sniadanie" Kacik adopcyjny bedzie rano o godz 10.15 - na pewno z poslizgiem, jak zawsze noo jest przepiekny:loveu::loveu: juz nie moge sie doczekac tego wtorku:evil_lol::evil_lol: Quote
Maszaberla Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dziadzio jest PRZEPIEKNY !!:loveu: Program jest w ten wtorek po weekendzie oczywiscie;) program 2 TVP "Pytanie na sniadanie" Kacik adopcyjny bedzie rano o godz 10.15 - na pewno z poslizgiem, jak zawsze Quote
Charly Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 to jest TEN program???? jestem pod wrażeniem. Ale suuuuper:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Charly napisał(a):to jest TEN program???? jestem pod wrażeniem. Ale suuuuper:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Widzialas juz ten kacik adopcyjny w tym programie?;) A Ty o jakim programie myslalas? Quote
Charly Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Maszaberla napisał(a):Widzialas juz ten kacik adopcyjny w tym programie?;) A Ty o jakim programie myslalas? jakis maluczki lokalny myślalam:oops:. Tak- widzialam raz kącik adopcyjny tam:) Szczeniorki byly i jakis starszy pies:) Quote
Rybc!a Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Dzisiaj Dziadzio był wyczesany, wzięłam to super, metalowe zgrzebło . Zniósł to bardzo dzielnie, wpatrywał się uważnie, co chwilę podając mi łapkę. On jest taki kochany. Basia siedziała na budzie, a on, mimo, że nie jest już taki silny, wdrapał się niezdarnie i stał tak, byle by Basia go głaskała! :loveu: . Quote
Charly Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 w poniedzialek wypiore Dziada- ciekawam kto bardziej mokry będzie ja czy Dziadzio:lol:. Mam nadzieje,że nie będzie skakal jak Pachyderek ostatnio....To będzie zabawa:evil_lol:. Dziadzio nie był chyba kąpany już sto lat kajunie też wykąpie oczywiscie. Taki maluch to raz dwa i będzie lśniła:) Quote
Maszaberla Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Charly napisał(a):w poniedzialek wypiore Dziada- ciekawam kto bardziej mokry będzie ja czy Dziadzio:lol:. Mam nadzieje,że nie będzie skakal jak Pachyderek ostatnio....To będzie zabawa:evil_lol:. Dziadzio nie był chyba kąpany już sto lat kajunie też wykąpie oczywiscie. Taki maluch to raz dwa i będzie lśniła:) Jak tam dzieciaki wykapane, przygotowane? :cool3: Quote
Rybc!a Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Wykąpane, Ola tam działa. :) Maszaberla, będzie można to obejrzeć w internecie? Quote
Maszaberla Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Rybc!a napisał(a):Wykąpane, Ola tam działa. :) Maszaberla, będzie można to obejrzeć w internecie? Tak oczywiscie, wkleimy filmik Co u Was dziewczyny w Waszych postach robi zdjecie Benka czy to ja go tylko widze?:razz: Quote
Charly Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Rybc!a napisał(a):Wykąpane, Ola tam działa. :) Maszaberla, będzie można to obejrzeć w internecie? o 17:14 dopiero wypralam ćwiartkę Dziadzia. Oj za mało czasu na to wszytko zaplanowałam. Do Małpki i Nikunia wyjechałysmy po 18. A Dziadzia w kąpieli?:loveu::loveu::loveu: ahahahhahah. Cudnie było. Słonce, szlauch, Dziadzio i ja:) Mokra bylam naprawdę od stóp do głów- może nie głów, ale po szyję. wszystko mokre, do wykręcania. A Dziadzio zachwycony biegał caly czas w tę i we w tę, podawal łape zupelnie bez sensu:evil_lol:np. jak chcialam mu namydlic nogi, albo glowę. Wtedy podawał lapę:evil_lol::evil_lol:. Usmialam się z nim do lez. w ogole był cudowny. Dlugo to trwało, kręgoslup mnie bolał, więc mydląc go mydląc po raz nty przysiadałam na tym takim hm..nie wiem jak to nazwac. takie cos z klapą- nie wiem co to jest. A Dziadzia wskoczyl na to, byle tylko być bliziutko. Psuł mi cały obmyślunek. Włazil w piane, zlizywal pianę z rąk. otrzepywal tak strasznie, że mokre bylo wszytko w zasiegu kilku metrów i pił wodę ze szlaucha, kiedy chcialam go oplukac. No zabawę miał przednią. Poza tym dał sobie wymyć wszytko. Pod ogonem myłam i myłam brudnego dziada a on stał i stał. nawet ogon mogłam wymyć. A już największe szczeście jak wsadzałam waciki w uszy, żeby woda nie weszła. Jakie szczęscie i jęczenie:lol:. Coś tam ma z tymi uszami. Jeśli znajdzie nowy dom trzeba przekazac, zeby od razu w uszyska zajrzeli u weta. Siersc po umyciu cudna. Miekka, gęsta, błyszcząca. Jest piękny:) Dziadzio jest genialny. Cudowny. I żałuję, że nie moge jutro z nimi pojechac:) Będę trzymala kciuki. Quote
Charly Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 jadą. wszystko ok. Kajunia kochana na kolanach siedzi. Dziadzia z tylu jak się nalezy w części dla psów. Wszystko ok. aaaa nie mogę się doczekać zobaczyć Dziadzia i Kaje w TV:) Twój tato jak zawsze kochany i uczynny Rybciu. Bez niego to wszystko nie byloby możliwe:) Quote
kordonia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Wyglądały cudnie- obydwa pieski ufne i merdające :) Dziadzio ciągle machał ogonem, usmiechał sie. Żeby ludzie dzwonili, trzymam kciuki Quote
Charly Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kofane:loveu:Przeżyłam chwilę grozy jak Dziadzio stanął tyłem do kamery i zaczął obwąchiwać kanapę...."nie podnoś nogi Dziadziu, nie podnoś nogi":evil_lol: :lol: Maszaberla wielkie wielkie dzięki za tą szansę:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Charly napisał(a):Kofane:loveu:Przeżyłam chwilę grozy jak Dziadzio stanął tyłem do kamery i zaczął obwąchiwać kanapę...."nie podnoś nogi Dziadziu, nie podnoś nogi":evil_lol: :lol: Maszaberla wielkie wielkie dzięki za tą szansę:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo ale Dziadzius wypadł super, taki zadowolony, merdający, kochany mokry nos:loveu::loveu: ja tez przyłączam sie do podziekowań:Rose::Rose::Rose: Quote
Charly Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dziadzio jest zawsze strasznie zadowolony jak jest w centrum zainteresowania. Kocha to:D:D Quote
Maszaberla Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dziewczynki, bylo duze zainteresowanie - z tego co wiem Kaja pojechala chyba juz do nowego domu w Wilanowie, odnosnie domow dla Dziadzia sa prowadzone rozmowy (byly telefony):razz: Quote
mru Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Leyla napisał(a):Nie mogłam obejżeć:flaming::placz::placz::placz::placz::placz:Maszaberla błaaagaaam wrzuć filmik tak jak u Misi:modla: koniecznie, bo ja też w pracy :placz::placz::placz: chce Dziadzia :(:(:( Quote
Recommended Posts