Lu_Gosiak Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Charly napisał(a): Dziadzia i Molly, ale szczegolnei dziadzia trzeba będzie przeglodzic noc wczesniej, bo on na spacerkach non stop kupy robi, bo żre za trzech:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochany Dziadzio, oby go ktoś wypatrzył i pokochał:razz: Quote
Rybc!a Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Molly to maleństwo,czy jest możliwość zabrania jeszcze jednej psiny? Żeby jechały trzy?:D Quote
Maszaberla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Bardzo sie ciesze w takim razie - jak tylko bede znac terminy to dam znac Uprzedze oczywiscie duzo wczesniej ;) Tylko Dziadzio i Molly, zauwazylam ze jesli jest mniej psow to sa wieksze szanse na adopcje, ostatnio byly 3 pieski, program czesto ma opoznienie i potem mowi sie o nich w biegu No cioteczki to kto w koncu wystapi przed kamerami? :cool3: Pani czy Pan bo juz mi sie miesza :evil_lol: Quote
Leyla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 OOOO! czyli ja nie muszę jechać?? wystarczy że zwrócę koszty?? Quote
Charly Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 na pewno pani.pan będzie kierowcą, a pani kierowniczka pewnie pojedzie, a jak nie to może Ania behawiorystka. Ale to jest szczegól:) Tak tak kochana Leyluniu- "wystarczy", ze przelejesz kasę:modla::modla::oops: edit: a jak już potem zadzwoni milion ludzi po dziadziusia, to sprzedajcie im też Nerusia (w moim podpisie)- bo też stary, ale w złej sytuacji bo straszna dupcia wolowa. nie potrafi się obronic, w przeciwienstwie do dziadzia, który króluje w boksie:razz: Quote
Leyla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 No to git:razz: cieszę się że pojadą...... Ja napewno pieniądze przeleję , mogę nawet wcześniej tylko ile i do kogo? Quote
Maszaberla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Charly napisał(a): edit: a jak już potem zadzwoni milion ludzi po dziadziusia, to sprzedajcie im też Nerusia (w moim podpisie)- bo też stary, ale w złej sytuacji bo straszna dupcia wolowa. nie potrafi się obronic, w przeciwienstwie do dziadzia, który króluje w boksie:razz: Nie moge dostac sie do watku Nero - nie da sie w ogole kliknac w bannerek :shake: Quote
Charly Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 poczekamy na termin- bo to nigdy nie wiadomo nic. ja mysle ze do warszawy i z powrotem jest 300:oops:.Ale to rybcia wie lepiej, bo oni już robili takie trasy. Quote
Leyla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 300 to nie 600:razz: ja musiałabym podwójnie.. Quote
Charly Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ...jak opowiadalam dzis naszej p. kierowniczce o Tobie to twarz przykryla rękami i spytała "kto to taki"? " ale czemu chce to zrobic"? :iloveyou::iloveyou: to takie dziwne..z jednej strony patrzec w oczy ludziom, którzy przynoszą swoje psy, często takie, które domu już nie znajdą, a potem tacy którzy tyle kasy i czasu poswięcić chca na jednego tlustego starego Dziada;):loveu: Quote
Charly Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Maszaberla napisał(a):Nie moge dostac sie do watku Nero - nie da sie w ogole kliknac w bannerek :shake: widzę wlasnie:crazyeye:. Okropnosc. dzieki. ja nie znam się na tym nie wiem jak to naprawic. poprosze Mru- ona robila banerek. a zaraz podam link do jego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/nero-zapomniany-opuszczony-molosowaty-134806/ Quote
Leyla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Charly napisał(a):...jak opowiadalam dzis naszej p. kierowniczce o Tobie to twarz przykryla rękami i spytała "kto to taki"? " ale czemu chce to zrobic"? :iloveyou::iloveyou: to takie dziwne..z jednej strony patrzec w oczy ludziom, którzy przynoszą swoje psy, często takie, które domu już nie znajdą, a potem tacy którzy tyle kasy i czasu poswięcić chca na jednego tlustego starego Dziada;):loveu: ...Dziadzina już zadługo w tym karcerze siedzi:shake: A ludzie o których piszesz... cóż tacy są. Oni nie czują tego naszego bluesa:razz: To oni są dziwni. Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 dziewczyny dogo będzie zmieniane, naprawiane i co tylko a wtedy często nie dziala. wymienmy się danymi tak na wszelki wypadek. piszcie tu albo na pw rybci dane są w pierwszym poscie moje: 785 132 983 gg: 8820431 Quote
Rybc!a Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Więc my czekamy na termin. Mamy samochód, o kosztach napiszę później . Jedzie Molly i Dziadzio. A tak na marginesie.. :D Dziadziowi,to ja chyba zrobię dwudniową głodówkę, hah :D Ostatnio zrobił 9 kup na jednym spacerze, a wstyd będzie przeogromny, jak narobi kupy w samochodzie i się w tym wybabra, albo co gorsza załatwi się na antenie :D Dzień wcześniej musimy grubasa wykąpać i wyczesać,toć musi jakoś wyglądać :D Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Rybc!a napisał(a):Więc my czekamy na termin. Mamy samochód, o kosztach napiszę później . Jedzie Molly i Dziadzio Cioteczki wiec tak - zaklepany termin wystepu w TV 26 maja na pewno Moze udaloby sie jeszcze wynegocjowac termin 19 maja (50% szans:oops: ale zobacze jeszcze) Zaznaczylam ze wystapi Dziadzio i Molly - powiem szczerze ze nie ma sensu brac 3 psa bo widze ze jak wystepowaly 3 to wszystko bylo omawiane w biegu, z pospiechem a dzisiaj np. wystapily tylko 2 pieski, Pan Michal mial czas zeby o nich opowiedziec i nawet prawie tarzal sie z jednym na podlodze;) w zwiazku z tym ludzie mogli dokladnie psiaki obejrzec i byly telefony w sprawie domkow Przy okazji poprosze o maila na pw od osoby, ktora przyjedzie i wystapi w TV - przekaze szczegoly Rybc!a napisał(a): A tak na marginesie.. :D Dziadziowi,to ja chyba zrobię dwudniową głodówkę, hah :D Ostatnio zrobił 9 kup na jednym spacerze, a wstyd będzie przeogromny, jak narobi kupy w samochodzie i się w tym wybabra, albo co gorsza załatwi się na antenie :D Dzień wcześniej musimy grubasa wykąpać i wyczesać,toć musi jakoś wyglądać :D W studiu trzeba byc juz od 9 i czekac na swoja kolej (dzisiaj kacik lekko sie opoznil i Pani czekala prawie 1,5 godz) - mam nadzieje ze Dziadzio nie trzasnie wielkiej kupy w oczekiwaniu na swoj wystep :evil_lol: Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Charly napisał(a):widzę wlasnie:crazyeye:. Okropnosc. dzieki. ja nie znam się na tym nie wiem jak to naprawic. poprosze Mru- ona robila banerek. a zaraz podam link do jego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/nero-zapomniany-opuszczony-molosowaty-134806/ Juz udalo mi sie tam dostac, jakie to biedactwo... :-( Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 głodowkę będzie mu trzeba będzie zrobic jak nic. wtedy kupola nie walnie:evil_lol:- ale na bank obsisia to i owo:diabloti: daj proszę kontakt do Ciebie na pw- przekaże dane p. kierowniczce. Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Charly napisał(a):głodowkę będzie mu trzeba będzie zrobic jak nic. wtedy kupola nie walnie:evil_lol:- ale na bank obsisia to i owo:diabloti: daj proszę kontakt do Ciebie na pw- przekaże dane p. kierowniczce. A czy to kierowniczka wystapi ostatecznie w TV? Wyslij mi moze maila jak juz bedzie ustalone kto przyjedzie Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Charly napisał(a):głodowkę będzie mu trzeba będzie zrobic jak nic. wtedy kupola nie walnie:evil_lol:- ale na bank obsisia to i owo:diabloti: Serio moze siknac? Bo jesli tak to go w ogole nie wpuszcza na wizje, niestety mozna dopuscic do wystepu psiaki "zdyscyplinowane" :oops: Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 kurcze. no wiesz- z nim nie jest tak zle jak z Nerusiem, bo ten obiskuje kazde nowe miejsce:roll:. Ale Dziadzius tez probuje oznaczy to czy owo. rozwiązanie jest proste- trzeba go będzie trzymac caly czas blisko czlowieka. nie dać lazic i wąchac wszytkiego. wtedy nie będzie sikał Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Charly napisał(a):kurcze. no wiesz- z nim nie jest tak zle jak z Nerusiem, bo ten obiskuje kazde nowe miejsce:roll:. Ale Dziadzius tez probuje oznaczy to czy owo. rozwiązanie jest proste- trzeba go będzie trzymac caly czas blisko czlowieka. nie dać lazic i wąchac wszytkiego. wtedy nie będzie sikał Albo posadzic nawet na kanapie zeby go "uziemic" bo Dziadzio to podstawa wystepu :p Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 no hihi. tak trzeba będzie zrobic. jak stoi przy nodze to po prostu stoi. w biurze bylam z nim raz, tez nie sikal. tylko jak zacznie spacerowac to moze siknac:razz:, także o tym trzeba będzei pamiętac. nero np. raczej srednio by się nadawal, bo niestety nie zna chyba pojecia domu... Jak zaden inny pies sika w biurze po scianach bez zażenowania. Wczoraj jak otrzymal nową budę, pierwsze co zrobil, to obsikal ją z każdej strony:lol: Quote
Charly Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Maszaberla napisał(a):A czy to kierowniczka wystapi ostatecznie w TV? Wyslij mi moze maila jak juz bedzie ustalone kto przyjedzie oki. dziś nie będę w schronisku więc nie wiem, może rybci będzie wiedzial. ale to rybcia pewnie napisze pozniej jesli cos wie. co do sisiania jeszcze bo posty skaczą - z dziadziem jest dobrze, bo on jest miziasty. więc wystarczy się z nim poprzytulac i nie będzie myslał o sikaniu. Quote
Rybc!a Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Wystąpi pani kierowniczka. Dane mogę podać, albo Maszaberlo zrób to ty :) Jadę ja, pani kierowniczka i pani Kasia z Gdyni. Szczerze mówiąc BAAAAAAARDZO ucieszyłabym się, gdyby na wizję mogły wejść tylko dwie osoby, bo ja się baaardzo skrępuję . :D I wolałabym tego uniknąć . Ale jechać będę na pewno :) Quote
Recommended Posts