Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Charly napisał(a):

Dziadzia i Molly, ale szczegolnei dziadzia trzeba będzie przeglodzic noc wczesniej, bo on na spacerkach non stop kupy robi, bo żre za trzech:lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochany Dziadzio, oby go ktoś wypatrzył i pokochał:razz:

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie ciesze w takim razie - jak tylko bede znac terminy to dam znac
Uprzedze oczywiscie duzo wczesniej ;)

Tylko Dziadzio i Molly, zauwazylam ze jesli jest mniej psow to sa wieksze szanse na adopcje, ostatnio byly 3 pieski, program czesto ma opoznienie i potem mowi sie o nich w biegu

No cioteczki to kto w koncu wystapi przed kamerami? :cool3:
Pani czy Pan bo juz mi sie miesza :evil_lol:

Posted

na pewno pani.pan będzie kierowcą, a pani kierowniczka pewnie pojedzie, a jak nie to może Ania behawiorystka. Ale to jest szczegól:)

Tak tak kochana Leyluniu- "wystarczy", ze przelejesz kasę:modla::modla::oops:

edit: a jak już potem zadzwoni milion ludzi po dziadziusia, to sprzedajcie im też Nerusia (w moim podpisie)- bo też stary, ale w złej sytuacji bo straszna dupcia wolowa. nie potrafi się obronic, w przeciwienstwie do dziadzia, który króluje w boksie:razz:

Posted

Charly napisał(a):

edit: a jak już potem zadzwoni milion ludzi po dziadziusia, to sprzedajcie im też Nerusia (w moim podpisie)- bo też stary, ale w złej sytuacji bo straszna dupcia wolowa. nie potrafi się obronic, w przeciwienstwie do dziadzia, który króluje w boksie:razz:

Nie moge dostac sie do watku Nero - nie da sie w ogole kliknac w bannerek :shake:

Posted

...jak opowiadalam dzis naszej p. kierowniczce o Tobie to twarz przykryla rękami i spytała "kto to taki"? " ale czemu chce to zrobic"? :iloveyou::iloveyou:

to takie dziwne..z jednej strony patrzec w oczy ludziom, którzy przynoszą swoje psy, często takie, które domu już nie znajdą, a potem tacy którzy tyle kasy i czasu poswięcić chca na jednego tlustego starego Dziada;):loveu:

Posted

Charly napisał(a):
...jak opowiadalam dzis naszej p. kierowniczce o Tobie to twarz przykryla rękami i spytała "kto to taki"? " ale czemu chce to zrobic"? :iloveyou::iloveyou:

to takie dziwne..z jednej strony patrzec w oczy ludziom, którzy przynoszą swoje psy, często takie, które domu już nie znajdą, a potem tacy którzy tyle kasy i czasu poswięcić chca na jednego tlustego starego Dziada;):loveu:

...Dziadzina już zadługo w tym karcerze siedzi:shake: A ludzie o których piszesz... cóż tacy są. Oni nie czują tego naszego bluesa:razz: To oni są dziwni.

Posted

dziewczyny dogo będzie zmieniane, naprawiane i co tylko a wtedy często nie dziala. wymienmy się danymi tak na wszelki wypadek.

piszcie tu albo na pw

rybci dane są w pierwszym poscie

moje:
785 132 983

gg: 8820431

Posted

Więc my czekamy na termin. Mamy samochód, o kosztach napiszę później .
Jedzie Molly i Dziadzio.

A tak na marginesie.. :D
Dziadziowi,to ja chyba zrobię dwudniową głodówkę, hah :D
Ostatnio zrobił 9 kup na jednym spacerze,
a wstyd będzie przeogromny, jak narobi kupy w samochodzie i się w tym wybabra, albo co gorsza załatwi się na antenie :D
Dzień wcześniej musimy grubasa wykąpać i wyczesać,toć musi jakoś wyglądać :D

Posted

Rybc!a napisał(a):
Więc my czekamy na termin. Mamy samochód, o kosztach napiszę później .
Jedzie Molly i Dziadzio

Cioteczki wiec tak - zaklepany termin wystepu w TV 26 maja na pewno
Moze udaloby sie jeszcze wynegocjowac termin 19 maja (50% szans:oops: ale zobacze jeszcze)

Zaznaczylam ze wystapi Dziadzio i Molly - powiem szczerze ze nie ma sensu brac 3 psa bo widze ze jak wystepowaly 3 to wszystko bylo omawiane w biegu, z pospiechem a dzisiaj np. wystapily tylko 2 pieski, Pan Michal mial czas zeby o nich opowiedziec i nawet prawie tarzal sie z jednym na podlodze;)
w zwiazku z tym ludzie mogli dokladnie psiaki obejrzec i byly telefony w sprawie domkow

Przy okazji poprosze o maila na pw od osoby, ktora przyjedzie i wystapi w TV - przekaze szczegoly

Rybc!a napisał(a):

A tak na marginesie.. :D
Dziadziowi,to ja chyba zrobię dwudniową głodówkę, hah :D
Ostatnio zrobił 9 kup na jednym spacerze,
a wstyd będzie przeogromny, jak narobi kupy w samochodzie i się w tym wybabra, albo co gorsza załatwi się na antenie :D
Dzień wcześniej musimy grubasa wykąpać i wyczesać,toć musi jakoś wyglądać :D

W studiu trzeba byc juz od 9 i czekac na swoja kolej (dzisiaj kacik lekko sie opoznil i Pani czekala prawie 1,5 godz) - mam nadzieje ze Dziadzio nie trzasnie wielkiej kupy w oczekiwaniu na swoj wystep :evil_lol:

Posted

głodowkę będzie mu trzeba będzie zrobic jak nic. wtedy kupola nie walnie:evil_lol:- ale na bank obsisia to i owo:diabloti:

daj proszę kontakt do Ciebie na pw- przekaże dane p. kierowniczce.

Posted

Charly napisał(a):
głodowkę będzie mu trzeba będzie zrobic jak nic. wtedy kupola nie walnie:evil_lol:- ale na bank obsisia to i owo:diabloti:

daj proszę kontakt do Ciebie na pw- przekaże dane p. kierowniczce.

A czy to kierowniczka wystapi ostatecznie w TV?
Wyslij mi moze maila jak juz bedzie ustalone kto przyjedzie

Posted

Charly napisał(a):

Serio moze siknac?
Bo jesli tak to go w ogole nie wpuszcza na wizje, niestety mozna dopuscic do wystepu psiaki "zdyscyplinowane" :oops:

Posted

kurcze. no wiesz- z nim nie jest tak zle jak z Nerusiem, bo ten obiskuje kazde nowe miejsce:roll:. Ale Dziadzius tez probuje oznaczy to czy owo. rozwiązanie jest proste- trzeba go będzie trzymac caly czas blisko czlowieka. nie dać lazic i wąchac wszytkiego. wtedy nie będzie sikał

Posted

Charly napisał(a):
kurcze. no wiesz- z nim nie jest tak zle jak z Nerusiem, bo ten obiskuje kazde nowe miejsce:roll:. Ale Dziadzius tez probuje oznaczy to czy owo. rozwiązanie jest proste- trzeba go będzie trzymac caly czas blisko czlowieka. nie dać lazic i wąchac wszytkiego. wtedy nie będzie sikał

Albo posadzic nawet na kanapie zeby go "uziemic" bo Dziadzio to podstawa wystepu :p

Posted

no hihi. tak trzeba będzie zrobic. jak stoi przy nodze to po prostu stoi. w biurze bylam z nim raz, tez nie sikal. tylko jak zacznie spacerowac to moze siknac:razz:, także o tym trzeba będzei pamiętac.

nero np. raczej srednio by się nadawal, bo niestety nie zna chyba pojecia domu... Jak zaden inny pies sika w biurze po scianach bez zażenowania.
Wczoraj jak otrzymal nową budę, pierwsze co zrobil, to obsikal ją z każdej strony:lol:

Posted

Maszaberla napisał(a):
A czy to kierowniczka wystapi ostatecznie w TV?
Wyslij mi moze maila jak juz bedzie ustalone kto przyjedzie

oki. dziś nie będę w schronisku więc nie wiem, może rybci będzie wiedzial. ale to rybcia pewnie napisze pozniej jesli cos wie.

co do sisiania jeszcze bo posty skaczą - z dziadziem jest dobrze, bo on jest miziasty. więc wystarczy się z nim poprzytulac i nie będzie myslał o sikaniu.

Posted

Wystąpi pani kierowniczka. Dane mogę podać, albo Maszaberlo zrób to ty :)
Jadę ja, pani kierowniczka i pani Kasia z Gdyni.
Szczerze mówiąc BAAAAAAARDZO ucieszyłabym się, gdyby na wizję mogły wejść tylko dwie osoby, bo ja się baaardzo skrępuję . :D I wolałabym tego uniknąć . Ale jechać będę na pewno :)