Ra_dunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 no to dzisiaj puściłam przelewik na Foczkę ;) Oczywiście dołączam do ciotek czekających na foteczki... Quote
Negri_2008 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Ra_dunia']no to dzisiaj puściłam przelewik na Foczkę ;) Oczywiście dołączam do ciotek czekających na foteczki... Ra_dunia - dziękujemy :loveu: Dziś poszły pieniążki na hotelik dla Toli - 190 zł. Sunia ma więc opłacony pobyt do 14 marca. Czyli w kasie puchy :-( Za niedługo wpłynął pieniążki od cioteczek, które podarowały grosik z wielkiego serca i od tych, które z wielkiego serca wystawiły bazarki :loveu: Prosimy o foty Foki :evil_lol: Quote
tifet Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 uzupełniłam drugi post że jest zero w skarbonce... puściłam przelew za bazarek plus cosik ode mnie... Negri daj znać czy pieniążki doszły... Quote
madziamn Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 naprawde prosimy o lepsze fotki bo z tymi co są szanse minimalne wyrózniłam gratke ale proszę o zdjecia. Quote
Ra_dunia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jaki jest koszt dnia pobytu w hoteliku? Suni pilnie potrzebna pomoc finansowa... Quote
Negri_2008 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ra_dunia napisał(a):Jaki jest koszt dnia pobytu w hoteliku? Suni pilnie potrzebna pomoc finansowa... 10 zł i to bez jedzonka :shake: Quote
Negri_2008 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 no to teraz trochę nudnych ale bardzo ważnych rachunków: Tola ma kolejne wpłaty: Bjuta - 25 zł Ra_dunia - 100 zł Tifet _ 48 zł ( bazarek) Tifet - 25 zł Negri_2008 - 50 zł Wielkie dzięki :loveu: Mamy w kasie 248 zł Quote
Negri_2008 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Zobaczcie same: ja mam tylko takie zdjęcia, z początku akcji ratunkowej. :-( Tu zabieramy Tole z azylku.Tu już troszkę bezpieczniej, bo u Pati w hotelikuTak sobie Tola siedziała Tu widać jeszcze trochę cycuszki:-( Troszkę zjadła i jakby lepiej się poczuła, co od razu widać na pyszczku :loveu: Przydałyby się bardzo zdjęcia Toli w lepszej kondycji :lol: Quote
Negri_2008 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Ra_dunia napisał(a):I jak się czuje nasza ślicznotka? Mam nadzieję, ze dobrze. Nie mogłyśmy pojechac w niedzielę, bo mnie prawie w ostatniej chwili pozmieniały sie plany, niestety :angryy: Ale jeżeli wszystko potoczy się dobrze, zajrzymy do małej jutro. Quote
madziamn Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 to czekamy na fotki a to jedno rzeczywiscie niezłe do ogłoszen ładnie na nim sunie widac i taki milutki uśmiech ma na pysiu:loveu: Quote
Negri_2008 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Jako się rzekło, odwiedziłyśmy Tolę :evil_lol: Czekała na nas na podwórku. Gdy PODBIEGAŁA do furtki z czujnie nastawionymi uszami i z zadartym ogonkiem, w jednej chwili z ciotką Anouk powiedziałyśmy na głos: "Jaka ona jest śliczna" :loveu: Tola przywitała nas trochę nieufnie. Świadczy to o tym, ze rozsądna z niej kobita. Lody zostały przełamane dzięki parówkom. Mówie, Wam, mało zjeść to Tola poprostu nie może :evil_lol: W pierwszej kolejności odbyła się sesja zdjęciowa i udało się uchwycić Tole jak wędrowała dziarsko po podwórku i wspinała się na różne przeszkody. :-o Potem powędrowałyśmy do domku i tam odbyła się seria pieszczot, przytulanek, drzemka u ciotek na kolankach :loveu: Tola ma się bardzo dobrze. Chodzi sobie bardzo sprawnie, co prawda zarzuca śmiesznie tyłeczkiem ale już nawet po schodach potrafi się wspiąć. Nadal ma kłopoty z chodzeniem po śliskiej nawierzchni. Bezpieczniej czuje się, gdy ciągnie tyłeczek na przednich łapkach. Słodka z niej psica; nieszczekliwa, spokojna, nieabsorbująca. Patrzyła sobie na nas i czekała na kolejne porcje przytulanek i głasków. Mimo to, że u cioci Pati ma świetnie, żal nam było ją zostawić:-( A teraz foty: l Quote
Negri_2008 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Negri_2008 napisał(a):no to teraz trochę nudnych ale bardzo ważnych rachunków: Tola ma kolejne wpłaty: Bjuta - 25 zł Ra_dunia - 100 zł Tifet _ 48 zł ( bazarek) Tifet - 25 zł Negri_2008 - 50 zł Wielkie dzięki :loveu: Mamy w kasie 248 zł wpłynęły pieniążki od MadziMn - 15 zł :loveu::loveu::loveu: Dzięki na dzień 6.03. Foka uzbierała 263 zł i niestety prosi o jeszcze :oops: Quote
madziamn Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 nie ma za co miałam to wysłałam. przyda się suni. mało tego no ale u mnie tez krucho z kasą a może któraś ciocia ma jeszcze jakieś grosiki w skarbonce? Quote
bemolka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ja już mogę wpłącić kaskę z 2 bazarków - razem 108zł tylko proszę Skarbniczkę jeszcze raz o przesłanie mi namiarów na PW bo gdzies misie zapodziały :oops: Quote
Negri_2008 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Super - dziękujemy bardzo za bazarki :loveu: Już wysyłam Ci namiary Quote
Negri_2008 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Zrobiłam Toli ogłoszenia na: alegratka. pl giełdaogłoszeń.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org kupiepsa.pl mójpupil. pl ..i będę ogłaszać dalej .....jak mi czas pozwoli :shake: Czy jakaś dobra duszyczka zrobi małej aukcje na allegro? :loveu: Quote
Negri_2008 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 ...i jeszcze na: czworonogi.eu przygarnij.pl animalia.pl gumtree W-wa pupile.pl zoonet.pl Quote
Negri_2008 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 i na: 4lapy.pl ogloszenia24polska.pl ofertka.pl Quote
anouk92 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Gosiapk napisał(a):Dogociotki, jak postawiłyście ją na te łapinki? :crazyeye: Sunia jest silna i się nie poddaje. Jeśli jest twardy grunt to ona sobie super radzi. Na ziemi, na chodniku, na dywanie. Niestety na panelach ślizgają jej się nogi i ciągnie za sobą kuperek. Ale mam nadzieję że za jakiś czas i z tym sobie poradzi. Teraz najważniejsze jest ćwiczenie mięsni tak aby były silne. Quote
Negri_2008 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Wczoraj byłam "poza zasięgiem" komputera :evil_lol: Wieczorkiem sprawdzę jakie są wpływy na konto i zdam sprawę ;) Nikt nie dzwoni po nasze słoneczko :cool3::shake: Quote
Negri_2008 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Negri_2008 napisał(a):wpłynęły pieniążki od MadziMn - 15 zł :loveu::loveu::loveu: Dzięki na dzień 6.03. Foka uzbierała 263 zł i niestety prosi o jeszcze :oops: dzięki cioci Bemolce na konto suni wpłynęła kwota 118 zł Serdeczne dzięki, ciociu :loveu: Dziewczyna ma w kasie 381 zł :multi::multi::multi: Quote
anouk92 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 A Tola miała dzisiaj profesjonalną sesję zdjęciową;). Jutro wrzucę zdjęcia. Quote
Negri_2008 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Negri_2008'] Dziewczyna ma w kasie 381 zł :multi::multi::multi: dodajmy do tego bazarek od cioci Julie i Selenga, który wystawiły na azyl w Klembowie i mamy okrągłą sumkę 427,50 zł Tola to posażna babka :evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Tak sobie sapiens, że przydałaby się aktualizacja pierwszego postu :razz:. Sunia jest w dobrej formie, już te wszystkie zagrożenia o których tam jest napisane są poza nią. Psica ma sporo fajnych zdjęć. :lol: Jakby ten pierwszy post mniej groźnie wyglądał to może jakiś domek by się z tego wykłuł. Jest szansa?:cool3: Quote
Recommended Posts