Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hejo:loveu:
Jak tam przygotowywania:evil_lol::cool3:?

heej :cool3::loveu:
ekhm .. noo.. siedze na dogo, tak wyglądają moje przygotowania :evil_lol: wątpie że dzisiaj już się czegoś naucze :eviltong: jakoś to będzie :evil_lol:
a jak u Ciebie ? :razz:

Posted

Feigned napisał(a):
heej :cool3::loveu:
ekhm .. noo.. siedze na dogo, tak wyglądają moje przygotowania :evil_lol: wątpie że dzisiaj już się czegoś naucze :eviltong: jakoś to będzie :evil_lol:
a jak u Ciebie ? :razz:

Ja sobie epoki przypomnialam krótkie formy wypowiedzi (ogloszenie, zaproszenie, list itp) lektur nie chce mi sie przypominac:roll: i nad histria wlasnie pracuje (rozbiory, wojny, powstania, dynstie itp)

Bedzie dobrze;)
POWODZENIA:loveu:

Posted

nie mam za bardzo zdjęć, ale dodam coś, żebyście o nas nie zapomniały :diabloti:

ja wyszłam jak jakiś ciołek, lepiej zwróćcie uwagę na tego białasa z lewej :loveu:

Posted

mineralna, dziękuję :oops::loveu:
Efciq1, dzięki :cool3: a nic ciekawego :eviltong: odpoczywamy :evil_lol:
Anita, dziękuję :loveu: szczerze mówiąc to mi się ostatnio coraz mniej podoba.. kusi żeby na brąz pomalować, ale pewnie bym żałowała :evil_lol:
Kaya, heej :loveu: haah dziękujemy :diabloti::loveu: hmm .. dzisiaj to już gorzej :evil_lol: mam nadzieje że nie bedzie tak strasznie, ale zdecydowanie mogłoby być lepiej :eviltong:
sandrulka, oboje dziękujemy :cool3:
Sweet, nieźle się dobraliśmy co ? :cool3: haa :loveu: dzięki :razz: mam jeszcze na aparacie jakieś, ale zgram dopiero jak naładuje aparat :eviltong:

ej to coś z dogo się dzieję czy to mój explorer szwankuje ? na dogo niektóre strony mi się całe czarne robią i wszystko miga albo się wogle nie wyświetla :shake: nie wiem co się z tym komputerem dzieje.

Posted

Feigned napisał(a):

Sweet, nieźle się dobraliśmy co ? :cool3: haa :loveu: dzięki :razz: mam jeszcze na aparacie jakieś, ale zgram dopiero jak naładuje aparat :eviltong:

ej to coś z dogo się dzieję czy to mój explorer szwankuje ? na dogo niektóre strony mi się całe czarne robią i wszystko miga albo się wogle nie wyświetla :shake: nie wiem co się z tym komputerem dzieje.

no nieźle:razz::p
to fajno:D

e tam explorer jest do D:evil_lol::evil_lol: Jak to powiedział pan o infy mojej siostry "Explorer jest najlepszy aby ściągnąć sobie mozille" :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

ale ja się przyzwyczaiłam do niego :placz: mam jeszcze opere ale jakoś nie przepadam za nią :evil_lol: tu tak fajnie karty kolory zmieniają :loveu: hahah :evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
kusi żeby na brąz pomalować, ale pewnie bym żałowała :evil_lol:

pod żadnym pozorem nie farbuj :eviltong: 90% osób znanych mi osób które malowało włosy teraz tego gorzko żałuje :diabloti:

firefox rządzi :diabloti:

Posted

Izuuus, dzięki :cool3::loveu:
akodirka, no wiem ale kusi :evil_lol: weś przestań, wiesz jaki mój explorer fajowy ? :loveu:kolory zmienia i wogle :loveu: haha
Owczarkowa, dziękuję :loveu:
Cortezik, heej :razz: dziękuje :loveu: