Feigned Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 sandrulka napisał(a):to trzeba zrobić! pozdrawiam gooorąco! Przy Axelu i jego tempie to nie takie łatwe :evil_lol: również pozdrawiam! Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Hejo:loveu: Jak tam przygotowywania:evil_lol::cool3:? heej :cool3::loveu: ekhm .. noo.. siedze na dogo, tak wyglądają moje przygotowania :evil_lol: wątpie że dzisiaj już się czegoś naucze :eviltong: jakoś to będzie :evil_lol: a jak u Ciebie ? :razz: Quote
sandrulka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Feigned napisał(a):heej :cool3: dziękuję :loveu: dodałabym coś nowego, ale chyba nie mam nic.. :evil_lol: to trzeba zrobić! pozdrawiam gooorąco! Quote
Kaya93 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Hejo:loveu: Jak tam przygotowywania:evil_lol::cool3:? Quote
Feigned Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 post przeskoczył, jak zwykle zreszta :eviltong: ja lecę z kompa postresować się przed tv :evil_lol: powodzenia na egzaminach! Quote
Kaya93 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Feigned napisał(a):heej :cool3::loveu: ekhm .. noo.. siedze na dogo, tak wyglądają moje przygotowania :evil_lol: wątpie że dzisiaj już się czegoś naucze :eviltong: jakoś to będzie :evil_lol: a jak u Ciebie ? :razz: Ja sobie epoki przypomnialam krótkie formy wypowiedzi (ogloszenie, zaproszenie, list itp) lektur nie chce mi sie przypominac:roll: i nad histria wlasnie pracuje (rozbiory, wojny, powstania, dynstie itp) Bedzie dobrze;) POWODZENIA:loveu: Quote
Dynamique Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Powodzenia ! Mnie to czeka za 2 lata. Za rok próbny :placz::placz::placz: Quote
Feigned Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 dzięki dziewczęta :eviltong: ogólnie to nawet łatwe było nie ? :cool3: wydaje mi się że dobrze poszło :diabloti: Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 nie mam za bardzo zdjęć, ale dodam coś, żebyście o nas nie zapomniały :diabloti: ja wyszłam jak jakiś ciołek, lepiej zwróćcie uwagę na tego białasa z lewej :loveu: Quote
mineralna_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ładna jesteś :diabloti: Fajny kudłatek :loveu: Quote
Efciq Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hej Ładnie wyszłaś :) Śliczne to zdjęcie co tam u was? Quote
Bartiśkowa_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ooo jak ślicznie razem :loveu::loveu: poowiem Ci że masz zajefajny kolorek włosów ;) Quote
Kaya93 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Helo:loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/jaiaxel.jpg cudne zdjęcie:loveu: Ale masz ładne wlossski:loveu::diabloti: Axelek tez oczywiście ma piękną sierść:loveu: Wczoraj poszło dobrze, a dziś?:cool3: Quote
sandrulka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/jaiaxel.jpg no piękny portrecik!!! oboje wyszliście super! Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Boskie jest to zdjęcie:loveu::loveu::lol: Madzia blondyneczka:loveu::lol: i białas Axelek:loveu::lol: więcej fotek chcemy:D Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 mineralna, dziękuję :oops::loveu: Efciq1, dzięki :cool3: a nic ciekawego :eviltong: odpoczywamy :evil_lol: Anita, dziękuję :loveu: szczerze mówiąc to mi się ostatnio coraz mniej podoba.. kusi żeby na brąz pomalować, ale pewnie bym żałowała :evil_lol: Kaya, heej :loveu: haah dziękujemy :diabloti::loveu: hmm .. dzisiaj to już gorzej :evil_lol: mam nadzieje że nie bedzie tak strasznie, ale zdecydowanie mogłoby być lepiej :eviltong: sandrulka, oboje dziękujemy :cool3: Sweet, nieźle się dobraliśmy co ? :cool3: haa :loveu: dzięki :razz: mam jeszcze na aparacie jakieś, ale zgram dopiero jak naładuje aparat :eviltong: ej to coś z dogo się dzieję czy to mój explorer szwankuje ? na dogo niektóre strony mi się całe czarne robią i wszystko miga albo się wogle nie wyświetla :shake: nie wiem co się z tym komputerem dzieje. Quote
Izuuus Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/jaiaxel.jpg nie widziałam was jeszcze razem :cool3: pieknie :loveu: Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Feigned napisał(a): Sweet, nieźle się dobraliśmy co ? :cool3: haa :loveu: dzięki :razz: mam jeszcze na aparacie jakieś, ale zgram dopiero jak naładuje aparat :eviltong: ej to coś z dogo się dzieję czy to mój explorer szwankuje ? na dogo niektóre strony mi się całe czarne robią i wszystko miga albo się wogle nie wyświetla :shake: nie wiem co się z tym komputerem dzieje. no nieźle:razz::p to fajno:D e tam explorer jest do D:evil_lol::evil_lol: Jak to powiedział pan o infy mojej siostry "Explorer jest najlepszy aby ściągnąć sobie mozille" :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 ale ja się przyzwyczaiłam do niego :placz: mam jeszcze opere ale jakoś nie przepadam za nią :evil_lol: tu tak fajnie karty kolory zmieniają :loveu: hahah :evil_lol: Quote
akodirka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Feigned napisał(a): kusi żeby na brąz pomalować, ale pewnie bym żałowała :evil_lol: ej to coś z dogo się dzieję czy to mój explorer szwankuje ? na dogo niektóre strony mi się całe czarne robią i wszystko miga albo się wogle nie wyświetla :shake: nie wiem co się z tym komputerem dzieje. pod żadnym pozorem nie farbuj :eviltong: 90% osób znanych mi osób które malowało włosy teraz tego gorzko żałuje :diabloti: firefox rządzi :diabloti: Quote
LadyK Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/jaiaxel.jpg super fotka :loveu::loveu: Quote
Cortezik_82 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Cześć:p http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/jaiaxel.jpg ślicznie:loveu::loveu::loveu: Quote
Feigned Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Izuuus, dzięki :cool3::loveu: akodirka, no wiem ale kusi :evil_lol: weś przestań, wiesz jaki mój explorer fajowy ? :loveu:kolory zmienia i wogle :loveu: haha Owczarkowa, dziękuję :loveu: Cortezik, heej :razz: dziękuje :loveu: Quote
Recommended Posts