Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akodirka napisał(a):

firefox rządzi :diabloti:

muszę się z nią zgodzić :shake::shake::evil_lol:

Ooo:cool3: ja tez ostatnio miałam jakąś fazę na malowanie włosów, ale póki co mi przeszło :eviltong:

Powoli zaczynam wybaczać Ci ta straszna rzecz, którą mi zrobiłaś i nawet tu zajrzałam :shake::diabloti:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a weźcie, mówicie tak, bo nie macie takiego explorera jak ja :evil_lol: haha :diabloti:

Iza, jak dobrze :evil_lol::loveu: oj tam wcale nie taka straszna :evil_lol:
Skibka i Owczarkowa, a ja mam brzydką jakąś i mnie denerwuje :evil_lol: nie dam rady z niej korzystać :diabloti:
mineralna, zaraz dodaję :cool3:

byłam dzisiaj na wsi i Axela wzięliśmy, ale się zmęczył :evil_lol: przez kilka godzin pobytu ciągle biegał po podwórku, w sumie leżał może przez jakieś 20 min :diabloti:

ps. zauważyłyście że nadużywam ":evil_lol:" i ":diabloti:" ? :evil_lol:

tęczka :loveu:

Axel zobaczył kurczaki, piszczał do nich a one uciekały więc chciał się przekopać :loveu::diabloti:

Posted

Skibka, dzięki :cool3::loveu:
Shappy, a nie pisałam przypadkiem ostatnio ? :eviltong: bo miał robione przetykanie kanalików łzowych i wypływa kontrast i tak mu się robi. Ale już coraz mniej ma. :eviltong:
Cortezik, heej :razz: dziękuję :loveu: ta 'tęczka' się zrobiła, bo mam taki mały witraż na oknie i słońce się przez niego przebijało i tak się robiło :evil_lol:
sandrulka, heej :cool3: te pozowanie to był jeden z niewielu momentów kiedy Axel był w miejscu :evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):
Obcinasz go sama czy u psiego fryzjera? ;)

wogle go nie obcinam :evil_lol:
jeszcze nie był strzyżony :eviltong:
kilka razy mu grzywę obcinałam nożycami kuchennymi :diabloti: ale postanowiłam że teraz nie dam się i bd mu te włosy związywać, bo nie chce mi się obcinać co kilka tyg. :eviltong:

Posted

RCookie napisał(a):
Jak ja bym miała takiego psa, to na pewno bym go obcinała, ciekawość wzięłaby górę :lol:.

:evil_lol:
szczerze mówiąc to ja się boję trochę, że będzie dziwnie wyglądał :diabloti:
obcięłabym go na lato, ale mama mówi że ona lubi takiego włochacza, więc nie wiem czy się zgodzą rodzice. :eviltong:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hejo :loveu:
Co tam:cool3:?

heej ;*
w sumie to wszystko dobrze, jeśli wszystko dobrze pójdzie to jutro zapisuje się z Axelem na kurs przygotowujący do agility ]:->
mam tylko problem z kompem, a konkretniej z mysza.
mam bezprzewodowa i przestała współpracować.
nie mam pojęcia co z nią.
więc jeśli nie bd Wam przez jakiś czas odp. to się nie martwcie że Was ignoruje czy coś ;d po prostu ciężko cokolwiek zrobić na kompie za pomocą tylko klawiatury. ;P