Feigned Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Shappy napisał(a):W ktorej jestes klasie? :razz: 3 gim. :cool3: a ty? :eviltong: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P4054191.jpg jaki on śmieszny :lol::evil_lol: Quote
Feigned Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Izuuus napisał(a):Axelo piękny jAK zawsze :cool3: dzięki :razz: Iza, w realu jeszcze śmieszniejszy :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Feigned napisał(a): Iza, w realu jeszcze śmieszniejszy :evil_lol: Mam zamiar się niedługo o tym przekonać sama :diabloti: Quote
akodirka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P4054191.jpg haha :loveu::loveu::loveu: Quote
Skibka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cześć Wam!:loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P4054191.jpg Axel to mógłby iść do cyrku grać, tak ładnie do zdjęć pozuje.:lol::loveu: Quote
Feigned Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 ojj weście wy się śmiejecie a on patyczka sobie gryzł tylko no :evil_lol: i zada tak jakoś dziwnie wypiął ale to nie ważne :diabloti: ja jadę zaraz rowerem do parku :loveu: trochę mnie nogi bolą, ale tylko trochę. :diabloti: Quote
Feigned Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Izuuus napisał(a):I jak tam było na rowerku? :cool3: a doobrze :loveu: nogi mnie bolą jak nie wiem, mam jeszcze zakwasy po wczorajszym dniu bo biegaliśmy a teraz to już wogle ledwo chodzę. :diabloti: ale fajnie było.:eviltong: a co tam u Ciebie ? :razz: Quote
Izuuus Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Feigned napisał(a):a doobrze :loveu: nogi mnie bolą jak nie wiem, mam jeszcze zakwasy po wczorajszym dniu bo biegaliśmy a teraz to już wogle ledwo chodzę. :diabloti: ale fajnie było.:eviltong: a co tam u Ciebie ? :razz: A no to fajnie. Axela nie brałaś? :cool3: U mnie ok, a nawet super- żyje :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hejo:loveu: Ale fajnie :p ja nawet w domu rowaru nie mam :diabloti: :evil_lol: Ale nogi i tak mnie bolą :eviltong: A tak poza tym co tam u Was:cool3: I zdjęcia super:loveu: z dupcią najlepsze:loveu: Quote
aneczka23 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Pozdrawiamy Aneczka Veron i Kenzo :multi: Quote
laurin Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Z okazji Świąt życzę: Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! [SIZE=3]Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Quote
Kaya93 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, koszyczka pełnego, śniadania smacznego, pisanek kolorowych, świąt wesołych i zdrowych, palemki ozdobnej, owieczki modnej. Wesołych Świąt życzy: Paulina i Maja;-) Quote
Skibka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego. Życzy Skibka z Viki! :krolik: Quote
Feigned Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Patisa, witamyy :cool3: dziękuję :loveu: Kaya, laurin, aneczka i Skibka, dziękuję i nawzajem :loveu: Izuuus, nic nowego :razz: ja sprzątałam cały dzień a Axel na zmianę spał i wychodził na dwór :diabloti: teraz znowu śpi :evil_lol: a u Ciebie? :cool3: Iza, jeestem no :razz: sprzątać musiałam :eviltong: zaraz dam foty :cool3::loveu: Quote
Feigned Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Iza: napisał(a):To dobrze, że jesteś :loveu::diabloti: Czekam na fotaski :loveu: jestem, jestem :cool3::diabloti: już się wgrywają na photobucketa, za chwilę wstawię :razz: Quote
Iza. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Feigned napisał(a):P Iza, jeestem no :razz: sprzątać musiałam :eviltong: zaraz dam foty :cool3::loveu: To dobrze, że jesteś :loveu::diabloti: Czekam na fotaski :loveu: Quote
Recommended Posts