Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feigned napisał(a):
oo jeszcze lepsza :diabloti:
jak to możliwe że tak wczeeśnie? i czemu u mnie tak pozno ? :cool3:

no wiesz:diabloti:
ja mam wszędzie swoich tajnych agentów:evil_lol::eviltong:
a tak na serio to szłam z siostrą :evil_lol: a akurat wtedy biskup miał wizytacje i nas bierzmował :eviltong:
:D
u ciebie jest normalnie:)
z mojej klasy wszyscy mają w maju i mi zazdroszczą bo mają co chwile spotkania w ogóle ja to miałam luz z tym bierzmowaniem:evil_lol::eviltong:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Feigned']a dziekuje :cool3: a ty fbl masz? ;p

Oczywiściie.
Od dwóch tygodni zbieram się żeby coś tam nabazgrać :evil_lol:
[SIZE="1"]snupcia.fbl.pl

Posted

Feigned napisał(a):

Anitaa, hey :razz: a dobrze wszystko :cool3: trochę się z Axelem bawię, ach jak ja go lubię denerwować :diabloti::loveu: a co tam u Ciebie? :cool3:

Rozumiem Cię też lubię powkurzać Bartleja :evil_lol: On si.ę tak śmiesznie marszczy albo jak ma takiego większego wnerwa to mnie chapsnie asle tak leciutko :loveu: Jak dobrze że mam takiego łagodniaka :evil_lol:
Ucałuj Axelka :multi: U mnie też dobrze

Posted

[quote name='Izuuus']Oczywiściie.
Od dwóch tygodni zbieram się żeby coś tam nabazgrać :evil_lol:
snupcia.fbl.pl

dodam cie pozniej jesli nie masz nic przeciwko ofc :cool3:
Kaya się nie gniewam, hah :cool3: dzięki :loveu:

Anitaa, hey :razz: a dobrze wszystko :cool3: trochę się z Axelem bawię, ach jak ja go lubię denerwować :diabloti::loveu: a co tam u Ciebie? :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
dodam cie pozniej jesli nie masz nic przeciwko ofc :cool3:
Kaya się nie gniewam, hah :cool3: dzięki :loveu:

Spoko nic nie ma, ja cię dodam jak tam wejdę :evil_lol:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Rozumiem Cię też lubię powkurzać Bartleja :evil_lol: On si.ę tak śmiesznie marszczy albo jak ma takiego większego wnerwa to mnie chapsnie asle tak leciutko :loveu: Jak dobrze że mam takiego łagodniaka :evil_lol:
Ucałuj Axelka :multi: U mnie też dobrze

ale jesteśmy wredne :evil_lol: jak ja Axela denerwuje to on robi taka poważną minę ( o ile mozna tak powiedziec o psie :evil_lol: ) i sie nastawia tak smiesznie a pozniej jesli ma taka mozliwosc lapie mnie za nos :diabloti::loveu:
ucałuję, bardzo chętnie :evil_lol: to dobrze że dobrze :eviltong:

Iza, spoko spoko :cool3:

Posted

heey :loveu:
no właśnie tak się zastanawiam czy dać foty bo i tak mało kto wchodzi ale Anitka, dzięki tobie :cool3: dam kilka :eviltong:

prawda że czyścioszek? :loveu:

Posted

Izuuus, no strasznie zarósł. :evil_lol: mój włochacz mały :loveu:
Sweetaśna, białe najlepsze, zwłaszcza w taką pogodę jak teraz u nas jest :diabloti: a ogólnie to spoczko, zaraz wychodzę na tańce a śnieg pada strasznie :placz: znowu nas zasypało :placz:
sandrulka, dziękuję :loveu: oj była była :evil_lol: jutro postaram się wstawić jeszcze jakieś bo dzisiaj chyba już nie zdążę :eviltong:
Kaya, dzięęki :loveu:

Posted

Skibka, nie jest tak zle. :evil_lol: najfajniej wygląda jak pobiega po kałużach :loveu:
Domka_Czika, jeszcze nie :diabloti::loveu:
Martyna, nooo i to ile. :eviltong: jak robiłam te zdj. to już mało było, teraz znowu napadało :placz:
Kaya, heey :loveu:
Anita, haah :evil_lol: dzięki :loveu:

mam chyba na aparacie jakieś foty ale nie chce mi się zgrywać na razie :evil_lol: może jutro coś dodam :cool3:

Posted

ech, nikt nie zajrzy ? :shake:

foooty :cool3:

na tych byłam ja więc tak dziwnie poucinane :evil_lol:

i ostatnie,
nowa zabawa :D przeciąganie Axela po podłodze za pomocą zabawki, w takiej pozycji :diabloti::D