Sweet Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Feigned napisał(a):oo jeszcze lepsza :diabloti: jak to możliwe że tak wczeeśnie? i czemu u mnie tak pozno ? :cool3: no wiesz:diabloti: ja mam wszędzie swoich tajnych agentów:evil_lol::eviltong: a tak na serio to szłam z siostrą :evil_lol: a akurat wtedy biskup miał wizytacje i nas bierzmował :eviltong: :D u ciebie jest normalnie:) z mojej klasy wszyscy mają w maju i mi zazdroszczą bo mają co chwile spotkania w ogóle ja to miałam luz z tym bierzmowaniem:evil_lol::eviltong: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Feigned']ojj, nie chwal się :diabloti: noo mam :eviltong: feigned.fbl.pl :cool3: Ładne foteczki :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Nie mogłam sie oprzeć i zaglądłam na fbl :oops: śliczne zdjęcia:loveu: Quote
Feigned Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):Ładne foteczki :cool3: a dziekuje :cool3: a ty fbl masz? ;p Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Feigned']a dziekuje :cool3: a ty fbl masz? ;p Oczywiściie. Od dwóch tygodni zbieram się żeby coś tam nabazgrać :evil_lol: [SIZE="1"]snupcia.fbl.pl Quote
Bartiśkowa_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Feigned napisał(a): Anitaa, hey :razz: a dobrze wszystko :cool3: trochę się z Axelem bawię, ach jak ja go lubię denerwować :diabloti::loveu: a co tam u Ciebie? :cool3: Rozumiem Cię też lubię powkurzać Bartleja :evil_lol: On si.ę tak śmiesznie marszczy albo jak ma takiego większego wnerwa to mnie chapsnie asle tak leciutko :loveu: Jak dobrze że mam takiego łagodniaka :evil_lol: Ucałuj Axelka :multi: U mnie też dobrze Quote
Feigned Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Izuuus']Oczywiściie. Od dwóch tygodni zbieram się żeby coś tam nabazgrać :evil_lol: snupcia.fbl.pl dodam cie pozniej jesli nie masz nic przeciwko ofc :cool3: Kaya się nie gniewam, hah :cool3: dzięki :loveu: Anitaa, hey :razz: a dobrze wszystko :cool3: trochę się z Axelem bawię, ach jak ja go lubię denerwować :diabloti::loveu: a co tam u Ciebie? :cool3: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Feigned napisał(a):dodam cie pozniej jesli nie masz nic przeciwko ofc :cool3: Kaya się nie gniewam, hah :cool3: dzięki :loveu: Anitaa, hey :razz: a dobrze wszystko :cool3: trochę się z Axelem bawię, ach jak ja go lubię denerwować :diabloti::loveu: a co tam u Ciebie? :cool3: Spoko nic nie ma, ja cię dodam jak tam wejdę :evil_lol: Quote
Feigned Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Rozumiem Cię też lubię powkurzać Bartleja :evil_lol: On si.ę tak śmiesznie marszczy albo jak ma takiego większego wnerwa to mnie chapsnie asle tak leciutko :loveu: Jak dobrze że mam takiego łagodniaka :evil_lol: Ucałuj Axelka :multi: U mnie też dobrze ale jesteśmy wredne :evil_lol: jak ja Axela denerwuje to on robi taka poważną minę ( o ile mozna tak powiedziec o psie :evil_lol: ) i sie nastawia tak smiesznie a pozniej jesli ma taka mozliwosc lapie mnie za nos :diabloti::loveu: ucałuję, bardzo chętnie :evil_lol: to dobrze że dobrze :eviltong: Iza, spoko spoko :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Czesc :loveu: przyszłąm wywalczyć fotki Axelcia :mad: Quote
Feigned Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 heey :loveu: no właśnie tak się zastanawiam czy dać foty bo i tak mało kto wchodzi ale Anitka, dzięki tobie :cool3: dam kilka :eviltong: prawda że czyścioszek? :loveu: Quote
Sweet Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 jaki czyścioszek:razz: i ja chce białego psa mieć w przyszłości:evil_lol::evil_lol: a ogólnie co u was??:razz: Quote
sandrulka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Axelek jaki czyscioszek ;) słodki jest :** pewnie kąpiel była :):cool3: Quote
sandrulka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Grzecznie prosimy o więcej zdjęć Axela! czekamy ... Quote
Kaya93 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 hejka:loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P3134174.jpg :loveu::loveu:jaka piekna mordeczka:loveu::loveu: Quote
Feigned Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Izuuus, no strasznie zarósł. :evil_lol: mój włochacz mały :loveu: Sweetaśna, białe najlepsze, zwłaszcza w taką pogodę jak teraz u nas jest :diabloti: a ogólnie to spoczko, zaraz wychodzę na tańce a śnieg pada strasznie :placz: znowu nas zasypało :placz: sandrulka, dziękuję :loveu: oj była była :evil_lol: jutro postaram się wstawić jeszcze jakieś bo dzisiaj chyba już nie zdążę :eviltong: Kaya, dzięęki :loveu: Quote
Skibka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P3134177.jpg Jaki czyścioszek z Axelka:loveu::loveu: Czasami cieszę się że nie mam białego psa.:lol: Quote
Kaya93 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Choć zimno za oknem, my sie cieplutko witamy :loveu: Hejo :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Brudny ale jaki szczęśliwy :loveu: śliczny pysiolek :multi: Quote
Feigned Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Skibka, nie jest tak zle. :evil_lol: najfajniej wygląda jak pobiega po kałużach :loveu: Domka_Czika, jeszcze nie :diabloti::loveu: Martyna, nooo i to ile. :eviltong: jak robiłam te zdj. to już mało było, teraz znowu napadało :placz: Kaya, heey :loveu: Anita, haah :evil_lol: dzięki :loveu: mam chyba na aparacie jakieś foty ale nie chce mi się zgrywać na razie :evil_lol: może jutro coś dodam :cool3: Quote
Feigned Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 ech, nikt nie zajrzy ? :shake: foooty :cool3: na tych byłam ja więc tak dziwnie poucinane :evil_lol: i ostatnie, nowa zabawa :D przeciąganie Axela po podłodze za pomocą zabawki, w takiej pozycji :diabloti::D Quote
Recommended Posts