Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akodirka napisał(a):
a to juz nie moja wina co z czym Ci sie kojazy :evil_lol:
ale nie jestes jedyna jesli chodzi o ten tekst :evil_lol:

Ale Twoja ze ciągle używasz tego tekstu :shake::evil_lol:
Uff to nie jest może ze mna aż tak źle :loveu::evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:multi:hej
http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P3264188.jpg
Axelek jest przesłodki!!! :***** cudna minka:)

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P3264218.jpg
ojejku!!! boskie!!! pewnie się powtórzę ale on wygląda jak maskotka:)

http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P3264225.jpg
uśmiech :) Axel to wie jak zapozować!

wymiziaj go odemnie! ale tak porządnie!! pozdrawiamy!

Posted

Iza, aach nie ma za co :diabloti::loveu:
Kaya, haah :evil_lol: noo już jesteśmy :razz::loveu:
akodirka, to spoczko mozesz mi codziennie humor poprawiac :diabloti:
sandrulka, heej :cool3: dziękuję :loveu: jak był mniejszy to wogle jak pluszak wyglądał :loveu::loveu: ktoregos razu wstawie zdj. jak był mały bo mam trochę takich :eviltong:
Kaya, heej :loveu: u nas spoko, rekolekcje mam :eviltong: może to dziwnie zabrzmi ale świetnie w kosciele dzisiaj było tylko siedziałam i gnilam :diabloti:
a u nas pogoda też ładna, zwłaszcza wczoraj :loveu: cudnie było, w samej bluzie chodziłam :evil_lol: a dzisiaj już troche deszcz padał ale i tak ładnie było :eviltong: i wogle to zmęczona jestem bo cały dzień w mieście byłam i na chwilę tylko na kompa weszłam bo idę oglądać "ja albo mój pies" powtórke :razz:

Posted

Feigned napisał(a):
heey :loveu:
nie wiadomo :evil_lol: może latem albo wcześniej ale jak już ciepło będzie :eviltong: ale brakowałoby mi tych jego kłaków :loveu:
mam nadzieję! śniegu to ja już dosyć mam :shake:

Ja strasznie tęsnie za czuprynką Fiodoraaa :placz:
No ja też mam taką nadzieje! :lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Hej :cool3:
Kiedy młody będzie podcinany? :cool3:
A u nas też piękna pogoda. Może wiosna nie pójdzie i śnieg nie spadnie ? :cool3:

heey :loveu:
nie wiadomo :evil_lol: może latem albo wcześniej ale jak już ciepło będzie :eviltong: ale brakowałoby mi tych jego kłaków :loveu:
mam nadzieję! śniegu to ja już dosyć mam :shake:

Posted

laurin i Skibka, heey :razz: dzięki :loveu:

na zdjęciach śnieg, bo zdj. sprzed tygodnia :evil_lol: już nie ma śniegu u nas, tylko w niektórych miejscach troszkę jeszcze zostało :cool3:
ja już się nie mogę doczekać jak naprawdę ciepło będzie będę z Axelem na takie dłuuuuuuugie spacery chodzić :loveu: tylko trochę się boję bo tu dużo psów luzem biega i boje się żeby jakiś mu czegoś nie zrobił bo on się zupełnie bronić nie umie, nigdy na psa żadnego nie warknął. :shake:
nie to co mój poprzedni pekińczyk, który atakował 10 razy większe psy w razie niebezpieczeństwa :diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Oo nie chwaliłaś sie, że miałaś jeszcze jakiegoś psiurka :cool3: przynajmniej ja nie doczytałam :oops:
Masz może jego jakieś zdjęcia:razz:?

no miałam miałam :eviltong:
straciliśmy go jak miał 5 lat od kleszcza..

mam tylko coś takiego na kompie, zdjęcie zdjęcia :D
jakość nie najlepsza :eviltong:

Axel to jego zupełne przeciwieństwo :eviltong:
on pozwalał co najwyżej na głaskanie i to nie każdy mógł tylko ja i brat :evil_lol:
mnie nigdy nie ugryzł, ale innych gryzł, bo np. nogą nie było można go dotknąć, oooo nie :shake:

dobra ja lecę na YCD :loveu:

Posted

[quote name='sandrulka']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/PA103003.jpg

słodziak!!!:loveu::loveu::loveu:

dziękuję :loveu:

dzisiaj na Axelu znalazłam kleszcza.. :crazyeye:
nie zdążył się przyczepić, chodził mu po włosach.
ale się wystraszyłam, bo wiem co taki mały kleszcz może zrobić z psem..
musimy kupić jakąś obrożę od kleszczy albo krople, żeby nie przyczepił się więcej żaden. :roll:

Posted

Feigned napisał(a):
dziękuję :loveu:

dzisiaj na Axelu znalazłam kleszcza.. :crazyeye:
nie zdążył się przyczepić, chodził mu po włosach.
ale się wystraszyłam, bo wiem co taki mały kleszcz może zrobić z psem..
musimy kupić jakąś obrożę od kleszczy albo krople, żeby nie przyczepił się więcej żaden. :roll:

a ja na Frodziu znalazłam dzisiaj 2 kleszcze,wczoraj tez 2:angryy:. Musze sprawdzić czy takie obroże przeciw kleszczom działają.Bo krople nie!!! Kupilam rok temu u weta i nie zadziałały! kleszcze normalnie sie wbijały!! MASAKRA!

Posted

sanrulka, no straszne to jest. :roll: my dzisiaj kupiliśmy Frontline od tych kleszczy.
Bewarka, dzięki :loveu:
Kaya, heey :loveu: ojj miał :diabloti: dzięki :loveu:
anita, dzięki :loveu: to po tym zabiegu (przetykanie kanalików). :eviltong: bo miał kontrast wpuszczony tam gdzieś i wypływa teraz i tak mu się robi :eviltong: i te zdj. jakieś różowe powychodziły :evil_lol:

trochę śpiocha :cool3: