LeCoyotte Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [url]http://img55.imageshack.us/img55/4862/imgp7711vg9.jpg[/url] super! my lubimy takie klimaty:razz: ;) A mi też sucz spłowiała:lol: ale to przecież piesek do kochania, nie do wystawiania Quote
Elizka1979 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 sliczna psinka... pozdrawiamy.... i ze wszystkimi sie witamy...:lol: Quote
M@d Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Pasavera to chyba specjalnie nic nie daje, żebyśmy się odzywali, a nie tylko oglądali :eviltong: Znowu 1,5 miesiąca NIC! :mad: Quote
Pasavera Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='M@d']Pasavera to chyba specjalnie nic nie daje, żebyśmy się odzywali, a nie tylko oglądali :eviltong: Znowu 1,5 miesiąca NIC! :mad:[/QUOTE] No ba :lol: Taka jestem niedobra :evil_lol: Obecnie niestety nie miałam czasu na cykanie fot cyfrówką. Teraz biegam ze starym wysłużonym analogowym Zenitem i pstrykam fotki na zaliczenie :cool1: Później zabawy w wywoływanie negatywów, pozytywów i nie ma czasu na nic innego :shake: Obiecuje poprawę jak tylko te okropne błoto pośniegowe się stopi, trawka sie ładnie zazieleni a słoneczko będzie wysoooko nad horyzontem :lol: Czyli niebawem, bo jak na razie pogoda niezbyt zachęcająca na długie spacery - zwlaszcza że Fiśka mi tyłek przeziębiła i ucierpiał pęcherzyk. Leczymy się już jakiś czas i jak na razie wszystko jest w porządku. Sama panna odzwyczaiła się już chyba od pozowania także nie wiem co wyszłoby z fot. Wiem jedno; byłyby bardziej misiowe niż sznaucerkowe :) [B]Kojocie[/B] piesek do kochania bez dwóch zdań. Jak patrzę na Justy Galę to patrzę i patrzę i napatrzec się nie mogę... Taka śliczna Pannica i sierść lśniąca, czarna jak smoła. Za to Twoja samba ma tak bujną sierść, że pozazdrościć :) Chciałabym mieć tyle kudłów :evil_lol: [B]Elizka, M@d[/B] witajcie w Galerii Guśki :multi: Quote
M@d Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ja to już parę razy tu byłem, ale dopiero teraz się odzywam, bo ile można czekać no nowe foty ??? :mad: :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Pasavera']Teraz biegam ze starym wysłużonym analogowym Zenitem i pstrykam fotki na zaliczenie :cool1: Później zabawy w wywoływanie negatywów, pozytywów i nie ma czasu na nic innego :shake: [/QUOTE] to co Ty studiujesz/gdzie się uczysz, że masz robić fotki na zaliczenie? Fotografię czy coś w tym stylu?:cool3: M@d cieprliwości, śnieg stopnieje i będą foty:diabloti: Quote
Pasavera Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Pozdrawiamy starych wyjadaczy :diabloti: :oops: [center][img]http://img72.imageshack.us/img72/8116/gunia2.jpg[/img][/center] Jakość aż gryzie w oczy :lol: Quote
Justa Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nie wierzę w to co widzę :mdleje: Opowiadaj co u Was !!! Quote
katik Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Po takim czasie tylko jedna fotka? :evil_lol: Pisz co u was i wstaw fotki, dużo fotek. :lol: Quote
anetta Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 O_o ooooooooooo, ale niespodzianka :multi: Prosimy o foty! Quote
Recommended Posts