Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pasavera napisał(a):
Nikt Nas nie kosia i nie tęskni za Naszymi fotkami :placz:

A łądnie to tak nas zostawiać ? :placz:

Wrzucaj Figulkowe zdjątka i wpadaj do mojej Jaszczury :razz:

Posted

A cóż to wasiu za płomienie :lol: Tori się nie podoba? :loveu:

Justyś ja zostawiam? Nikt nie pisze i mi :mad: dlatego się 'obijam' czytając inne tematy :) A do Twojej piękności wchodzę regularnie tyle, że nie zostawiłam po sobie ani jednego śladu :oops: Zdjęcia tak perfekcyjne i śliczne że nie wiem co napisać, tylko podziwiam i podziwiam :rolleyes:

[quote name='katik']

http://img136.imageshack.us/img136/964/imgp4251wj8.jpg
Na tej fotce Figa wygląda jak terier szkocki :evil_lol:

katik witamy w galerii :multi: Faktycznie to ostatnie zdjęcie to nie Figuśka tylko terierka szkocka Tori :lol: :loveu:

Zdjęcia z serii 'złapać patyczek' :)

Posted

Pas prosze mi się nie wygłupiać tylko zostawiać ślad bo czuje sie opuszczona :mad:

Śliczne ciepłe fotki u Ciebie :loveu:
Ja juz zaczęłam sezon biegowo-rowerowy także wiosna wkroczyła w moje życie wielkimi krokami :multi: A do lata rzut kamieniem ! :multi:

Posted

Pass wróciła, super:multi: Ty nie podglądaj tylko zostawiaj ślad po sobie:cool3:

Justa napisał(a):

Ja juz zaczęłam sezon biegowo-rowerowy także wiosna wkroczyła w moje życie wielkimi krokami :multi: A do lata rzut kamieniem ! :multi:

no nie mów, że lato lepsze od chłodnej wiosny:cool1: w lecie to można się stopić w dzień;)

Posted

Pasavera napisał(a):

katik witamy w galerii :multi: Faktycznie to ostatnie zdjęcie to nie Figuśka tylko terierka szkocka Tori :lol: :loveu:

Dopiero po twoim poście zauważyłam różnicę. :lol: :oops:
Myślałam, że Figa weszła głębiej do wody i stąd takie krótkie nóżki. :evil_lol:
Ale jak się dokładniej przyjrzałam, to widać różnicę po dodatkowej żółtej obroży i długim ogonie. ;)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kurcze taki zastój w galerii że aż wstyd :oops: I to nie tylko w galerii... Aparat już chyba ponad miesiąc nie wyszedł na 'spacer', aż wstyd się przyznawać :shake:

• 1 month later...
Posted

Korenia napisał(a):
Słabo - toż to tragicznie :eviltong: Od maja pojawiła się jedna fotka!

wydaje Ci się;)były dwie 0 11..była inna a teraz jest inna:eviltong:
trzeba być czujnym:diabloti:

Posted

Takie małe czary-mary od czasu do czasu być musi :)

Dziękujemy zaglądaczom :calus:

Obecnie za oknem taka pogoda, że nawet na krótki spacer i mi i Guśce odechciewa się wychodzić :shake: Co prawda jak nie pada deszcz to diabeł wchodzi w największe kałuże i błota z wielkim uśmiechem, ale jak już pada to chowa się za to pod krzakami jakby to wiele dało :roll: Niestety od kilku dni ciągle pada :angryy:

A tak było jeszcze kilka dni temu :placz: Słoneczko nawet świeciło, tyle, żeśmy sie nie mogły z łóżek rano wygrzebać i schowało się za chmurki niewdzięczne :lol:

Pies mi płowieje :roll:

Korenia, my to się chyba na spacerek nigdy nie zgadamy :lol:

EDIT:

Dodaję następną fotkę bo ostatnia została pozostawiona bez odzewu :eviltong::placz:

• 2 weeks later...