Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Święte kobiety - jeżeli tylko macie czas - bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach. Ja od rana do praktycznie nocy w pracy jestem, nie zawsze mam czas nawet zajrzeć tutaj. Jeżeli możecie ruszyć z ogłoszeniami, to bedziemy Was kochać do końca świata :loveu:

Posted

Wtaj. W zasadzie można robić na nowo, bo te ogłoszenia były robione na 3 1 - 3 miesiące - w zależności jaki portal na ile pozwala. Niestety z uwagi na pracę nie miałam czasu nic dorobić ani uaktualnić. Jeśli zatem byłabyś tak wspaniała, to bardzo prosimy o nowe ogłoszenia :loveu:

Posted

W imieniu Snupka i swoim bardzo, bardzo , bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:!!!!

Posted

Zofija napisz do Isadory, jamniki to jej konik, może umieści go jeszcze gdzieś w tylko jej znajomych miejscach. Ona jest od nas z fundacji, fajna kobitka:p

Posted

O matko nie wybacze sobie przecież ja tu już byłam i mi potem watek wcięło. Snupi wybacz, już zapisuję tak żeby nie uciekł.

Jestem dobita dzisiaj informacjami w dzienniku o pogryzieniu dziewczynki przez psa przygarniętego ze schronu. Adopcje staną.