Morgan:-) Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Zofija miałam zapytanie mailowe odnośnie Snupiego - odpisałam tej osobie, żeby kontaktowała sie bezpośrednio z Tobą - podając wszystkie namiary. Jeżeli cisza na linii to znaczy, że to nie był TEN WŁAŚCIWY dom. Quote
Zofija Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No niestety, do mnie żadne pytanko nie doszło. Tak, widocznie to nie był ten właściwy dom. A Snupinka się robi taka słodziutka. To niesamowite jakie są psy ze schroniska. Snupinka na poczatku mega pobudzona, znerwicowana. Teraz śpi łapakami do góry, prawie cały dzień i chrapie:)))) jak stary dziadek:lol: Tak jakby z niego zaczynały te wszystkie stresy schodzić. Quote
Dea Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Najwyraźniej Snupiemu trzeba było więcej czasu, żeby się z tą traumą schroniskową uporać. Dobrze, że przetrwał to w DT, bo DS mógłby tego nie przetrzymać i byłaby tragedia dla psa. Quote
Herspri Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dziś wieczorem biorę się za ogłoszenia dla Snupka i Kici ;) później powstawiam tutaj portale na których wstawiłam zwierzaki Quote
Morgan:-) Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Herspri napisał(a):Dziś wieczorem biorę się za ogłoszenia dla Snupka i Kici ;) później powstawiam tutaj portale na których wstawiłam zwierzaki Herspri w drugim poście są stronki na których Snupi jest już ogłoszony. Quote
Zofija Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zrobie snupciowi nowe foty i wrzucimy na dogo:) Quote
Dea Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Teraz to już z niego pewnie serdelek się robi?:diabloti: Quote
Zofija Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 kurcze muszę mu zrobić w końcu fotki. Powiem tak- Snupek już nie wygląda jak szkielecik, ale też nie jak serdelek, ponieważ chodzi 4x dziennie na spacerki. A energii to on ma:) Dzisiaj na spacerze chciał stanąć do walki z wielkim jak krowa dogiem:) Cały Snupek. Poza tym jest naprawde fajnym psiakiem:):lol: Quote
taxelina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Zofija napisał(a):zrobie snupciowi nowe foty i wrzucimy na dogo:) Czekam na foty:cool3::cool3: Quote
Zofija Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Fotki zrobiłam i wysłałam:) trochę miałam problem bo Snupek ma ADHD:) Quote
Herspri Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Żałujcie że nie widzieliście jak Snupi biega za patyczkami :cool3: Normalnie z szybkością światła. Ja mam Snupa na poczcie to jutro postaram się wstawić . Quote
Morgan:-) Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ciotki pamiętajcie o Snupim, który cały czas przebywa w domku tymczasowym. ON CZEKA NA DOMEK STAŁY i doczekać się nie może :-( Mój przyszły człowieku... Spoglądam na Ciebie pełen wiary i optymizmu, że w końcu mnie to dostrzeżesz... I że wkrótce, wchodząc pierwszy raz do Twojego domu będę mógł powiedzieć "Oto jestem... Twój kochany, wyczekiwany i jedyny... Snupi"... Patrzę na Ciebie :loveu: Uwielbiam spacerki i walki z "potworami" Quote
Morgan:-) Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 W domu grzecznie leżę u siebie i staram się nikomu nie przeszkadzać ;) Ale gdy tylko mnie zawołasz, albo zagwiżdżesz - jestem gotowy... ... aby znaleźć ogromną kość i... ... podać Ci ją do naszej wspólnej zabawy :multi: Quote
Morgan:-) Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Nikt Snupiego nie odwiedza... Nikt się nim nie interesuje :placz::shake: A to taki fajowy psiak jest :loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ale szczęśliwy psiak, Zofija potrafi o niego zadbać. Domku!! Gdzie jestes? Quote
Morgan:-) Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Czy ktoś mnie tu w końcu zauważy?? Czy jakiś ludzki indywidualista pokocha psiego indywidualistę?? Quote
Isadora7 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ja nie wiem jak to się stało, ze go jeszcze nie zauważyłam? Trzeba za chłopaka się zabrać. Quote
Morgan:-) Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Isadora7 napisał(a):Ja nie wiem jak to się stało, ze go jeszcze nie zauważyłam? Trzeba za chłopaka się zabrać. Ciotka dziękuję, że jesteś :loveu:... Błagam rozpuść wici, bo to jest piesek raczej jednego pana i coraz bardziej przywiązuje się do swojej opiekunki... Jeżeli masz jakies szczegółowe pytania, to pytaj. W miarę możliwości odpowiemy na każde. Quote
Isadora7 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Morgan:-) napisał(a):Ciotka dziękuję, że jesteś :loveu:... Błagam rozpuść wici, bo to jest piesek raczej jednego pana i coraz bardziej przywiązuje się do swojej opiekunki... Jeżeli masz jakies szczegółowe pytania, to pytaj. W miarę możliwości odpowiemy na każde. No cos mu obmyślę, zawołam też danka1234 może znajdzie chwile i zrobi ogłoszonka na portalach. Quote
Recommended Posts