Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zofija miałam zapytanie mailowe odnośnie Snupiego - odpisałam tej osobie, żeby kontaktowała sie bezpośrednio z Tobą - podając wszystkie namiary. Jeżeli cisza na linii to znaczy, że to nie był TEN WŁAŚCIWY dom.

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety, do mnie żadne pytanko nie doszło. Tak, widocznie to nie był ten właściwy dom. A Snupinka się robi taka słodziutka. To niesamowite jakie są psy ze schroniska. Snupinka na poczatku mega pobudzona, znerwicowana. Teraz śpi łapakami do góry, prawie cały dzień i chrapie:)))) jak stary dziadek:lol:
Tak jakby z niego zaczynały te wszystkie stresy schodzić.

Posted

Najwyraźniej Snupiemu trzeba było więcej czasu, żeby się z tą traumą schroniskową uporać. Dobrze, że przetrwał to w DT, bo DS mógłby tego nie przetrzymać i byłaby tragedia dla psa.

Posted

Herspri napisał(a):
Dziś wieczorem biorę się za ogłoszenia dla Snupka i Kici ;) później powstawiam tutaj portale na których wstawiłam zwierzaki

Herspri w drugim poście są stronki na których Snupi jest już ogłoszony.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

kurcze muszę mu zrobić w końcu fotki. Powiem tak- Snupek już nie wygląda jak szkielecik, ale też nie jak serdelek, ponieważ chodzi 4x dziennie na spacerki. A energii to on ma:) Dzisiaj na spacerze chciał stanąć do walki z wielkim jak krowa dogiem:) Cały Snupek.
Poza tym jest naprawde fajnym psiakiem:):lol:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Żałujcie że nie widzieliście jak Snupi biega za patyczkami :cool3: Normalnie z szybkością światła. Ja mam Snupa na poczcie to jutro postaram się wstawić .

• 4 weeks later...
Posted

Ciotki pamiętajcie o Snupim, który cały czas przebywa w domku tymczasowym. ON CZEKA NA DOMEK STAŁY i doczekać się nie może :-(

Mój przyszły człowieku... Spoglądam na Ciebie pełen wiary i optymizmu, że w końcu mnie to dostrzeżesz... I że wkrótce, wchodząc pierwszy raz do Twojego domu będę mógł powiedzieć "Oto jestem... Twój kochany, wyczekiwany i jedyny... Snupi"...

Patrzę na Ciebie :loveu:

Uwielbiam spacerki i walki z "potworami"

Posted

W domu grzecznie leżę u siebie i staram się nikomu nie przeszkadzać ;)

Ale gdy tylko mnie zawołasz, albo zagwiżdżesz - jestem gotowy...

... aby znaleźć ogromną kość i...

... podać Ci ją do naszej wspólnej zabawy :multi:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja nie wiem jak to się stało, ze go jeszcze nie zauważyłam? Trzeba za chłopaka się zabrać.

Ciotka dziękuję, że jesteś :loveu:... Błagam rozpuść wici, bo to jest piesek raczej jednego pana i coraz bardziej przywiązuje się do swojej opiekunki...
Jeżeli masz jakies szczegółowe pytania, to pytaj. W miarę możliwości odpowiemy na każde.

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Ciotka dziękuję, że jesteś :loveu:... Błagam rozpuść wici, bo to jest piesek raczej jednego pana i coraz bardziej przywiązuje się do swojej opiekunki...
Jeżeli masz jakies szczegółowe pytania, to pytaj. W miarę możliwości odpowiemy na każde.

No cos mu obmyślę, zawołam też danka1234 może znajdzie chwile i zrobi ogłoszonka na portalach.