Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
Informuje wszystkie ciotki, że Snupek ukaże się w sierpniowym wydaniu miesięcznika "Mój pies" w kąciku adopcyjnym:)

Super ,moze wówczas jakis domeczek sie nim zainteresuje.

Posted

Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani z Krakowa, ze chce wziąść Snupka. Ma już jednego jamniczka, ale jest to piesek nie suczka, wiec trochę się boję reakcji Snupa- bo Snup damy podrywa, a z kawalerami walczy.
Czy ktoś może ta Panią sprawdzić, ktoś z wolontariuszy, czy wszystko jest ok? Ktoś z Krakowa!!!! Mówiła, ze ona zawsze miała pieski po przejściach,a le wole sprawdzic, nie chciałabym nigdy, ale przenigdy aby Snupek trafił z powrotem do schroniska.

Posted

Zofija napisał(a):
Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani z Krakowa, ze chce wziąść Snupka. Ma już jednego jamniczka, ale jest to piesek nie suczka, wiec trochę się boję reakcji Snupa- bo Snup damy podrywa, a z kawalerami walczy.
Czy ktoś może ta Panią sprawdzić, ktoś z wolontariuszy, czy wszystko jest ok? Ktoś z Krakowa!!!! Mówiła, ze ona zawsze miała pieski po przejściach,a le wole sprawdzic, nie chciałabym nigdy, ale przenigdy aby Snupek trafił z powrotem do schroniska.

Asior jest z Krakowa

Posted

Zofija napisał(a):

Uważam, że przed podjęciem decyzji psiaki powinny się najpierw poznać, trzeba zobaczyć jak na siebie zareagują. Gdyby był problem ze sprawdzeniem domu przez Asior daj znać, skontaktuję się z karusiap.

Posted

Dobrze tak zrobię. Pani posłała mi dzisiaj swoje zdjecia z jej jamniczkiem kajtusiem i kotką- są cudowne- intuicja mi mówi, ze bedzie ok, ale napisałam już do Asior. Co do pieska, też myślę, ze powinno być donbrze, ale najpierw spotkają sie na spacerze:). Trzymajcie kciuki:)

Posted

Ogłaszam, ze Snupi od wczoraj mieszka w nowym cudownym domku:).
Śpi w łózeczku z nową pańcią i braciszkiem Kajtusiem:).
Wczoraj pojechałam ze Snupem do Krakowa, bardzo bałam się jego reakcji, ale jak się okazało niepotrzebnie. Snupi uszanował to, ze wchodzi na teren Kajtusia i zachowywał się bardzo grzecznie. Natomiast jak zobaczył, ze u nowej pańci jest pełno zabawek to oszalał, mozna powiedzieć już był sprzedany. Latał od zabawki do zabawki nie wiedząc, którą się bawić:).Jak już się pieski poznały to poszłyśmy na długi spacer. Na spacerze spotkałyśmy przyjaciół Pani Marii, też "psiarzy" i wszyscy witali Snupka. Myślę, ze Snupek nie mógł lepiej trafić. Dzisiaj jak wysłałam do Pani Marii smsa jak Snupek to oddzwoniła, ze włąśnie się obudziła bo wylizał jej twarz..... Oczywiście śpi w łóżku... Wczoraj odwiedziły też Panią koleżanki i wszyscy są Snupkiem zachwyceni.
Nie macie pojęcia jak się cieszę..................................Pani prześle mi w tym tygodniu zdjęcia Snupcia, a za dwa tygodnie tam jadę:).
No, to by było na tyle:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Snupek 3 lub 4 lata spędził w schronisku w małym kojcu z innymi psami w ogóle go nie opuszczając. Prawie by umarł z głodu, bo panowała zasada kto silniejszy ten je. Jak go wziełam to był szkielet , a teraz jak patrzę to nie mogę uwierzyć. Już są nowe zdjęcia Snupa- cudne zdjęcia - zamieszcze je soon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Zofija wielkie dzięki i ukłony dla Ciebie i przyjaciółki za uratowanie Snupka i za poświęcenie mu tylu miesięcy!!!:loveu: Kolejna psie istnienie dostało szansę na nowe, dobre życie:lol:

Posted

A i wiecie co jeszcze. Pani była ze Snupkiem u takiego super weterynarza co ponoć rozmawia z psami:)i Snupek ma mniej lat, zesiwiał z przeżyć. Pamiętam , ze jak go wziełam i prosto ze schroniska pojechałyśmy z nim do weterynarza to wtedy on oceniła jego wiek nawet na 10 lat.....
Są już nowe cudne zdjęcia Snupa- za niedługo je umieszczę:)

Posted

ok, mam nowe zdjęcia Snupka, ale nie wiem jak je wkleić ten wątek:(
jakby ktoś chciał już zobaczyć to w googlach wpisać chomik maryylcia.
Czy ktoś moze mi pomóc?

Posted

[quote name='Zofija']ok, mam nowe zdjęcia Snupka, ale nie wiem jak je wkleić ten wątek:(
jakby ktoś chciał już zobaczyć to w googlach wpisać chomik maryylcia.
Czy ktoś moze mi pomóc?

Mówisz i masz :)