Zofija Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ISADORA, DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))) No i sami widzicie jaki Snupek ma domek. Na kanapie leży z Kajtusiem:). Teraz Snupek jest krakowiakiem- jadę do niego za około 2 tygodnie. Quote
Dea Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ten dom wygląda jak z bajki, tyle kolorów, zwłaszcza balkon:p Fajnie ma Snupek! Quote
leni356 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 WOW WOW może mnie też zaadoptują? :razz: domek super Quote
aldira Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Super , że Snupi ma taki wspaniały domek !!! Domek ma zaiście bajkowy ! Powodzenia malutki !!!:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
leni356 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Zofija napisał(a):ISADORA, DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))) No i sami widzicie jaki Snupek ma domek. Na kanapie leży z Kajtusiem:). Teraz Snupek jest krakowiakiem- jadę do niego za około 2 tygodnie. A w jakiej dzielnicy zamieszkał Snupek? Ja jestem często w Krakowie, może spotkam gdzieś Snupka na spacerku z moim kudłaczem :) Ja w okolicach Studenckiej zamieszkuję tymczasowo Quote
Zofija Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Snupcio mieszka 20 minut od rynku - piechotą, za rondem Grzegorzeckiego. Jezeli mozesz i chcesz odwiedzieć Snupka to ja zapytam Pani Marii, kiedy i prześlę Ci na skrzynkę adres. Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Zofija napisał(a):Snupcio mieszka 20 minut od rynku - piechotą, za rondem Grzegorzeckiego. Jezeli mozesz i chcesz odwiedzieć Snupka to ja zapytam Pani Marii, kiedy i prześlę Ci na skrzynkę adres. Fajnie, dziękuję. A czy wiesz co się stało z jamniczkiem Maciusiem tej pani? on tam na jakimś zdjęciu był z Kajtusiem, taki śliczny czarny Quote
Zofija Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Maciuś miał raka i odszedł w wieku 14 lat i po jego śmierci Kajtuś zaczął Pani demolować mieszkanie. Weterynarz doradził Pani Marii, zeby wzieła drugiego jamniczka dla Kajtusia to się uspokoi. Pani Maria zastanawiała się 2 miesiące nad tym i TAK ZNALAZŁA SNUPKA:) Quote
Zofija Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Leni356, napisz jak będziesz już po wizycie u Snupcia:). Ja jestem w stałym kontakcie z Panią Marią i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Snupek ma mnóstwo nowych zdjęć, ale ja niestety nie wiem ja je wkleić. Jak tylko się dowiem zaraz je tu umieszczę:) Quote
leni356 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Zofija napisał(a):Leni356, napisz jak będziesz już po wizycie u Snupcia:). Ja jestem w stałym kontakcie z Panią Marią i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Snupek ma mnóstwo nowych zdjęć, ale ja niestety nie wiem ja je wkleić. Jak tylko się dowiem zaraz je tu umieszczę:) W tym tygodniu się niestety nie udało. Będę za tydzień to umówię się na spacerek :) Quote
Zofija Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Wczoraj były:( kurcze nie wiem co się stało!!!!!!!!!! Quote
Zofija Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No i mam nadzieję, ze tym razem juz będzie widać:) Quote
Morgan:-) Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Oj widać ;) I to jeszcze jak widać :cool3::loveu: Quote
Recommended Posts