Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ISADORA, DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))) No i sami widzicie jaki Snupek ma domek. Na kanapie leży z Kajtusiem:).
Teraz Snupek jest krakowiakiem- jadę do niego za około 2 tygodnie.

Posted

Zofija napisał(a):
ISADORA, DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))) No i sami widzicie jaki Snupek ma domek. Na kanapie leży z Kajtusiem:).
Teraz Snupek jest krakowiakiem- jadę do niego za około 2 tygodnie.

A w jakiej dzielnicy zamieszkał Snupek? Ja jestem często w Krakowie, może spotkam gdzieś Snupka na spacerku z moim kudłaczem :) Ja w okolicach Studenckiej zamieszkuję tymczasowo

Posted

Snupcio mieszka 20 minut od rynku - piechotą, za rondem Grzegorzeckiego. Jezeli mozesz i chcesz odwiedzieć Snupka to ja zapytam Pani Marii, kiedy i prześlę Ci na skrzynkę adres.

Posted

Zofija napisał(a):
Snupcio mieszka 20 minut od rynku - piechotą, za rondem Grzegorzeckiego. Jezeli mozesz i chcesz odwiedzieć Snupka to ja zapytam Pani Marii, kiedy i prześlę Ci na skrzynkę adres.

Fajnie, dziękuję. A czy wiesz co się stało z jamniczkiem Maciusiem tej pani? on tam na jakimś zdjęciu był z Kajtusiem, taki śliczny czarny

Posted

Maciuś miał raka i odszedł w wieku 14 lat i po jego śmierci Kajtuś zaczął Pani demolować mieszkanie. Weterynarz doradził Pani Marii, zeby wzieła drugiego jamniczka dla Kajtusia to się uspokoi. Pani Maria zastanawiała się 2 miesiące nad tym i TAK ZNALAZŁA SNUPKA:)

Posted

Leni356, napisz jak będziesz już po wizycie u Snupcia:).
Ja jestem w stałym kontakcie z Panią Marią i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Snupek ma mnóstwo nowych zdjęć, ale ja niestety nie wiem ja je wkleić. Jak tylko się dowiem zaraz je tu umieszczę:)

Posted

Zofija napisał(a):
Leni356, napisz jak będziesz już po wizycie u Snupcia:).
Ja jestem w stałym kontakcie z Panią Marią i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Snupek ma mnóstwo nowych zdjęć, ale ja niestety nie wiem ja je wkleić. Jak tylko się dowiem zaraz je tu umieszczę:)

W tym tygodniu się niestety nie udało. Będę za tydzień to umówię się na spacerek :)