Iza i Avanti Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst'] ha i co i pies[/QUOTE] A ja myślałam, że suka :crazyeye: Goopiam... Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='agbar']Ale jak to pies?:hmmmm: Co zrobilas z suka Szpilka???:cool1: ciachłam ją trzy lata temu i taka ciachnięta ni to suka ni to pies :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']A ja myślałam, że suka :crazyeye: Goopiam... no chyba, że taka suka bez suczych gabartów to tez suka :evil_lol: wiodczki Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 suka Szpilka :evil_lol: i widoczek taka ze mnie romantyczna dusza :diabloti: Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Century Gothic]dlaczego ona mi sie tak przyglada?:roll: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0287ps.jpg[/FONT] Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dlaczego ona mi sie tak przyglada?:roll: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0287ps.jpg[/FONT] chce cie ugryźć w końcu to groźny bokser :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Suka Szpilka- piękna! po mnie piękna i powabna :loveu: a my kończymy dziś pierwszy dzień 30tc :p http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_calendar.php?option=week&week_nr=30&categ=text Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']chce cie ugryźć w końcu to groźny bokser :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic] No tak....to widać:roll: :diabloti::diabloti::diabloti: I do tego krzywousta:loveu: Jak Kronos:evil_lol: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0324ps.jpg [/FONT] a my kończymy dziś pierwszy dzień 30tc :p http://niemowle.onet.pl/pl_PL/preg_calendar.php?option=week&week_nr=30&categ=text [FONT=Century Gothic]No to jeszcze ino 8:p[/FONT] [FONT=Century Gothic] przy dobrych lotach:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 nie wierze, że Kronos jest krzywoustny!!!! w końcu nie ma zdjeć :cool1: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to jeszcze ino 8:p[/FONT] [FONT=Century Gothic] przy dobrych lotach:diabloti:[/FONT] pójdzie pójdzie może nawet szybciej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']nie wierze, że Kronos jest krzywoustny!!!! w końcu nie ma zdjeć :cool1: [FONT=Century Gothic]No cóż........jest wiele rzeczy ktorych nie widać a w które się wierzy:evil_lol: [/FONT] pójdzie pójdzie może nawet szybciej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]lepiej nie;)[/FONT] Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]lepiej nie;)[/FONT] ja obstawiam grudzień :cool1: święta lub sylwester :cool1: to ja niewierzę w krzywoustego :cool1: Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']ja obstawiam grudzień :cool1: święta lub sylwester :cool1: to ja niewierzę w krzywoustego :cool1: [FONT=Century Gothic]To ja jestem za sylwestrem. Moze z racji takiego dnia to wyskoczy jak korek od szampana:evil_lol: Nie ze mną te numery:diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To ja jestem za sylwestrem. Moze z racji takiego dnia to wyskoczy jak korek od szampana:evil_lol: Nie ze mną te numery:diabloti:[/FONT] oby wyskoczył nie zauważenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ze mną te numery bruner :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']oby wyskoczył nie zauważenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ze mną te numery bruner :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Na pewno zauważysz...bądź spokojna:diabloti: masz wąsy?:crazyeye: dobra smigam nach house...pa:loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Na pewno zauważysz...bądź spokojna:diabloti: masz wąsy?:crazyeye: dobra smigam nach house...pa:loveu:[/FONT] może się wyślizgnie jak jaszczurka :cool1: jak sum mam wąsa :evil_lol::evil_lol: kom na hauzen kinder machen :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 widok z okna :cool1: widok z punktu widokowego suki Szpilki :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst'] Ha. Ha. Ha. Dlaczego ten widok jest mi tak doskonale znany? :hmmmm: Dlaczego poczułam się jak w domu? :niewiem: :diabloti: Quote
Bogarka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']widok z okna :cool1: widok z punktu widokowego suki Szpilki :loveu::loveu::loveu: Mozna wiedziec, która to dziellnica Warszawy? Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Maga100']Ha. Ha. Ha. Dlaczego ten widok jest mi tak doskonale znany? :hmmmm: Dlaczego poczułam się jak w domu? :niewiem: :diabloti: no właśnie nie wiem czemu znasz ten widok jak swój :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: byłas kiedyś u mnie :diabloti: [quote name='Bogarka']Mozna wiedziec, która to dziellnica Warszawy? późne Bielany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak myślicie kupić :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: TUMMY TUB WIADERKO DO KĄPIELI NIEMOWLĄT Warszawa (791415578) - Aukcje internetowe Allegro jak myślicie kupić Quote
Maga100 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']byłas kiedyś u mnie :diabloti: chyba z raz.... :hmmmm: [quote name='dbsst'] jak myślicie kupić :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: TUMMY TUB WIADERKO DO KĄPIELI NIEMOWLĄT Warszawa (791415578) - Aukcje internetowe Allegro jak myślicie kupić powtarzasz się :cool1: Zapytaj na wątku :evil_lol: Oczywiście, ze masz kupić :diabloti: Przecież już ci mówiłam, nie słuchasz się mnie :diabloti: Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Maga100']chyba z raz.... :hmmmm: z raz na tydzień chyba :diabloti: [quote name='Maga100'] powtarzasz się :cool1: nie zdradzaj naszych sekretów :loveu::diabloti: [quote name='Maga100'] Zapytaj na wątku :evil_lol: nie mam odwagi ale może ty zapytasz :lol: [quote name='Maga100'] Oczywiście, ze masz kupić :diabloti: Przecież już ci mówiłam, nie słuchasz się mnie :diabloti: tak jest master :p Quote
Alicja Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Arial]nie kupuj wiadra ....mam 2 na ziemniaki ...przywioze :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']z nie zdradzaj naszych sekretów :loveu::diabloti: nasze sekrety :loveu: Jakie to romantyczne :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie kupuj wiadra ....mam 2 na ziemniaki ...przywioze :diabloti::evil_lol:[/FONT] ja mam na mopa też by się zdał i jakiego dopalona będzie mieć czystego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaki telefon bezprzewodowy mam kupić i mówię serio tel mi się wykrzaczył a siedząc w domu to jest jedyna szansa na zalatwianie spraw pracowych :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst'] jak myślicie kupić :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: TUMMY TUB WIADERKO DO KĄPIELI NIEMOWLĄT Warszawa (791415578) - Aukcje internetowe Allegro jak myślicie kupić mam zapytać tam ? :diabloti: fajne wiaderko :loveu: :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Vectra']mam zapytać tam ? :diabloti: fajne wiaderko :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] tak tak tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts