Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dzieńdoberek Dominisiu :buzi: zdjecia obejrzałam z ogromna przyjemnością... opisy poczytałam i nieźle sie ubawilam... uwielbiam nadrabiać Twój foto blog :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ale ładnie sfocony bieg :) Witajcie Szpilunie :) Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ale ładnie sfocony bieg :) Witajcie Szpilunie :) Jakbyś miała tyle lat co Dominika to też byś umiała tak focić :evil_lol: Ona zaczynała tuż przed drugoą wojną światową :diabloti: Quote
Paula Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Czesc ciotka :loveu: Kiedy wpadniesz na psacerek? :cool3: Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Pysia napisał(a)::evil_lol: Ona zaczynała tuż przed drugoą wojną światową :diabloti: buhahahhahaah :evil_lol: :evil_lol: myślisz, że miała taki aparat, co to fotograf się chował pod płachtą? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 olcha napisał(a):Dłuuugo się przyglądam i widzę oczy....a reszta kota gdzie? Bo tak od patrzenia długo w jeden punkt mi wyszło, że kot zwisa zza kaloryfera :hmmmm: buuhahahaha coś mi się wydaje że one w tego sylwestra nie tylko piły ale i coś paliły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 malawaszka napisał(a):buuhahahaha coś mi się wydaje że one w tego sylwestra nie tylko piły ale i coś paliły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak, drewno kominkowe :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Można to nazwać i drewnem komikowym... jak kto woli... Pzdr. Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):rany ...sistersjo ja tu już byłam dziś czy nie ...bo już nie wiem jakby co to buziaczki chyba byłaś :eviltong: :buzi: bonita napisał(a): Biegną do spania o nie bo ze spania we dwoje może coś wyniknąć ;) :evil_lol: Pysia napisał(a):Karol rzekł że ostatecznie...I że ponoć jesteś wyćwiczona to mu pomożesz w codziennych pracach domowych hahhaha Karolu Twa łaskawość i dobroduszność przekroczyła granice mej wyobraźni. Uczynię za tem krok nieśmiały i się z dobytkiem wprowadzę na stałe :diabloti: :evil_lol: olcha napisał(a):Skąd masz? z internetu :cool3: Gosiek napisał(a):dzieńdoberek Dominisiu zdjecia obejrzałam z ogromna przyjemnością... opisy poczytałam i nieźle sie ubawilam... uwielbiam nadrabiać Twój foto blog czesc Kochanie :loveu: heheh ja tez uwielbiam go nadrabiac widzę wtedy jak wszyscy mnie na własnem foto-blogu kochaja jak sa mili dla mnie i jak się ze mnie NIE NABIJAJĄ to bardzo pomocne i budujące :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: wole jednak jak TY zaglasz regularnie ;) :evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Ale ładnie sfocony bieg Witajcie Szpilunie Witaj Kasiu bardzi dziękuje jak miło spotkać na własnej galerii miła osobe :loveu: Pysia napisał(a):Jakbyś miała tyle lat co Dominika to też byś umiała tak focić Ona zaczynała tuż przed drugoą wojną światową :megagrin: :megagrin: tak początki miałam odległe i tak Cie toffam Pysiuniu Miluniu :loveu: evaxon napisał(a):berek Szpilowe:cool3: boberek Tigrowe :evil_lol: paula_z napisał(a):Czesc ciotka Kiedy wpadniesz na psacerek? czesc a nie wiem mam sobote chyba wolną :cool3: Maga100 napisał(a):buhahahhahaah myślisz, że miała taki aparat, co to fotograf się chował pod płachtą? kolejna ukochana dusza taka miła i troskliwa :iloveyou: malawaszka napisał(a):buuhahahaha coś mi się wydaje że one w tego sylwestra nie tylko piły ale i coś paliły Maga100 napisał(a):tak, drewno kominkowe :diabloti: i głupa :diabloti: Asiaczek napisał(a):Można to nazwać i drewnem komikowym... jak kto woli... Pzdr. :mad: wątpisz Baskowababciu w szczerośc naszych wyznań :cool1: :evil_lol: Quote
an3czka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a): Bardzo mi się to podoba:p Quote
an3czka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a): O jaka dama:loveu: Bardzo dostojnie tu wygląda Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 an3czka napisał(a):Bardzo mi się to podoba:p dziękuje :loveu: an3czka napisał(a):O jaka dama:loveu: Bardzo dostojnie tu wygląda tak temu DAM tamtemu DAM :evil_lol: :evil_lol: taka z niej dama ;) WITAJ :multi: Quote
an3czka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a): tak temu DAM tamtemu DAM :evil_lol: :evil_lol: taka z niej dama ;) WITAJ :multi: No nie. Niezła "pańcia" z Ciebie!:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 an3czka napisał(a):No nie. Niezła "pańcia" z Ciebie!:evil_lol: hahahaha no wiesz staramy się jak możemy coby z życia korzystać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: odbija mmi to stres więc wstawie fote coby juz nie szaleć taka nędzna na maxa zabawa psem Quote
PIKA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Szpila się uczy robić sztuczne oddychanie? :evil_lol: Quote
an3czka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):hahahaha no wiesz staramy się jak możemy coby z życia korzystać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Myślałam, że tylko Szpiluchna korzysta:cool3: odbija mmi to stres więc wstawie fote coby juz nie szaleć taka nędzna na maxa zabawa psem "WITAM WAS ZIEMIANIE":evil_lol: Quote
Alicja Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):kilka fot :multi::multi::multi:ale się pięknie bawiamy:razz: witajcie rodzinko ...odrzuć stresa precz:cool1: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 PIKA napisał(a):Szpila się uczy robić sztuczne oddychanie? :evil_lol: codziennie musi trenować mam bardzo światłego psa jesli chodzi o pierwsza pommoc :evil_lol: an3czka napisał(a):Myślałam, że tylko Szpiluchna korzysta:cool3: "WITAM WAS ZIEMIANIE":evil_lol: no tylko ona :evil_lol: :lol: :lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:ale się pięknie bawiamy:razz: witajcie rodzinko ...odrzuć stresa precz:cool1: precz................ Czesc Sis :loveu: Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a je se wezmę i nominuję to zdjęcie :lol: Tylko jaki tytuł wymyślić? :roll: o, taki se wymyśliłam: "Podwójna obserwacja" :-) Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):Foty chcę , foty dużo fot :) hahha ja tez chce fot dużo fot :loveu: Behemot napisał(a): a je se wezmę i nominuję to zdjęcie :lol: Tylko jaki tytuł wymyślić? :roll: właśnie wyniki lece gratulować hahah czuje się doceniona :loveu: tytuł nie mam pojęcia jaki :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a): tytuł nie mam pojęcia jaki :evil_lol: Już wymyśliłam: "Podwójna obserwacja" :cool3: Quote
Recommended Posts