dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Behemot napisał(a):Już wymyśliłam: "Podwójna obserwacja" :cool3: hahahhahahaha bardzo dostojny tytuł dziekuje :loveu: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a):buhahahhahaah :evil_lol: :evil_lol: myślisz, że miała taki aparat, co to fotograf się chował pod płachtą? :evil_lol: Sama mówiłas że ona wiekowa :diabloti: dbsst napisał(a): hahhaha Karolu Twa łaskawość i dobroduszność przekroczyła granice mej wyobraźni. Uczynię za tem krok nieśmiały i się z dobytkiem wprowadzę na stałe :diabloti: :evil_lol: Karol jedynie zapytał czy przypadkiem nie zarekwirujesz mu poddasza :evil_lol: Na resztę się zgadza :mad: dbsst napisał(a): :megagrin: :megagrin: tak początki miałam odległe i tak Cie toffam Pysiuniu Miluniu :loveu: Chyba zaczynam rozumieć Magde :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: Boszzzzzzzzzzzzz:wallbash::wallbash::wallbash: Co ja najlepszego zrobiłam :flaming: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Sama mówiłas że ona wiekowa :diabloti: Karol jedynie zapytał czy przypadkiem nie zarekwirujesz mu poddasza :evil_lol: Na resztę się zgadza :mad: Chyba zaczynam rozumieć Magde :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: Boszzzzzzzzzzzzz:wallbash::wallbash::wallbash: Co ja najlepszego zrobiłam :flaming: wiekowa wiekowa ważne, że jeszcze nie skrzypie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Karolu poddasze w łaskawości mego serca zostawie Tobie ------- narazie :smokin: :megagrin: PtYSIU czy Ty nie wiesz ze dziecko dopiero co adoptowane czuje się nieswojo w nowej rodzinie może zachowywac sie nienaturalnie ZROZUMIENIA pragnę :diabloti: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):wiekowa wiekowa ważne, że jeszcze nie skrzypie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Karolu poddasze w łaskawości mego serca zostawie Tobie ------- narazie :smokin: :megagrin: PtYSIU czy Ty nie wiesz ze dziecko dopiero co adoptowane czuje się nieswojo w nowej rodzinie może zachowywac sie nienaturalnie ZROZUMIENIA pragnę :diabloti: Będę Ptysią jak zrobię się słodka :eviltong: Poddasza broni Tommy :evil_lol: A jezeli chodzi o zrozumienie to z tym do psychologa :diabloti: A najlepiej psychoanalityka :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Będę Ptysią jak zrobię się słodka :eviltong: Poddasza broni Tommy :evil_lol: A jezeli chodzi o zrozumienie to z tym do psychologa :diabloti: A najlepiej psychoanalityka :evil_lol: PtYSIu mamysiu tyz słodka jak miód spadziowy hm to gorzej :mad: :roll: :mad: :mad: :mad: :mad: :razz: jest tu taka psycholożka ale ja sie jej boje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):PtYSIu mamysiu tyz słodka jak miód spadziowy hm to gorzej :mad: :roll: :mad: :mad: :mad: :mad: :razz: jest tu taka psycholożka ale ja sie jej boje :evil_lol: :evil_lol: Nie bój się dziecininko :eviltong: Weszka odkryła że Magda kłamie :crazyeye::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Nie bój się dziecininko :eviltong: Weszka odkryła że Magda kłamie :crazyeye::evil_lol: a coś taka zdziwiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Hahaha :grin: dbsst napisał(a):czesc a nie wiem mam sobote chyba wolną :cool3: :multi: W sobote bede na Zoliborku :cool3: Odezwij sie telefonicznie, jak bedziesz miala czas :lol: Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):a coś taka zdziwiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powinna czubkom dawać przykład :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Powinna czubkom dawać przykład :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Pysia napisał(a):Nie bój się dziecininko :eviltong: Weszka odkryła że Magda kłamie :crazyeye::evil_lol: juz wiem WASZKA na Prezesa NBP :multi: evaxon napisał(a):dobry Szpileczki :) czesc Tajgerki :evil_lol: paula_z napisał(a):Hahaha :grin: :multi: W sobote bede na Zoliborku :cool3: Odezwij sie telefonicznie, jak bedziesz miala czas :lol: extra to o której :razz: Pysia napisał(a):Powinna czubkom dawać przykład :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Debe , matka Cię szukała u mnie w galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):Debe , matka Cię szukała u mnie w galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ani chwili spokoju :shake: Quote
Maga100 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a): jest tu taka psycholożka ale ja sie jej boje :evil_lol: :evil_lol: nie bój się, dziecinko. Psycholog ci pomoże. Poskłada wszystko do kupy. Poprowadzi za rączkę przez niebezpieczny świat. Ochroni. Obroni. Wskaże. Podpowie. Bedzie balsamem na twa skołatana duszę. Pysia napisał(a):Nie bój się dziecininko :eviltong: Weszka odkryła że Magda kłamie :crazyeye::evil_lol: odkryła. Wyważyla otwarte drzwi. Pysia napisał(a):Powinna czubkom dawać przykład :evil_lol: czy ty mnie publicznie obrażasz? :mad: Quote
Paula Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dbsst napisał(a):extra to o której :razz: O kazdej porze dnia i nocy :razz: Nie wiem, 13-14? Spiszemy sie lib zdzwonimy :cool3: Ide spac, jutro wstaje o 7 :placz: Dogobranoc :loveu: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Maga100 napisał(a):nie bój się, dziecinko. Psycholog ci pomoże. Poskłada wszystko do kupy. Poprowadzi za rączkę przez niebezpieczny świat. Ochroni. Obroni. Wskaże. Podpowie. Bedzie balsamem na twa skołatana duszę. odkryła. Wyważyla otwarte drzwi. czy ty mnie publicznie obrażasz? :mad: no ja bym wolała coby z tej kupy wszystko wyjciagnal ten superolog :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 paula_z napisał(a):O kazdej porze dnia i nocy :razz: Nie wiem, 13-14? Spiszemy sie lib zdzwonimy :cool3: Ide spac, jutro wstaje o 7 :placz: Dogobranoc :loveu: ja o 6 :roll: Quote
dbsst Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 płaczcie i ryczcie włosy rwijcie i tak mnie nie zatrzymacie oddalam sie od komputerka z pełna głową snów :loveu: :evil_lol: PA Quote
Pysia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Vectra napisał(a):a coś taka zdziwiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sama się sobie dziwię :evil_lol: Vectra napisał(a):Debe , matka Cię szukała u mnie w galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kanalia :mad: dbsst napisał(a):ani chwili spokoju :shake: :mad: Maga100 napisał(a):nie bój się, dziecinko. Psycholog ci pomoże. Poskłada wszystko do kupy. Poprowadzi za rączkę przez niebezpieczny świat. Ochroni. Obroni. Wskaże. Podpowie. Bedzie balsamem na twa skołatana duszę. odkryła. Wyważyla otwarte drzwi. czy ty mnie publicznie obrażasz? :mad: TAK :p Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):płaczcie i ryczcie włosy rwijcie i tak mnie nie zatrzymacie oddalam sie od komputerka z pełna głową snów :loveu: :evil_lol: PA Hura :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :cool1:heyka sistersko.....miałaś być o 14;) czytałam ,że mamy MAMUSIĘ:loveu: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 evaxon napisał(a):a ja teraz wstalam :evil_lol: czesc :) ja tez wstałam :razz: Pysia napisał(a):Hura :multi::multi::multi::multi::multi: :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:heyka sistersko.....miałaś być o 14;) czytałam ,że mamy MAMUSIĘ:loveu: mamy mamcie i braciszka :loveu: jestem w domu od 14 ale zjaełam się rozpieszczaniem siebie i sobie wydłubałam takie coś przepis wstawie w galerii smaków :cool1: Quote
PIKA Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):juz wiem WASZKA na Prezesa NBP :multi: Nooo, bedzie się z nami nadwyżkami dzielila :evil_lol: cześc Prawnusiu :evil_lol: Quote
Recommended Posts